Product successfully added to your shopping cart.

Green AK XL Bulkzaden

Green AK XL Bulkzaden
Hoe kan je een klassieker, zoals de populaire AK-47, verbeteren? Zambeza presenteert haar vernieuwde AK versie waarin deze cannabis legende op succesvolle wijze is verbeterd. Hun nieuwe creatie, Green AK XL, heeft veel meer te bieden, in vergelijking met het origineel. Dit geldt zowel voor de kracht, opbrengst en homogeniteit, maar ook voor de fantastische smaak en high.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Green AK XL Bulkzaden: Verbeterde AK-47 voor rijkere opbrengst, smaak en high!

Om Green AK XL te maken, besloot Zambeza wat genetica samen te voegen die niet verder uit elkaar konden liggen. Ze combineerden de reeds geweldige AK-47 genetica met Columbian, Afghan, Mexican en Thai landrassen, wat resulteerde in een spectaculaire hybride die op alle vlakken zal bevredigen.

Een van de belangrijkste doelen voor het maken van een nieuwe soort was de opbrengst. Green AK XL blijft trouw aan haar "XL" naam en gooit maar liefst 600-750g/m² op de weegschaal als je haar binnen kweekt en dit doet ze in een lekker korte bloeiperiode van slechts 55 dagen. Ondanks het feit dat AK-47 nooit een soort is geweest die lastig te kweken is, zal de vrij compacte groei van Green AK XL ook een voordeel zijn. Met een hoogte van 80-110cm binnen, is deze soort ideaal voor veel verschillende kweekomgevingen.

Veel kwekers hebben in het verleden AK-47 variaties in ScrOG setups gekweekt, omdat de soort er zo verschrikkelijk geschikt voor was. Green AK XL voegt daar nog aan toe dat ze ook geweldig gekweekt kan worden in een SoG omgeving, dankzij de homogeniteit van de fenotypes. In andere woorden is deze variant dus ongelooflijk flexibel, ongeacht de gebruikte kweekmethode. Uiteraard kan ze ook buiten worden gekweekt, waar ze een hoogte kan bereiken van 140-180cm, met opbrengsten tot 750g per plant.

Het roken van Green AK XL is een ongelooflijke prettige ervaring. Ze is pittig, maar op een fijne manier, met een complex smaakprofiel waarin een variatie aan aroma's worden gemengd met vleugen dennen en zelfs wat fruitige noten.

Net als haar geweldige smaak, is ook het effect uitmuntend. Dankzij het THC-gehalte van 18%, wekt ze een geweldige Sativa high op die stimulerend en opwekkend is. Als je iets meer rookt, zal het cerebrale effect veranderen in een verrukkelijke, diepe, lichamelijke ontspanning.

AK-47 is altijd al een enorme aanrader geweest, zelfs voor kwekers die niet veel ervaring hebben. Zambeza leverde geweldig werk af met Green AK XL en voerde verbeteringen door in een toch al fantastische soort. Hierdoor zou deze variant hoog op het verlanglijstje moeten staan van elke kweker! Aan alle kwekers die meer zaden nodig hebben: Green AK XL Bulk Seeds met 100 zaadjes in een verpakking is een goede keuze.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up