Product successfully added to your shopping cart.

Northern Lights XL Bulkzaden

Northern Lights XL Bulkzaden
Northern Lights is uitgegroeid tot een van de meest populaire soorten en daar zijn vele redenen voor. Deze indica verwent met een buitengewoon korte bloeiperiode, enorme opbrengst en productie, superieure smaak en een kracht die niet van deze wereld is. Onze Northern Lights XL is de verbeterde versie van deze indica en produceert nog beter, tot wel 750g/m²!

Product status: Out of stock

 4.00/5 (2)
€ 225.00 incl. Btw

Northern Lights XL Bulk Seeds: Bizarre Opbrengst, Uitmuntend Aroma en Zalige High!

Zambeza heeft het voor elkaar gekregen een van de meest populaire soorten nog verder te verbeteren door de beroemde Northern Lights te voorzien van hun XL-behandeling. Deze variant schittert met nog grotere opbrengsten, terwijl de superieure, old-school smaken van het origineel behouden zijn gebleven.

Deze kruising tussen een Northern Lights en een Afghani heeft geleid tot een fabelachtige indica die schittert met een buitengewoon korte bloeiperiode van slechts 60 dagen, waarin ze maar liefst 750g/m² met zware toppen op de weegschaal gooit. Vanwege deze ronduit bizarre productie en snelle doorlooptijd is Northern Lights XL ideaal voor cash croppers die een betrouwbare plant willen die flinke opbrengsten produceert met toppen van XL-afmetingen, ongeacht de kweekervaring.

Northern Lights is een gemakkelijk groeiende plant die je bijna overal kan kweken. Dit betekent ook dat beginnende cannabis kwekers zich kunnen verheugen op goede resultaten. Onder ideale omstandigheden en met flink wat zon, kan ze buiten wel 230cm hoog worden met een opbrengst van 550-650g per plant. Als je Northern Lights XL binnen kweekt onder een 600W lamp, kan je ongeveer 600-750g/m² verwachten van planten die een hoogte bereiken van 120-150cm.

Wat rokers zullen waarderen aan Northern Lights XL, is de smaak. Deze heeft haar met name populair gemaakt bij old-school cannabis liefhebbers. Net als de onbezoedelde, originele Northern Lights, zal de XL versie ook verwennen met een uitmuntende mix van zoete en verse citrus aroma's, waardoor je alleen maar verlangt naar meer. Als het om de kracht gaat, laat Northern Lights XL ook zien waarom ze tot de populairste strains behoort; met een hoog THC gehalte van 19% heb je slechts een of twee hits nodig om haar ongelooflijk krachtige effect te voelen, die precies de juiste snaar raakt tussen een diep ontspannende stone met eindeloze golven van geluk!

Northern Lights XL is een soort die we absoluut kunnen aanraden. Dit wordt bevestigd door de doorgewinterde en beginnende kwekers die zo dol op haar zijn vanwege de bizarre productie, het uitmuntende aroma en de high! Northern Lights Bulk Seeds zijn verkrijgbaar in pakjes van 100 zaden.

 • Genetica Northern Lights x Afghani
 • THC 19%
 • Bloeitijd +/- 60 dagen
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 120 - 150cm
 • Height outdoor 170 - 230cm
 • Opbrengst binnen g/m² 600 - 750g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Fresh, Sweet and Citrus
 • Effect Stoned, Relaxed and Happy
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 10/Feb/2020 :
  (4)

  Title : 100% germination
  Comment : Tres stable pour le prix


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up