Top 5 Gemakkelijk Te Kweken Autoflowering Cannabissoorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 Gemakkelijk Te Kweken Autoflowering Cannabissoorten

Deze dames vergeven je meeste fouten en belonen je met enorme toppen als je ze goed verzorgt. 5 Hoogwaardige Zambeza Seeds autoflowering cannabis soorten, perfect voor de beginnende kweker, of voor degenen die stressvrij willen kweken. Deze sterke, veel-opbrengende, zeer krachtige en super snel bloeiende auto's kun je bijna niet weerstaan.

SLUIT JE AAN BIJ DE AUTOFLOWERING CANNABIS REVOLUTIE

Autoflowering cannabis soorten zijn zeer succesvol gebleken. Zambeza Seeds heeft veel geweldige fotoperiodische en auto varianten ontwikkeld om wiet liefhebbers van ieder kaliber blij te maken. Maar de volgende 5 autoflowering soorten zijn tedere, kleverige toppen machines. Ze zouden je kweekruimte wel eens revolutionair kunnen veranderen. Deze auto's zijn de gemakkelijk te verbouwen autoflowering cannabis soorten van je dromen. Maak je klaar voor hoogwaardige, eenvoudig te onderhouden marihuana.

LITTLE DWARF AUTOFLOWERING

Little Dwarf Autoflowering Cannabis Seeds

Little Dwarf Autoflowering is een kleine, onopvallende cannabis soort. Buiten is deze bonsai-achtige balkonstruik ideaal voor kleinere kweekruimten en terrassen. Binnen is de compacte structuur perfect voor SOG kweek en kweek in kastjes. Weinig autoflowering soorten zijn zo sterk en veelzijdig als de Little Dwarf Autoflowering.

De genetica van Little Dwarf bestaan uit een indrukwekkende mix van geselecteerde Skunk en Ruderalis soorten. De planten zijn vrij uniform en in slechts 7-8 weken na de ontkieming klaar voor de oogst. Voor de beginnende kweker is Little Dwarf een veilige keuze. Meer ervaren kwekers kunnen zo'n 80g per 1m hoge plant verwachten bij een goed onderhouden gewas.

POWER PLANT XL AUTOFLOWERING

Power Plant XL Autoflowering is een verfijnde indica-dominante kruising. De krachtige, verheffende sativa effecten van de oorspronkelijke Power Plant XL gaan samen met een ontspannen lichamelijk stoned effect. Dit is niet slechts een andere auto versie van een beroemde fotoperiodische soort. Stevige, snel groeiende raketten, zoals Power Plant XL Autoflowering, worden gekweekt om te concurreren met huidige fotoperiodische soorten.

Bovendien is het THC gehalte 15% en is de toppen productie indrukwekkend, zelfs in koeler weer. Doordat de toppen iets minder compact zijn dan bij typische forse indica's, is de Power Plant XL Autoflowering minder vatbaar voor rotting van de toppen. In slechts 7-8 weken na de ontkieming heb je hoogwaardige stash, die je doet denken aan old school zoete skunks, in handen.

VANILLA ICE AUTOFLOWERING

Vanilla Ice Autoflowering

Vanilla Ice Autoflowering is misschien wel de lekkerste marihuana die je in 8-9 weken kunt kweken, zelfs als je een beginnende kweker bent. Ze is visueel verbluffend in de kweekruimte, en misschien nog wel meer in een stash pot. Zeker na goed te zijn verzorgd. Net als bij de fotoperiodische plant kunnen Vanilla Ice kwekers compacte toppen verwachten, rijkelijk bedekt met trichomen.

Voor liefhebbers van concentraten is deze auto een hasjmakersdroom De hars druppende toppen vormen perfect materiaal voor extracten. Vanilla Ice Autoflowering kan binnen en buiten veel produceren met minimale meststoffen. De perfecte keuze voor de cannabis kweker die snel lekkere wiet wil kweken.

GREEN MONSTER AUTOFLOWERING

Green Monster Autoflowering

Green Monster Autoflowering is een ware cannabis cryptide. Als je een monsterlijke oogst wilt van 15%+ THC toppen, laat dan dit beest los in je kweekruimte. Weinig marihuana varianten kunnen toppen produceren van deze kwaliteit in 60 dagen of minder, vanaf de ontkieming. Deze drie-kruising van Green Monster, Big Devil 2, en Ruderalis is de wildeman onder de autoflowering cannabis soorten. De plant is niet zo groot als Sasquatch, maar wel bedekt met rode haren en met een prikkelende geur.

De internoden-afstand is kort en de planten hebben de neiging om flink te vertakken. Green Monster Autoflowering heeft meer zijtakken dan de meeste auto's. Ze kan buiten meer dan 100g per plant produceren, waarbij ze als compacte struik slechts 70cm-120cm hoog is. Binnenoogsten zijn net zo indrukwekkend met de SOG methode. Gemengde aroma's van citrus en kruiden vullen betoverend de kweekruimte en je smaakpapillen. Bovendien kan Green Monster Autoflowering hoge voedingshoeveelheden aan en is ze zeer vergevingsgezind voor beginnende kwekers.

GREEN AK XL AUTOFLOWERING

Green AK XL Autoflowering

Green AK XL Autoflowering is een killer kruising tussen de AK-47 en Ruderalis. Kwekers van alle niveaus zullen waarderen hoe gemakkelijk het is om deze soort cannabis vuur te laten spuwen in de kweekruimte. Deze auto is een van de wonderlijke wiet wapens, ontwikkeld door de kwekers van Zambeza, om te concurreren met fotoperiodische marihuana varianten.

Oogst de stash in slechts 70 dagen of minder na de ontkieming. Buiten kun je maar liefst een opbrengst van 100-150g per plant verwachten in een warm klimaat, als je haar als kweker liefdevol verzorgt. Een snelle euforie gevolgd door een kalmerend lichamelijk effect zorgt ervoor dat je meer van deze wiet wilt roken. De planten vertonen vaak sterke indica eigenschappen en worden zelden hoger dan 1m. Hierdoor is het ook een geweldige plant voor verborgen kweek. Green AK XL Autoflowering laat haar concurrentie in rook opgaan. Ze is het kweken absoluut waard.

Zoals je ziet, zijn er veel sterke, betrouwbare, en krachtige opties voor de kweker die op zoek is naar gemak. Deze auto's zijn simpel om te kweken, maar produceren alsnog uitstekende toppen. Ze zijn perfect om mee te oefenen, of voor het uitbreiden van je stash. Geniet ervan!