Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Stikstof Toxiciteit & De Cannabisplant

  AUG, 9 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  Stikstof Toxiciteit & De Cannabisplant

  Het is mogelijk je cannabis met vriendelijkheid te vermoorden als je je planten teveel stikstof geeft. Het identificeren van een stikstofoverschot zorgt ervoor dat je niet te ver gaat en meer kwaad doet dan goed. Garandeer gezonde en gelukkige pla [...]

 • IJzertekort Bij Cannabisplanten

  AUG, 9 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  IJzertekort Bij Cannabisplanten

  Heb je ooit last gehad van gele bladeren bij je cannabisplant of zie je ze op dit moment? Het kan een ijzertekort zijn. Dit probleem wordt vaak over het hoofd gezien, maar kan fataal zijn voor je planten.

 • De Perfecte EC Om Perfecte Cannabis Te Kweken

  AUG, 1 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  De Perfecte EC Om Perfecte Cannabis Te Kweken

  Electrical Conductivity (EC) is een onmisbaar bestand in de database met essentiële kennis van elke cannabis kweker. De EC moet als eerste worden gecontroleerd als je planten er ongezond uitzien. Weet wat het is en hoe je schommelingen behandelt [...]

 • Bewatering van je Cannabisgewas, Binnenshuis En Buiten

  JUL, 24 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  Bewatering van je Cannabisgewas, Binnenshuis En Buiten

  Het wateren van cannabisplanten moet correct gebeuren om ervoor te zorgen dat het gewas gezond blijft en een grote opbrengst oplevert. Kwekers moeten opletten dat ze niet teveel water geven en niet te weinig om onnodige schade aan te richten.

 • 7 manieren om ongedierte uit de buurt van cannabisplanten te

  JUN, 28 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  7 manieren om ongedierte uit de buurt van cannabisplanten te

  Raak niet in die situatie verzeild waar je te maken krijgt met een invasie van ongedierte die niet meer te bestrijden is. Bescherm je cannabis tuin met onze 7 simpele tegenmaatregelen om een plaag te bestrijden voor deze begint. Verzeker dat je ca [...]

 • Gezonde wortels voor cannabisplanten

  JUN, 16 2017  -  ANDERE ONDERWERPENCANNABIS KWEKEN

  Gezonde wortels voor cannabisplanten

  Het succes van het kweken van cannabis hangt af van een gezonde wortelzone in de plant. Onze eenvoudig te volgen tips helpen jou om gezonde wortels te ontwikkelen bij je cannabisplanten. Als het oogstmoment gekomen is, zal je ons danken.

 • Hoe ontkiem je cannabiszaadjes?

  JUN, 2 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  Hoe ontkiem je cannabiszaadjes?

  Het kweken van cannabis uit zaadjes is niet moeilijker dan het kweken van welke andere plant dan ook. Je hebt er geen magie of groene vingers voor nodig.

 • Hoe Kweek Je De Grootste Cannabistoppen

  MAY, 8 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  Hoe Kweek Je De Grootste Cannabistoppen

  Zodra je marihuanaplanten toppen beginnen te vormen, heb je de kans om het meeste uit deze periode te halen door bepaalde technieken toe te passen. Zo moedigen je ze aan je te belonen met een explosieve groei van toppen.

 • De anatomie van een cannabisplant

  JAN, 20 2017  -  CANNABIS KWEKEN

  De anatomie van een cannabisplant

  Cannabisplanten zijn puur magie: ze zijn samengesteld uit vele verschillende delen. Laten we de anatomische samenstelling van cannabis eens nader onderzoeken om hiervan kennis op te doen.

 • Het flushen van je cannabisplanten

  DEC, 5 2016  -  CANNABIS KWEKEN

  Het flushen van je cannabisplanten

  Voedingsstoffen moeten worden verwijderd voor het oogsten van cannabisplanten. Hiermee produceer je fantastische toppen van de beste kwaliteit. Ontdek alles over flushen.

<< 1 2 3 4 >>