Product successfully added to your shopping cart.

OG Bubble Gum Bulkzaden

OG Bubble Gum Bulkzaden
Zeggen dat Zambeza het “best goed” heeft aangepakt met hun OG Bubble Gum is waarschijnlijk een understatement. Deze kruising tussen de zoete en fruitige Bubble Gum en de niet minder sublieme OG Kush heeft niet alleen een geweldige smaak maar verslaat andere strains met gemak dankzij buitengewone oogsten binnen een hele korte bloeitijd van slechts 55 dagen!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

OG Bubble Gum Bulk: Sublieme Bessensmaak En Ongelooflijke Oogsten

OG Bubble Gum van Zambeza is een van die strains waar je om verschillende redenen blij van wordt. Kweek haar vanwege haar zeer respectabele oogsten en geniet na de oogst natuurlijk van haar sublieme smaak en geweldige high. De geweldig korte bloeitijd van slechts 55 dagen en haar opbrengsten tot 600g/m2 binnen en oogsten van 650g per plant onder ideale omstandigheden, maken het kweken van Bubble Gum voor kwekers extreem de moeite waard. Met een formaat van 100-130cm binnenshuis heeft ze het perfecte formaat en is ze heel goed te onderhouden. Zorg ervoor dat ze buitenshuis genoeg zon krijgt en ze kan hoogtes van wel 200cm bereiken.

Maar, alleen goede oogsten en het juiste formaat om op praktisch elke locatie te groeien, zorgen nog niet voor fantastische cannabis. Vergis je niet, ook wat betreft haar geweldige smaak en aroma stelt OG Bubble Gum niet teleur. Dankzij haar Bubble Gum-genetica trakteert ze je smaakpapillen op een geweldig fruitige mix van bessen met een klein vleugje van de scherpe, zure smaken die ze van haar OG Kush-kant heeft. Er zijn ook nog wat subtiele oosterse specerijen te bespeuren, waardoor het een buitengewone, onweerstaanbare ervaring is om haar te roken.

Haar excellente indica-genetica en het feit dat ze een goede 19% THC bevat, zorgt voor een zeer krachtige, superontspannende stone die gepaard gaat met een prettig, gelukzalig gevoel. Dit is een sublieme strain – niet alleen voor recreatieve gebruikers die van iets buitengewoons willen genieten, maar dankzij haar sterkte heeft ze ook medicinaal potentieel en kan ze helpen bij de verlichting van chronische pijn, spierpijn, slaapstoornissen en veel andere aandoeningen.

OG Bubble Gum van Zambeza combineert twee reeds geweldige strains tot een nieuwe creatie waar je in elk opzicht blij van wordt. Deze zeer productieve indica is een traktatie om te kweken en het resultaat is extreem de moeite waard, en nog beter dankzij haar superkorte bloeitijd. Bij Zambeza Seeds kun je grotere hoeveelheden OG Bubble Gum bulkzaden bestellen in rendabele verpakkingen van 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up