Product successfully added to your shopping cart.

Pineapple Express

Pineapple Express
Pineapple Express is zoveel meer dan een grote Hollywood hype. De eigenschappen van de plant zijn behoorlijk overtuigend: De bloeiperiode is met 55 dagen erg kort, oogsten kunnen binnen wel 550g/m² bereiken en THC niveaus zijn met 19% onverantwoordelijk hoog. En het beste komt nog: De gebalanceerde compositie van ananas smaken, gemixt met citroen-achtige aroma's is simpelweg ongelooflijk.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (2)
€ 20.00 incl. Btw

Pineapple Express: Meer dan een blockbuster uit Hollywood


Pineapple Express ontving internationale aandacht na de zeer bekende film. In dit geval is het begrijpelijk dat Hollywood besloot de naam Pineapple Express te gebruiken voor hun film. Ze is echter veel meer dan een media hype. Pineapple Express heeft veel te bieden als je de kweekeigenschappen en de kwaliteit van het eindproduct goed bekijkt. Het begint allemaal met de diverse en smakelijke genetische achtergrond. Pineapple is een buitengewoon fruitige variëteit van Jamaica die werd gekruist met OG Kush, de kampioen uit Californië.

Het is duidelijk te merken dat Pineapple Express voornamelijk Indica is. Ze groeit met een agressieve uitbundigheid en zal binnen niet hoger worden dan 100-130cm. Pineapple Express wordt iets groter als ze direct in het zonnetje staat, ongeveer 120-170cm. Het hebben van gemiddeld grote planten is meestal een goed compromis tussen zichtbaarheid en opbrengst en guerrilla kwekers zullen deze eigenschap wellicht waarderen. De bloeiperiode is ook erg kort en meestal hebben de toppen 55 dagen nodig om volwassen te worden. Als de kweekparameters in de juiste verhouding zijn, kan de oogst binnen wel 500-550g/m² bedragen. Buitenkwekers kunnen ook grote oogsten verwachten: Tot wel 450-500g per plant!

Er zijn niet veel soorten op de markt die Pineapple Express kunnen evenaren, zeker vergeleken met de rijke smaken. Een deel van deze aromatische mix, Pineapple, komt rechtstreeks uit Jamaica. Pineapple barst van de tropische fruitigheid en brengt zoete, exotische aroma's naar je neus en smaakpapillen. Het combineren van deze tropische invloeden met de lichtzure tonen en citroensmaken van OG Kush, voelde logisch voor de kwekers bij Zambeza. Smaken en kracht halen veel voordeel uit deze legendarische ouder "Ocean Grown" Kush. THC-niveaus klimmen op tot 19%, waardoor de zwaar inslaande indica effecten hun werk kunnen doen. De stone is zeer ontspannend, bijna narcotisch, zeker als er grotere hoeveelheden worden geconsumeerd. Door verdeeld over de dag kleine beetjes te roken, zullen gelukkige gevoelens door het hele lichaam worden verspreid. Ze biedt zeker een mooie combinatie van lichamelijke en mentale effecten!

Het is nu wel heel duidelijk waarom Hollywood besloot deze soort te gebruiken voor een kaskraker stoner film. Er is geen enkele soort die werkelijk alles mee heeft, maar Pineapple Express komt behoorlijk dicht in de buurt van perfectie. Korte bloeiperiode, hoge opbrengst en, meest belangrijk, smaken die de mogelijkheid hebben zelfs de meest ervaren cannabis connaisseurs te verbazen. Als je al deze eigenschappen afweegt tegen de prijs van deze zaden van hoge kwaliteit, wordt al snel duidelijk waarom Pineapple Express niet alleen een kaskraker in Hollywood is. Breng wat Jamaicaanse gevoelens naar je kweektent of tuintje en sluit geen compromissen als het gaat om kwaliteit! Wij doen dat ook niet!

 • Genetica Pineapple x Lemon Kush
 • THC 19%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 100 - 130cm
 • Height outdoor 120 - 170cm
 • Opbrengst binnen g/m² 500 - 550g
 • Opbrengst binnen g/plant 450 - 550g
 • Smaak Sweet, Tropical, Pineapple
 • Effect Stoned, Happy, Relaxed
   
  By on 26/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Rapido
  Comment : Ho provato ad acquistare non avendolo mai fatto servizio veloce e professionale

  By on 04/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Prodoto eccelente al clima mediteraneo
  Comment : P.E. è una delle migliori regolari indica che conosco fino adesso, non smentisce la descrizione del venditore e inoltre e perfetta per il clima mediterraneo dando cosi massimi risultati. Decisamente azzeccato il nome che rispecchia il sapore e la reattività. Consigliatissima anche per il bel aspetto, diverso da molte alte piante indica e sativa.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Pineapple Express