Product successfully added to your shopping cart.

White Widow Haze Bulkzaden

White Widow Haze Bulkzaden
White Widow staat bekend om haar ongelooflijke kracht en sterke high, wat haar één van de populairste soorten maakt. Na jaren van onvermoeibare inzet om haar te kruisen met een Haze, is het Zambeza Seeds gelukt om een bijna onmogelijke taak te volbrengen: een van de krachtigste soorten nog sterker maken. White Widow Haze is een geweldige sativa-dominante Haze kruising die je niet teleurstelt!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

White Widow Haze Bulk Seeds: Krachtige White Widow en Haze Genetica Brengen een Uitstekende Sativa Voort

Met de White Widow Haze levert Zambeza een bijzondere sativa-dominante soort af waarmee je aanzienlijke opbrengsten van 500-550g/m² kunt verwachten binnen een bloeiperiode van 65 dagen. Binnenshuis wordt de plant gewoonlijk 80-110cm, wat haar "precies goed" maakt om haar te onderhouden zonder de controle te verliezen. Als je haar buiten onder zonnige omstandigheden kweekt, kan White Widow Haze veel groter worden. Gezien ze een typische sativa is, strekt ze zich in de zon ver uit als ze in bloei staat. Hierbij bereikt ze hoogten van 230-300cm en brengt ze tot 700g per plant op.

White Widow Haze is gecreëerd om zeer krachtig te zijn en om een ronduit spectaculaire high te veroorzaken. Als je haar rookt, maak je dan klaar voor een grandioze cerebrale rush die creativiteit en productiviteit een boost geeft, ze heeft een verheffend en energiek effect, wat White Widow Haze perfect maakt voor een rooksessie overdag om stress te verminderen en je humeur te verbeteren! Dit is geen verrassing, gezien de tests in het lab die hebben aangetoond dat White Widow Haze maar liefst 20% THC bevat.

Behalve dat haar high spectaculair is, is haar geweldige smaak ook overweldigend. Ze combineert een scala aan tropische fruit aroma's met een geweldige zoete rookervaring die je naar meer doet hunkeren bij iedere hijs.

White Widow Haze van Zambeza heeft vrij veel weg van een klassieke sativa, ongeacht hoe je naar haar kijkt, en er is niet veel over van haar indica kant - behalve als het aankomt op de mooie korter bloeitijd voor een Haze.

Met de White Widow Haze is Zambeza erin geslaagd om een spectaculaire soort nog beter te maken. Er is geen twijfel over mogelijk dat White Widow Haze een genot zal zijn voor iedereen die van krachtige sativa's houdt, ze is een top keuze die het kweken zeker de moeite waard is! Kwekers die op zoek zijn naar meer zaden kunnen White Widow Haze bulk seeds aanschaffen in verpakkingen van 100 zaden.

 • Genetica White Widow x Haze
 • THC 20%
 • Bloeitijd +/- 65 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 230 - 300cm
 • Opbrengst binnen g/m² 500 - 550g
 • Opbrengst binnen g/plant 600 - 700g
 • Smaak Fruity, Tropical and Sugar
 • Effect Euphoric, Creative and Uplifting
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.