Product successfully added to your shopping cart.

NYC Diesel Bulkzaden

NYC Diesel Bulkzaden
Zambeza heeft getracht om een buitengewone Diesel te creëren, die niet slechts een Diesel is zoals die van andere zaadbanken. Met behulp van verschillende top genetica, zoals die van een Diesel, Hawaiian, Northern Lights en een Shiva, die ze zorgvuldig hebben gekruist en gestabiliseerd, hebben ze een van de beste Diesel varianten gecreëerd, namelijk de fantastische NYC Diesel.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

NYC Diesel Bulkzaden: Prachtige Diesel Variant die je niet teleurstelt

NYC Diesel van Zambeza is een kruising tussen een Diesel, Hawaiian, Shiva en een Northern Lights. Gezien haar fantastische genetica, is het niet verrassend dat ze een Diesel variant is met vele kwaliteiten, niet alleen vanuit het perspectief van de kweker, maar ook als het aankomt op haar briljante smaak en effecten. Ze is een plant die niet veel van de kweker vraagt. Je kunt haar binnen of buiten kweken en ze heeft maar weinig water en voedingsstoffen nodig. Binnen gekweekt in een tent, kan ze tot 120-150cm hoog worden, waarbij je opbrengsten van maximaal 500g/m² kunt verwachten. Onder goede omstandigheden buiten, kan de plant 190cm hoog worden met opbrengsten van hooguit 650g per plant. Met een bloeiperiode van 65 dagen breekt ze geen records, maar dit tijdsbestek is vrij redelijk, vooral gezien de uitstekende kwaliteit van het eindproduct!

Diesel-liefhebbers zouden je waarschijnlijk vertellen dat ze van deze soorten houden om de complexe smaken, maar ook om de fantastische highs. Zoals je van een top Diesel, zoals NYC Diesel van Zambeza, kunt verwachten, combineert ze een geweldige Sativa high die energiek en verheffend is met de ontspannen rust van een Indica, wat haar super maakt om te roken op ieder moment van de dag. Ze biedt de ideale rookervaring voor allerlei activiteiten waarbij je een creatieve en energieke boost nodig hebt, maar ze is ook een toppertje om te roken als je simpelweg wilt ontspannen aan het einde van de dag. Aangezien ze 19% THC bevat, is ze vrij sterk en heb je waarschijnlijk niet meer dan een paar trekjes nodig om haar geweldige effecten te voelen.

Haar aroma is een complexe mix van verfrissende citrus smaken, zoete en bittere ondertonen, en een karakteristiek Diesel tintje, wat zorgt voor een zeer interessante en altijd aangename rookervaring, waar cannabis liefhebbers van zullen smullen.

NYC Diesel van Zambeza is een fantastische Diesel variant met alles in perfecte harmonie. Ze is een Diesel die volledig voldoet aan al je wensen als het aankomt op de opbrengsten, geweldige smaak en geniale high. Voor kwekers die op zoek zijn naar grotere hoeveelheden van deze spectaculaire Diesel, heeft Zambeza NYC Diesel bulk zaden in verpakkingen van 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up