Product successfully added to your shopping cart.

Blue Spider Bulkzaden

Blue Spider Bulkzaden
Blue Spider combineert diverse uitmuntende eigenschappen in een eersteklas, sativa-dominante hybride waar cannabis connaisseurs en kwekers verrukt van zullen zijn. Ze mengt de kracht en geweldige high van de populaire White Widow met de smaak van Blueberry, voor een verrukkelijk, fruitig aroma met subtiele, kruidige noten. Stabiele genetica maken Blue Spider ook een ideale keuze voor beginners!

Product status: Out of stock

€ 175.00 incl. Btw

Blue Spider Bulkzaden: De beroemde White Widow en Blueberry maken samen een geweldige Sativa

De naam die we onze Blue Spider Bulk Seeds hebben gegeven, verwijst niet alleen naar een van haar ouders, de zeer populaire White Widow, maar is ook bedoeld als een eerbetoon aan spinnen, die wezentjes die onvermoeibaar doorwerken om insecten in toom te houden en daarom, of ze het nu weten of niet, ook nuttig zijn voor onze inspanningen bij het kweken van cannabis. Blue Spider's andere genetica komt van een net zo beroemde soort: De fruitig smakende Blueberry. Vanwege deze eersteklas genetica, is Blue Spider een zeer stabiele soort die door zowel door minder ervaren kwekers als doorgewinterde cannabis kwekers met veel gemak en plezier kan worden gekweekt.

Blue Spider kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, maar haar gemiddelde hoogte maakt haar met name geschikt voor de binnentuin. Ze zal een handig formaat bereiken van 80-110cm. Buiten kan ze onder ideale omstandigheden echter uitgroeien tot een aanzienlijke dame van 230cm. Haar opbrengsten binnen zijn ook fatsoenlijk, tot wel 450g/m², terwijl ze de kweker buiten kan belonen met tot wel 550g per plant. Het moet worden opgemerkt dat de bloeiperiode van Blue Spider slechts 55 dagen bedraagt, wat betekent dat kwekers niet al te lang hoeven te wachten om grote hopen met eersteklas wiet binnen te harken.

Gerookt, zal Blue Spider verwennen met de reeds geweldige en unieke, fruitige smaak die we kennen van Blueberry, maar deze keer zal je ook kruidige hints proeven, die ze van haar White Widow ouder ontvangen heeft. Met ongeveer 18% THC, is dit een behoorlijk krachtig eindproduct, die zelfs de meest ervaren cannabis liefhebber niet teleur zal stellen. Haar effect is opwekkend en stimulerend en ze zorgt voor een creatieve en motiverende boost, wat haar perfect maakt voor gebruik overdag. Blue Spider is ideaal als je al je activiteiten wil omtoveren tot leuke klussen!

Als je kijkt naar Zambeza's Blue Spider Bulk Seeds, kan het lastig zijn een reden te noemen om deze uitmuntende sativa niet te kweken. Uitmuntende genetica, verrukkelijke smaken en een superieure high maken Blue Spider een goede keuze als je een eersteklas sativa wil kweken. Blue Spider Bulk Seeds van Zambeza zijn verkrijgbaar in economische verpakkingen met 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up