Product successfully added to your shopping cart.

Vanilla Ice Bulkzaden

Vanilla Ice Bulkzaden
Om de hoogproductieve Vanilla Ice te maken, doneerden een iconische Skunk, krachtige Northern Lights en een klassieke Afghani hun voortreffelijke genetica. Voeg betrouwbare groei toe en de verrukkelijke Vanilla smaak en we durven best te beweren dat deze indica hybride hard op weg is een favoriet te worden onder cannabis liefhebbers wereldwijd.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Vanilla Ice Bulkzaden: Drie fantastische indica's maken een uitmuntende nieuwe creatie

Het doel van Zambeza was het maken van een uitmuntende indica hybride. Maar dit doel werd ruimschoots voorbijgestreefd toen ze een Skunk, Northern Lights en een Afghani namen en deze drie geweldige soorten kruisten voor de productie van hun nieuwste creatie. De naam Vanilla Ice verraadt wellicht al het een en ander; ze heeft namelijk niet alleen een verbazingwekkende smaak, maar de "Ice" staat natuurlijk voor haar ijzige, sprankelende, met hars bedekte toppen. Hierdoor is Vanilla Ice niet alleen een lust voor het oog, maar ze maakt ook indruk met bizarre hars productie, wat haar de perfecte plant maakt voor hasj en extracten.

Vanilla Ice kan binnen of buiten worden gekweekt. Binnen bereikt ze normaal gesproken een hoogte van 60-90cm, waardoor ze zelfs voor kleinere ruimten geschikt is. De oogst bedraagt gemiddeld 550-650g/m². Buiten kan Vanilla Ice wel 200cm groot worden, onder ideale omstandigheden, met een productie van maar liefst 550g ijzige, zalige toppen per plant.

Hoewel haar opbrengst dus zeker prima is, behoort ze niet tot de meest hoogproductieve soorten op de markt. Het is echter wel belangrijk rekening te houden met het feit dat ze bloeit in slechts 55 dagen, wat bijdraagt aan haar uitmuntende productiviteit.

Als je Vanilla Ice van Zambeza rookt, zal duidelijk worden hoe geweldig die genetische achtergrond is. Ze schittert met een vrij unieke smaak en mengt zoete aroma's met de onmiskenbare smaak van verse vanille, wat een verrukkelijke ervaring levert waar connaisseurs ongetwijfeld dol op zullen zijn. Met 17% THC is ze sterk genoeg om een zeer relaxende, lichamelijke stone op te wekken die ook vergezeld wordt van prettige, heldere en gefocuste gevoelens.

Als je Vanilla Ice van Zambeza beoordeelt, zal het absoluut lastig worden gebreken te noemen omdat ze deze, eerlijk gezegd, niet bezit. Dit is een gemakkelijk groeiende, betrouwbare indica die dankzij haar productie, opbrengst, heerlijke smaak en prettige high het beste combineert van een aantal van de beste indica's. Hierdoor is ze je aandacht absoluut waard. Vanilla Ice bulk seeds worden aangeboden in pakjes van 100 zaden, wat ideaal is voor diegenen die grotere hoeveelheden eersteklas indica-zaden nodig hebben.

 • Genetica Skunk x Northern Lights x Afghani
 • THC 17%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 170 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 450 - 550g
 • Smaak Fresh, Sugar and Vanilla
 • Effect Relaxed, Stoned and Focused
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.