Product successfully added to your shopping cart.

Power Kush Bulkzaden

Power Kush Bulkzaden
Zambeza heeft de genetica van twee prachtige strains, de zeer efficiënte Critical en legendarische OG Kush, gecombineerd om hun Power Kush te maken. Gezien de sublieme kwaliteiten van deze sativa-dominante kruising, haar idiote potentie, hoge opbrengsten, superkorte bloeitijd en geweldige smaak, kun je wel stellen dat Power Kush alweer zo’n schot in de roos is van Zambeza haar naam echt verdient!

Product status: Out of stock

€ 200.00 incl. Btw

Power Kush Bulkzaden: Krachtige Kush Met Spectaculaire Oogsten en Potentie

Wanneer Zambeza besluit om een nieuwe strain te creëren, dan wordt daar geen half werk van gemaakt, en zijn de verwachtingen meestal (en terecht) hoog. Voor hun Power Kush kozen ze de gerenommeerde Critical, die onder cannabisliefhebbers op zichzelf al heel populair is, en kruisten ze haar met de legendarische OG om ons een Kush te brengen die in elk aspect uitblinkt.

Een van de opmerkelijke eigenschappen van Power Kush is haar uitzonderlijk korte bloeitijd van slechts 50 dagen. Dit betekent dat je bij binnenkweek oogsten tot wel 475-525g/m2 kan verwachten - binnen recordtijd, dus zonder dat je lang hoeft te wachten. De plant zal normaalgesproken een handige hoogte van 60-80cm bereiken, wat haar zelfs voor kleinere kweekruimtes een hele goede keuze maakt. Buitenshuis kan Power Kush onder goede omstandigheden opbrengsten tot wel 600g per plant bereiken, en tot 170cm hoog worden.

Met 20% THC heeft Power Kush een zeer krachtige smoke zoals je zou verwachten van zo’n “Power Kush”, een smoke die zelfs doorgewinterde cannabisfans niet zal teleurstellen. Maar terwijl Kushers normaal gesproken typisch strains zijn om ’s nachts te nemen, zodat je kan genieten van hun zeer ontspannende en misschien wel narcotische effect, combineert Power Kush haar krachtige lichaams-stone met een aangename “head rush” die je creativiteit en energie geeft, wat haar ondanks haar indrukwekkende potentie ook geschikt maakt voor gebruik overdag,

Haar smaak en aroma zullen je ook niet teleurstellen. Ze mixt zoete aroma’s met een beetje pittige en zure noten van de OG, wat voor een zeer prettige smaak zorgt die deze diep bevredigende rookervaring perfect afrondt.

Het is dan ook logisch dat wij van Zambeza onze strain “Power Kush” hebben genoemd, want dit is een Kush die andere makkelijk kan verslaan wat betreft potentie en aroma. Spectaculaire genetica maken deze grote producent makkelijk om te kweken, en ze zal je binnen een belachelijk korte bloeitijd belonen met een overvloed aan eersteklas Kush-toppen. Kortom: deze Kush is praktisch perfect en zal de Kush-liefhebbers zeker niet teleurstellen! Power Kush bulkzaden zijn beschikbaar in pakken van 100 zaden, zodat kwekers zaden van deze rijkelijk belonende Kush groots kunnen inslaan.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up