Product successfully added to your shopping cart.

White Widow XL Bulkzaden

White Widow XL Bulkzaden
Sinds de mid-jaren '90, toen White Widow op de cannabismarkt kwam, is ze uitgegroeid tot Nederlandse cannabis uitmuntendheid en al snel een klassieker geworden. Behorend tot de top Nederlandse kwekers, vinden we het bij Zambeza meer dan logisch dat we haar eren met onze XL-variant die veel opbrengt, zeer kort bloeit en meer uitstekende kwaliteiten heeft die de White Widow zo populair maakt.

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

White Widow XL Bulkzaden: Geweldige White Widow met Korte Bloeitijd voor Krankzinnige Productie

Als je goede wiet wilt roken (wie wil dat nou niet?), dan weet je vast en zeker dat de beste soorten afkomstig zijn uit Nederland. De beroemde White Widow is een goed voorbeeld van een door Nederlandse meester-kwekers gecreëerde soort die snel een enorm commercieel succes is geworden en veel prijzen heeft gewonnen, dankzij haar overdaad aan fantastische eigenschappen zoals haar kracht, productiviteit en uitstekende aroma.

Met onze White Widow XL presenteren we met trots een versie van White Widow die vele andere overtreft. Een van haar fantastische eigenschappen is haar ronduit krankzinnige productie die zorgt voor aanzienlijke opbrengsten van tot wel 550-600g/m² in een zeer korte bloeitijd van 60 dagen. Binnen wordt de plant 60-90cm hoog, wat haar een plant maakt van ideaal formaat die je bijna overal kunt kweken. Buiten kun je veel grotere planten verwachten die wel 200cm hoog kunnen worden als je ze hun gang laat gaan. Geef haar veel zon en ze kan maar liefst 600g per plant opleveren! Wat White Widow XL ook speciaal maakt met betrekking tot het kweken, en wat haar dan ook een goede keuze maakt, zijn haar uitstekende genetica die zijn aangepast aan ons Europese klimaat, waardoor ze buitengewone resultaten oplevert, zelfs in minder optimale omstandigheden.

Het roken van White Widow XL is een ware sensatie die moeilijk is te weerstaan zodra je een eerste trek neemt. Ze heeft zoete aroma's met zure ondertonen en met subtiele penetrante en kruidige smaken voor een aangename rookervaring. Haar effect doet daar niet aan ten onder, ze geeft je een geweldige mix van lichamelijke ontspanning en rust die ook verheffend en vrolijk is. Met 18% THC is ze geschikt om te roken op ieder moment van de dag, waarbij ze niet te overweldigend is. Je kunt de hele dag van White Widow XL genieten om je creativiteit een boost te geven, en ze is ook uitstekend als je 's avonds wilt chillen en ontspannen.

Met onze White Widow XL, presenteren we met trots een Nederlandse klassieker die zowel kwekers als cannabis liefhebbers zeker niet zal teleurstellen! Dit is een vrijwel perfecte kruising, hoe je haar ook bekijkt. Als je een kweker bent die een grote hoeveelheid van fantastische Nederlandse goedheid nodig heeft, kun je White Widow XL bulk seeks aanschaffen in verpakkingen van 100 zaden!

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up