Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry Bulkzaden

Blueberry Bulkzaden
Zambeza nam twee zeer populaire soorten: De klassieke Northern Lights en de enorm geliefde Blueberry om ons te presenteren met Blueberry, een nieuwe, indica-dominante soort die aan al je wensen zal voldoen. Denk je eens in: De smaken van de superieure Blueberry, gecombineerd met de kracht en eersteklas genetica van Northern Lights! Deze soort verdient een ereplaatsje op je verlanglijstje!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Blueberry Bulkzaden: Het Beste van Northern Lights en Blueberry in een Ongelooflijke Indica.

Je zou kunnen speculeren dat het combineren van twee uitmuntende soorten, zoals de beroemde Northern Lights en de net zo populaire Blueberry, wel moet leiden tot een all-round fantastische creatie en je hebt helemaal gelijk. Met Zambeza's Blueberry Bulk Seeds, kunnen cannabis liefhebbers nu genieten van het allerbeste van twee oprecht spectaculaire soorten!

Blueberry Bulk Seeds van Zambeza vertonen dezelfde eigenschappen waar cannabis kwekers zo dol op zijn bij het kweken van Northern Lights. De plant bereikt een handige hoogte van 60-90cm als ze binnen staat, wat haar een goede keuze maakt als je kampt met een beperkte kweekruimte. Hoewel ze dus niet groot wordt, compenseert ze dit met een compacte, struikachtige ontwikkeling waar ze schittert met fatsoenlijke opbrengsten tot wel 400g/m², wat ze allemaal te danken heeft aan haar productieve Northern Lights ouder. Als je haar buiten kweekt, onder ideale omstandigheden, kan je de opbrengst van Blueberry echt maximaliseren. Buiten kan ze tot wel 230cm hoog worden, terwijl ze de kweker beloont met tot wel 500g eersteklas toppen per plant. Haar bloeiperiode is met 60 dagen vrij kort en dat is nog een extra voordeel voor iedereen die Blueberry kweekt.

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om Blueberry Bulk Seeds te kweken, dus eigenlijk kunnen alle kwekers zich verheugen op goede resultaten. Als je haar rookt, wordt nog eens bevestigd dat je te maken hebt met een eersteklas indica die bekroonde ouders heeft.

Omdat het THC-niveau met 19% zeer hoog is, zal ze een krachtige, zwaar inslaande, lichamelijke indica stone opwekken en een lekkere body buzz die onmiddellijk na het nemen van een hit ongelooflijk relaxend werkt. Dit maakt haar fantastisch om bij te chillen aan het einde van de dag, als je lekker een film kijkt of wat stress wil verlichten. Deze geweldige rookervaring wordt alleen nog versterkt door haar verrukkelijke aroma, waarin verse en zoete noten worden vermengd met de bekende berry smaak van haar Blueberry ouder.

In Blueberry Bulk Seeds van Zambeza zijn twee van de allerbeste soorten gecombineerd om ons een indica te kunnen bieden met alle eigenschappen van Northern Lights en Blueberry waar cannabis liefhebbers zo dol op zijn. Deze indica is eenvoudig te kweken, smaakt verrukkelijk en verwent met een uitmuntende high, wat haar een allround fantastische soort maakt en een die elke kweker "moet" proberen. Blueberry Bulk Seeds zijn verkrijgbaar in verpakkingen met 100 zaden.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up