Product successfully added to your shopping cart.

Pineapple Express Bulkzaden

Pineapple Express Bulkzaden
Hollywood koos de naam Pineapple Express voor een stoner comedy, maar wij denken dat je van de film nog meer geniet als je kijkt met een uitstekende indica-dominante soort met dezelfde naam in handen. Nodig wat vrienden uit en geniet van een filmavond met deze heerlijk smakende indica-dominante soort die een spectaculaire high opwekt!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Pineapple Express Bulkzaden: Tropisch fruitige smaken ontmoeten een uitstekende high

Het is duidelijk dat de schrijvers van de gelijknamige film wisten waar ze het over hadden. Ze hebben niet zomaar een willekeurige wiet gekozen voor hun film, maar eentje die echt veel goede eigenschappen bezit. Pineapple Express is de kruising van twee buitengewone soorten: De legendarische OG Kush en een tropische, zeer fruitige Jamaican Pineapple. Dankzij haar uitstekende genetica, schittert Pineapple Express met aanzienlijke kracht die zichtbaar is in haar zeer korte bloeiperiode van slechts 55 dagen en opbrengsten tot 550g/m² als je haar binnen kweekt. Daarnaast blijft de plant op een handige hoogte van ongeveer 100-130cm. Buiten zal ze iets groter worden, ongeveer 120-170cm, met opbrengsten tot 500g per plant, onder ideale omstandigheden. Haar gemiddelde hoogte maakt Pineapple Express een goede plant voor een kweektent of in een kas en ze is vooral geschikt voor guerrilla projecten omdat ze precies de juiste balans heeft tussen opbrengsten en zichtbaarheid.

Gezien haar tropische, fruitige Jamaican-ouder en het citrusaroma van OG, is het roken van Pineapple Express niets minder dan een ongelooflijke ervaring die het lastig kan maken de blunt door te geven of neer te leggen na die eerste hit. Haar superieure mix van tropische ananassmaken wordt perfect geaccentueerd door de heerlijke, subtiele, friszure citroennoten van OG.

Dankzij 19% THC en de uitmuntende genetica, inclusief diegenen van de legendarische OG Kush, smaakt Pineapple Express niet alleen geweldig, maar ze is ook geen lichtgewicht als het gaat om haar effect. Ze is krachtig en levert een sterk, hard inslaand indica-effect dat ongelooflijk ontspannend is, zo niet narcotisch. Maar met deze diepe ontspanning komt ook een heerlijk vrolijk gevoel. Een opmerkelijke, enorm prettige wiet waar je de hele dag van kan genieten!

Pineapple Express van Zambeza is een uitstekende indica soort en een echte allemansvriend, van de ware cannabis connaisseurs die altijd zoeken naar nieuwe smaken, tot de rokers die de perfecte wiet zoeken om bij te chillen en te ontspannen. Kwekers die meer zaden wensen, kunnen Pineapple Express Bulkzaden bij Zambeza aanschaffen in pakjes van 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.