Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Super Cropping bij cannabisplanten

  JAN, 13 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  Super Cropping bij cannabisplanten

  In dit artikel gaan we dieper in op super cropping, een geweldige techniek voor het beheersen van de groei van je planten om uiteindelijk je opbrengst te vergroten.

 • Het flushen van je cannabisplanten

  DEC, 5 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Het flushen van je cannabisplanten

  Voedingsstoffen moeten worden verwijderd voor het oogsten van cannabisplanten. Hiermee produceer je fantastische toppen van de beste kwaliteit. Ontdek alles over flushen.

 • Hoe Beheers Je De Vochtigheid In Je Kweekruimte

  NOV, 15 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Hoe Beheers Je De Vochtigheid In Je Kweekruimte

  Iedereen is zich ervan bewust dat water, licht en voedingsstoffen de sleutel zijn voor grote toppen opbrengsten. Toch speelt de luchtvochtigheid ook een grote rol om ervoor te zorgen dat je wiet planten gezond blijven en krachtige producten produc [...]

 • Wat Veroorzaakt Stress in een Cannabisplant?

  OCT, 27 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Wat Veroorzaakt Stress in een Cannabisplant?

  Er zijn vele oorzaken voor stress in een cannabisplant, waarvan sommige ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van planten en sommige die voordelig zouden kunnen zijn.

 • Hoe moet je cannabis drogen en uitharden?

  OCT, 4 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Hoe moet je cannabis drogen en uitharden?

  Je hebt veel liefde in je cannabisplantjes gestopt en geduldig gewacht tot ze volwassen waren. Zodra de trichomen het gewenste niveau hebben bereikt, krachtig en rijk aan hars, kan je beginnen met het knippen van je planten en het proces van drogen e [...]

 • De ideale temperatuur voor het kweken van cannabis.

  SEP, 23 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  De ideale temperatuur voor het kweken van cannabis.

  Temperatuur is een belangrijk detail om te overwegen bij het kweken van cannabis. Hoewel de plant een comfortabel temperatuurbereik heeft voor het kweken, moet het zorgvuldig worden gecontroleerd om optimale resultaten te bereiken.

 • Verlichtingsschema's voor cannabisplanten

  AUG, 19 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Verlichtingsschema's voor cannabisplanten

  Of je nu binnen of buiten cannabis kweekt, je moet weten hoe de lichtschema's de groei van je planten beïnvloeden. Lees alles over het verschil tussen de vegetatieve fase en de bloeiperiode en ontdek alles over de juiste lichtschema's voor je cannab [...]

 • Wat is the Sea of Green methode?

  JUL, 18 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Wat is the Sea of Green methode?

  Een weelderig, dicht bladerdak, vol met eersteklas toppen, allemaal gekweekt in een kortere tijd en een kleinere ruimte dan normaal. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet met deze handige tips voor een SoG kweekomgeving.

 • PH Niveaus

  JUL, 11 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  PH Niveaus

  We hoeven niet de chemische elementen van het periodieke systeem uit ons hoofd te leren om een optimale pH waarde te behouden. Je hebt slechts een paar simpele hulpmiddelen en wat kennis over het ideale pH niveau voor jouw kweekomgeving nodig.

 • Je cannabis oogsten, wanneer is het juiste moment?

  MAR, 24 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Je cannabis oogsten, wanneer is het juiste moment?

  Op het juiste moment oogsten kan het verschil maken tussen en soepele, lonende high of een slaapverwekkende knock-out. Ga niet onderuit bij die laatste horde en gebruik deze gids om het perfecte oogstmoment te bepalen.

<< 1 ... 5 6 7 8 9 >>

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.