Product successfully added to your shopping cart.

Lemon Kush Bulkzaden

Lemon Kush Bulkzaden
Zambeza Seeds kruiste Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush om hun eigen Lemon Kush te maken en het resultaat is een fantastisch voorbeeld van hoe diverse genetica samen iets buitengewoons kunnen vormen. De geweldige kracht, uitmuntende smaak, goede opbrengst en productie overtreffen vele andere Kush soorten. Ze is ook nog eens eenvoudig te kweken!

Product status: Out of stock

€ 275.00 incl. Btw

Lemon Kush Bulkzaden: Fantastische Kush die vele anderen overtreft

Zambeza leverde fantastisch werk af in het selecteren van diverse, toch perfect passende, genetica om Lemon Kush te maken. De Chemdawg kant van Lemon Kush, met haar hoge THC gehalte, is verantwoordelijk voor de spectaculaire kracht, terwijl Lemon Thai hints van exotische kruiden en sativa kenmerken toevoegt. Het geheel wordt prachtig afgerond door Pakistani en haar bizarre harsproductie.

Dankzij haar superieure genetica, is Lemon Kush een zeer beheersbare, eenvoudig te kweken soort, waardoor ze ook geschikt is voor beginnende kwekers. Tijdens haar ontwikkeling, kan Lemon Kush meer van haar Pakistani indica erfgoed laten zien, maar dankzij de Lemon Thai en Chemdawg ouders zijn er zeker ook sativa invloeden. Ze schittert met een flinke opbrengst van 450-500g/m² wanneer ze binnen wordt gekweekt, terwijl ze een hoogte bereikt van 100-130cm. Buiten kan ze, als ze genoeg zon ontvangt, uitgroeien tot een plant van wel 230cm hoog en een beloning produceren van tot wel 550g per plant.

Als je Lemon Kush rookt, maak je dan klaar voor haar geweldige Kush-achtige, lichamelijke stone die extreem ontspannend werkt maar, dankzij haar indica kant, ook een cerebrale rush in de bol opwekt, zodat je toch geconcentreerd kan blijven. 18% THC verzekert een zeer krachtige ervaring waar zelfs de meest ervaren cannabis liefhebbers van onder de indruk zullen zijn. Haar verrukkelijke high wordt vergezeld van een heerlijk complexe smaak en dat is, gezien haar complexe genetica, geen verrassing. Ze vermengt verfrissende vleugen citroen op prachtige wijze met Diesel invloeden en pittige noten, wat een eclectisch smaakprofiel oplevert die fantastisch harmoniseert. Een feest voor je smaakpapillen en een genot voor elke cannabis connaisseur!

De spectaculaire mix van Chemdawg, Thai en Pakistani maakt Lemon Kush een Kush variant die het kweken absoluut waard is, ongeacht hoe je haar bekijkt. Alles komt samen in een perfecte harmonie, waardoor het kweken van Lemon Kush een feestje is en dit feestje wordt alleen maar leuker als je haar rookt! Lemon Kush bulkzaden zijn bij Zambeza verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden en dat is fantastisch als je een flinke voorraad wil aanleggen van deze fabelachtige Kush!

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up