Product successfully added to your shopping cart.

White Cheese Fast Flowering Bulkzaden

White Cheese Fast Flowering Bulkzaden
Velen zullen het erover eens zijn dat Cheese tot de beste cannabis behoort die je kan roken. Cannabis connaisseurs zijn dol op Cheese, niet alleen vanwege de pittige noten, maar ook vanwege de kracht en de geweldige high. Bij Zambeza wilden we niet "de zoveelste Cheese variant" uitbrengen, want dat kan elke kweker. Onze White Cheese Fast Flowering verkort de bloeiperiode naar 50 dagen!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

White Cheese Fast Flowering Bulkzaden: Uitmuntende Cheese met een verkorte bloeiperiode!

De geschiedenis van cannabis leert ons dat de eerste Cheese variant werd gekweekt in Londen, UK, door een groep gepassioneerde kwekers. Onmiddellijk werd duidelijk dat deze nieuwe soort speciaal was, omdat ze een zeer uitgesproken, pittige "Cheese" smaak had, iets wat toentertijd ongehoord was. Tel daar de uitmuntende productie bij op, waardoor de plant prachtige, ijzig witte toppen ontwikkelt met een dikke laag kleverige hars en dan snap je meteen dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Cheese een favoriete soort werd voor velen, zowel kwekers als rokers.

Bij Zambeza hebben we lang nagedacht hoe we Cheese konden verbeteren, terwijl we ook al die geweldige eigenschappen wilden behouden. Met behulp van de altijd betrouwbare Skunk en Afghani genetica, hebben we het voor elkaar gekregen onze eigen White Cheese Fast Flowering te produceren, waarbij we de bloeiperiode ook nog konden verkorten naar slechts 50 dagen. Hierdoor is White Cheese Fast Flowering een extreem bevredigende, Indica-dominante soort die uitmuntende resultaten levert in recordtempo. Dit is goed nieuws voor diegenen die wonen in gebieden met een kort kweekseizoen en een natte herfst, zoals in het Verenigd Koninkrijk of andere delen van Noord-Europa.

Dankzij de betrouwbare Skunk en Afghani genetica, kan White Cheese Fast Flowering eenvoudig binnen of buiten worden gekweekt en er zijn geen speciale kweekvaardigheden voor nodig. Dat gezegd hebbende, heeft Cheese wel de neiging harde toppen te produceren, dus je moet wel een oogje houden op de luchtcirculatie om het risico op schimmel te verlagen. Binnen kan ze een hoogte bereiken van 60-90cm, terwijl ze met 500-550g/m² een fatsoenlijke oogst produceert. Als je buiten kweekt, kan White Cheese Fast Flowering veel groter worden; onder optimale omstandigheden kan je planten verwachten van 120-200cm. Buiten kan de oogst oplopen tot 500-600g per plant en vergeet niet dat ze dit allemaal razendsnel doet in slechts 50 dagen!

Als je White Cheese Fast Flowering rookt, maak je dan klaar voor die zo bekende, superieure smaak, die pittig en fris is met onmiskenbare "Cheesy" noten: Het water zal je in de mond lopen en je hunkert voortdurend naar meer! Met een gemiddeld-hoog THC gehalte van 17%, zorgt ze voor een geweldige "happy smoke" die ook nog eens ontzettend relaxend is.

White Cheese Fast Flowering is een uitmuntende Indica-dominante soort en een verbetering van de reeds fantastische Cheese. Dit is een betrouwbare soort met goede genetica, die schittert met een korte bloeiperiode, heerlijke Cheese smaak en een geweldige high, dus je kan niet de fout in als je deze schoonheid kweekt. Onze White Cheese Fast Flowering is verkrijgbaar in pakjes van 100 zaden, wat natuurlijk perfect is voor iedereen die grotere hoeveelheden wil hebben van deze fabelachtige soort.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up