Product successfully added to your shopping cart.

Blue Brilliant Bulkzaden

Blue Brilliant Bulkzaden
Een krachtige Super Silver Haze combineren met een even spectaculaire smaak van de populaire Blueberry zou vanzelfsprekend moeten resulteren in iets buitengewoons. Dit is precies wat Zambeza heeft gedaan met de Blue Brilliant. We kunnen je nu al vertellen dat het resultaat je versteld zal doen staan. Bereid je voor op een aromatische fruitige, doch zachte, smaak met de sensationele high van SSH!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Blue Brilliant Bulkzaden: Beroemde Super Silver Haze nu met de geweldige Blueberrysmaak!

Zambeza heeft een regelrecht briljant werk geleverd door het creëren van de Blue Brilliant. De legendarische Super Silver Haze genetica geven een krachtige kick aan de al bestaande excellente Blueberry. Hierdoor krijg je een Sativa die straalt van de ongeëvenaarde high van de SSH en de niet minder geweldige smaak van de Blueberry.

Sommige Hazesoorten kunnen af en toe veel geduld van de kweker vragen. Bloeiperiodes van 11 weken lang voor een paar goede Hazeknoppen zijn niet ongewoon. Echter, Zambeza’s Blue Brilliant heeft slechts een relatief korte bloeiperiode van 65 dagen en dat is opmerkelijk voor een Haze van topkwaliteit. Met een gemiddelde hoogte van slechts 80-110 cm bij het kweken binnenshuis, blijft Blue Brilliant goed binnen de perken. Dit maakt deze plant erg geschikt voor iedere grootte kweektent of kas. De respectabele opbrengst van 600g/m² laat ook niets te wensen over. Kweek je buitenshuis, dan kan Blue Brilliant iets hoger worden, tot wel 180 cm, en behoudt het dezelfde opbrengst.

Bij het roken blinkt Blue Brilliant uit door dezelfde zo bekende zachtheid waar je wellicht zo van houdt en die je misschien al kent van de originele SSH. Blue Brilliant maakt deze toch al excellente rookervaring zelf nog beter door de toevoeging van frisse, zoete en fruitige smaaktonen, waarbij dezelfde te gekke zachte trek blijft bestaan. Het geeft een erg sterke, maar heldere en gericht high die opwekkend werkt. Het geeft een fijne opkikker aan creativiteit en blijheid. Dit is dan ook de perfecte rookervaring voor overdag, waarbij je geheel nieuwe inzichten kunt opdoen op allerlei gebieden, zoals kunst, muziek of filosofie. Het THC-gehalte van 20% garandeert de krachtige en blije high die alleen een eersteklas Haze kan geven.

Blue Brilliant combineert twee geweldige strains in een heerlijke hybride Haze die zeer bevredigend is. Met de geweldige smaak en de onovertroffen Haze high zouden we niet verbaasd zijn als het na slechts één trek de favoriet wordt van Haze-liefhebbers wereldwijd. Als je meer zaden nodig hebt voor een echte fantastische haze, dan zijn de Blue Brilliant Bulk zaden ook beschikbaar in pakjes van 100 zaden!

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up