Top 5 cannabissoorten om deze zomer high te worden

Published :
Categories : Top 10

Top 5 cannabissoorten om deze zomer high te worden

Wil je deze zomer stoned worden met je vrienden? Overweeg dan deze 5 grandioze soorten die variëren van stoned en kalmerend, tot energiek en stimulerend.

De high van cannabis is een euforische en stemmingsverbeterende toestand, waar je het hele jaar van kunt genieten. De psychotrope effecten zijn echter met name aangenaam in de zomer. Dan schijnt de zon, is de lucht blauw en het landschap mooi groen. Blowen in een ander seizoen komt simpelweg niet in de buurt van bongs en joints roken terwijl je met vrienden aan chillen bent op het strand of wandelingen door de natuur maakt. Al deze leuke en opwindende activiteiten zijn alleen maar beter met THC in je bloedbaan. Hieronder vind je de top 5 soorten om deze zomer op te steken.

Rocket Banana1. ROCKET BANANA

Rocket Banana is de perfecte soort voor zomerse avonden, als de zon ondergaat, er eten op de barbecue ligt en de bierflesjes geopend zijn. Het rijke en complexe terpeenprofiel bevat een tropische en fruitige vibe. Ideaal voor op het strand. Deze indica-dominante dame komt voort uit de kruising van de oudersoorten Banana en OG Kush. Naast bovengenoemde smaken hebben zij Rocket Banana tevens voorzien van een THC-gehalte van zo’n 25%. Zo’n hoog gehalte van de geestverruimende cannabinoïde maakt jou en je vrienden tot in de vroege ochtenduren stoned. Alleen al de smaak van deze soort, laat staan de formidabele indicahigh, is genoeg om een eetkick op te wekken. Zorg dus dat er genoeg eten op de grill ligt!

Als je je eigen stash van deze zomerse soort wilt kweken; dit is meer dan haalbaar. Verwacht binnen planten van 140cm hoog die tot 400g/m² opbrengen na een bloeitijd van 7-8 weken. Buitenplanten worden soms wel 2m en leveren tegen het eind van september 500g/plant op.

NYC Diesel Autoflowering2. NYC DIESEL AUTOFLOWERING

NYC Diesel Autoflowering is een milde sativa-dominante soort, die afstamt van een hoogwaardige kruising van de originele NYC Diesel met een ruderalis. Prijswinnende fruitige smaken en euforische effecten zijn hierbij gekoppeld aan autoflowering eigenschappen. Daarmee zijn genen die ooit voorbehouden waren aan ervaren telers nu ook toegankelijk voor beginners! Een THC-gehalte van 15% maakt NYC Diesel Autoflowering tevens beginnersvriendelijker. Haar high is dus niet overweldigend en wekt zelden paranoïde gevoelens op.

NYC Diesel Autoflowering levert gemiddelde opbrengsten op, waar je haar ook kweekt. Binnenplanten worden 90cm hoog en genereren ongeveer 300–350g/m² na 55-65 van zaad tot oogst. Planten die buiten staan, worden vaak groter. Daarbij leveren ze een maximale opbrengst van 120g/plant op.

Pineapple Express3. PINEAPPLE EXPRESS

Pineapple Express is algemeen bekend geworden na de verschijning in de populaire stonerfilm met dezelfde naam. Hoewel de film bol staat van overdrijving in de naam van de komedie, overdrijven we niet als we zeggen dat Pineapple Express nog altijd een gewilde soort is. Haar effecten zijn daarbij mild van aard. Deze indica-dominante dame biedt zoete, tropische en fruitige smaken. Perfect voor bij smoothies en sapjes op een hete zomerdag. Bovendien biedt haar THC-gehalte van 19% een kalmerende en vrolijke high, die niet te intens is.

Pineapple Express maakt grote en dikke toppen aan die rijk zijn aan hars. Deze eigenschap heeft ze geërfd van Pineapple en Lemon Kush. Ze wordt daarbij binnen slechts 130cm hoog en is bijzonder productief. Zo levert ze na slechts 55 dagen bloeien soms wel 550g/m² op. Planten die buiten onder de zon groeien, zijn in staat 550g/plant te genereren. Daarbij worden ze tot 170cm hoog.

Misty Gorilla Autoflowering4. MISTY GORILLA AUTOMATIC

Misty Gorilla Automatic is de uitkomst van een kruising van de wereldberoemde soorten Gorilla en Cookies. Het samenvoegen van deze twee krachtpatsers biedt een indicahigh met couch-lock. Dit zorgt op elk feestje voor een positieve en relaxte vibe. Ze kalmeert hectische energie en maakt zo van elke zomeravond een gelegenheid vol interessante gesprekken, lachkicks en snacks. Een aangenaam terpeenprofiel maakt Misty Gorilla Automatic al helemaal heerlijk. Zo biedt ze smaken van aarde en zoete ahornsiroop.

Misty Gorilla Automatic is binnen goed beheersbaar en bereikt een maximale hoogte van 120cm. Ze behoort daarbij absoluut tot de productievere autoflowering variëteiten, met potentiële opbrengsten van 400g/m². Buiten is ze gemakkelijk in staat een hoogte van 140cm te bereiken en 170g toppen per plant op te leveren.

Super Silver Haze Autoflowering5. SUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze heeft competities lang gedomineerd en wist achtereenvolgend drie High Times Cannabis Cups in de wacht te slepen. Mocht je ooit in Amsterdam zijn geweest, dan heb je deze soort waarschijnlijk op talloze menu’s voorbij zien komen. Haar populariteit dankt ze aan haar krachtige en motiverende sativa-high, overgedragen door de oudersoorten Skunk, Haze en Northern Lights. Deze high is perfect voor lange zomerdagen vol ontdekkingen, activiteiten en avonturen.

Super Silver Haze is een uitermate productieve soort die binnen consistent tot wel 700g/m² oplevert, ondanks dat ze maar 80-110cm hoog wordt! Buitenplanten bereiken echter enorme hoogtes van wel 230cm en brengen 550-650g/plant op. Dit alles is mogelijk in ongeveer 65 dagen bloei.