Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry Cheese bulkzaden

Blueberry Cheese bulkzaden
Om Blueberry Cheese te maken, had Zambeza twee uitmuntende soorten nodig: De productieve White Cheese en de verrukkelijk fruitige Blueberry. Het resultaat is een buitengewone indica dominante soort die sprankelt met een verrukkelijk aroma en een geweldige, happy high. Blueberry Cheese kan overal met gemak worden gekweekt en is, vanwege haar stevigheid, vooral ideaal voor guerrilla projecten.

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Blueberry Cheese Bulkzaden: Super smaak, goede productie & geweldige high

Blueberry geniet op zichzelf al van enorme populariteit onder cannabis connaisseurs vanwege haar geweldige bessen smaak, terwijl White Cheese een van die grandioze soorten is die indruk maakt met een fantastische productie en kracht. Hoewel dit slechts een aantal van de goede eigenschappen van deze twee eersteklas soorten zijn, is het wel duidelijk dat een kruising tussen deze twee uiteraard zal resulteren in een spectaculair eindproduct.

Blueberry Cheese van Zambeza groeit op tot een gemiddeld grote plant die binnen ongeveer 100-130cm hoog zal worden. Buiten wordt ze iets groter, ongeveer 150-200cm onder ideale omstandigheden. Vanwege haar veerkracht, haar ideale formaat en het feit dat ze niet erg veeleisend is, kan Blueberry Cheese ook een perfecte optie zijn voor guerrilla kweekprojecten.

Als Blueberry Cheese buiten flink wat zon ontvangt, kan je je verheugen op een oogst van 400-500g per plant. Binnen, onder een 600W lamp, kan ze een fatsoenlijke opbrengst produceren van 400-450g/m². Haar bloeiperiode is met 60 dagen alleszins redelijk.

Zambeza kreeg het voor elkaar het beste van beide ouders te combineren in een cannabisplant met een verrukkelijk smaakprofiel. De heerlijke Cheese smaak, met de pittige vleugen van White Cheese, ontmoet de fruitige verwennerij van Blueberry, wat een ongelooflijk heerlijk eindproduct oplevert die moeilijk te weerstaan is na die eerste hit.

Maar ga voorzichtig te werk, want met 18% THC zorgt Blueberry Cheese voor een krachtige ervaring met een zeer sterk, lichamelijk ontspannend effect. Naast de heerlijke golven van diepe ontspanning, zal ook een fantastisch, vrolijk gevoel merkbaar zijn, waardoor je eindeloos lacht en giechelt. Hierdoor is Blueberry Cheese perfect om van te genieten met een aantal goede vrienden, als je naar een film kijkt of als je gewoon wil genieten van het moment!

Blueberry Cheese Bulkzaden van Zambeza leveren alles wat je zou verwachten van een eersteklas indica soort. Haar geweldige smaak, uitmuntende groeikracht, goede harsproductie en haar prettige high maken Blueberry Cheese een van de beste keuzes als het gaat om indica hybriden. Blueberry Cheese Bulkzaden zijn verkrijgbaar in verpakkingen met 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up