Product successfully added to your shopping cart.

Super Silver Haze Bulkzaden

Super Silver Haze Bulkzaden
Super Silver Haze, of SSH, zoals sommige cannabis liefhebbers haar naam afkorten, wordt als een van de beste Haze hybriden beschouwd. Dankzij maar liefst 21% THC is ze super krachtig en de ongelooflijke oogsten, tot wel 700g/m² in een vrij korte bloeiperiode, maken duidelijk waarom ze nog steeds tot de grote favorieten behoort.

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Super Silver Haze Bulkzaden: Ongelooflijk krachtige Nederlandse klassieker

De Nederlandse klassieker Super Silver Haze is een Haze die nog steeds erg populair is bij kwekers en rokers. Voor sommigen betekent SSH simpelweg een Haze van de hoogste kwaliteit, met buitengewone genetica. Dit komt niet als een verrassing, omdat haar erfgoed drie van de beste cannabissoorten bevat: Skunk, Northern Lights en Haze. Het zijn deze fabelachtige genetica die van SSH een buitengewoon productieve sativa maken met opbrengsten tot 700g/m² als ze binnen onder een 600W lamp wordt gekweekt. De bloeiperiode is met 65 dagen kort voor een Haze.

Een ander voordeel van het kweken Super Silver Haze is haar compacte postuur. In een binnenproject zal ze de 80-110cm niet overschrijden, wat deze plant zeer goed te beheersen maakt. Buiten kan ze veel groter worden, tot wel 230cm, met een productie tot 650g per plant onder ideale omstandigheden. Tijdens haar groei, zal Super Silver Haze schitteren met een groot aantal witte kristallen. Ze is een ongelooflijk prachtige soort om te kweken en ze zal een lach op je gezicht toveren als je alleen maar naar haar kijkt!

Super Silver Haze is perfect voor gebruik overdag. Dankzij 21% THC kan je rekenen op een zeer krachtige, stimulerende en opwekkende high, die absoluut uniek is en in een klasse valt waar alleen de allerbeste Haze soorten toe behoren. het effect is fantastisch en zal je stemming verbeteren, de creativiteit stimuleren en een allround gevoel van geluk opwekken. Je hebt waarschijnlijk niet meer dan een of twee hits nodig. Haar smaak, waarin zoete noten worden gemengd met pittige tonen en citrusaroma's, is al net zo uitstekend. Het is de kers op de taart van een reeds geweldige rookervaring die verklaart waarom sommige mensen denken dat er niets kan tippen aan een Haze als het gaat om eersteklas cannabis!

Super Silver Haze van Zambeza levert een oprechte Haze rookervaring, waardoor je niet hoeft te twijfelen aan de hoge kwaliteit van deze soort. Haar kracht en geweldige smaak zullen niet alleen geliefd zijn bij Haze liefhebbers, terwijl de bizarre productiviteit haar ook een favoriet zal maken bij kwekers. Zambeza biedt Super Silver Haze Bulk Seeds aan in pakjes van 100 zaden voor al die personen die een voorraad willen aanleggen van deze uitmuntende Haze.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up