Product successfully added to your shopping cart.

Choco Candy Bulkzaden

Choco Candy Bulkzaden
De kwekers bij Zambeza wilden de meest intense chocoladesoort ooit maken, ondanks dat dit best een uitdaging was. Hun onvermoeibare zoektocht naar de beste soorten, leidde tot twee fantastische exemplaren die bekend staan om hun chocoladesmaak: Chocolate Haze en OG Chocolate Thai. Zorgvuldig kruisen en hand-selecteren van de beste fenotypes leidde tot de ronduit spectaculaire Choco Candy!

Product status: Out of stock

€ 275.00 incl. Btw

Choco Candy Bulkzaden: Een droom voor Chocolade- en Haze-liefhebbers.

Zambeza wilde niet slechts een spectaculair smakende chocoladesoort maken toen ze Choco Candy ontwikkelden. Met enorme kracht, een vrij korte bloeiperiode en een fantastische Haze high, ontpopte Choco Candy zich tot een uitmuntende sativa-dominante soort, die niet alleen opvalt vanwege haar verrukkelijke chocoladesmaak.

De kruising tussen Chocolate Haze en OG Chocolate Thai doet tijdens het kweken niets af aan het feit dat ze een sativa is. Binnen kan je een plant verwachten die 100-150cm groot wordt en een fatsoenlijke opbrengst produceert van 400-450g/m². Buiten wordt deze variant gemiddeld 120-200cm hoog met een productie tot 500g per plant onder optimale omstandigheden. Gezien haar gemiddelde hoogte, de zichtbaarheid en de opbrengst, is Choco Candy goed geschikt voor guerrilla projecten. Waarschijnlijk weet je wel dat Haze soorten altijd iets langer moeten bloeien, maar Zambeza heeft met succes deze bloeiperiode weten te verkorten naar 65 dagen, wat vrij kort is voor een Haze van dit kaliber.

Als je Choco Candy rookt, zullen de smaakpapillen worden verwend met een zeer uitgesproken chocoladearoma. Dit is op zich natuurlijk niet verrassend, maar deze intense chocoladesmaak wordt ook nog eens perfect genuanceerd door verse en zoete tonen, wat zorgt voor een buitengewoon lekkere rookervaring. Dankzij een indrukwekkende hoeveelheid THC, 21%, zal de cerebrale, euforische en stimulerende high snel inslaan. Deze variant zorgt voor een creatieve boost en positieve gedachten, perfect om elke dag je stemming te verbeteren!

Choco Candy van Zambeza is niet alleen een uitmuntende Haze die zomaar eens de favoriet kan worden van veel chocoladeliefhebbers. Dankzij de bizarre kracht, goede productie en spectaculaire Haze high, zal ze ook niet teleurstellen als het gaat om haar andere kwaliteiten. Dit is een Haze van topklasse die hoog op je verlanglijstje zou moeten staan als je dol bent op sativa's! Zambeza biedt Choco Candy bulkzaden aan in verpakkingen van 100 zaden en dit kan een goede investering zijn voor iedereen die grote hoeveelheden wil hebben van een uitmuntende Haze.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up