Product successfully added to your shopping cart.

Pineapple

Pineapple is de exotisch smakende Sativa legende uit het Caribisch gebied, die al deze tijd ontbrak in jouw cannabis tuin. Old school Jamaicaanse cannabisboeren die hun kostbare landras genetica wilden behouden, kruisten planten die in de bergen groeiden met hun laagland gekweekte tegenhangers. De selectie was gericht op het ontdekken van de snelst bloeiende en fruitige fenotypes van de inheemse legendarische "Longtimeweed". Zoals de naam al doet vermoeden, was het een typische traag bloeiende Sativa-soort, maar zo nu en dan ontstonden er een paar geweldige fenotypes en deze werden direct een lokale hit onder de Jamaicaanse stoners.

Onze Pineapple is verrijkt met Skunk #1 en werd verder verfijnd gedurende meerdere generaties. Het resultaat is een veel beter beheersbare sativa-dominante kruising die genereuze oogsten produceert met echte ananas smakende toppen. Pineapple groeit snel en ontwikkelt enorme toppen die waarschijnlijk ondersteuning nodig hebben. Bij uitstek geschikt voor ScrOG systemen en geeft zeker de voorkeur aan biologische grondbewerking, maar presteert ook goed in hydrocultuur. Buitenkweek wordt sterk aanbevolen, maar zorg ervoor dat je voldoende ruimte en privacy hebt omdat de Pineapple groeit als een boom. Monsters van 4 meter hoog zijn niet ongewoon in de geschikte omstandigheden.

Pineapple vereist geen zware voeding en relatief weinig onderhoud voor een Sativa soort. Verwacht strakke kaarsvormige smakelijke toppen in slechts 10 weken. Het is aan te raden om de planten vroeg te trainen en in grote potten te kweken. Kieming kan een beetje langzamer zijn dan bij de meeste moderne kruisingen, maar de wortels groeien fors en Pineapple vereist slechts 1-2 weken vegetatieve groei om te eindigen met royale opbrengsten van volwassen planten van 1,2-1,5 meter hoog.

Als het gaat om een tropische smaak en een verheffende high, is Pineapple de perfecte combinatie van aroma en kracht. Het CBD-gehalte is laag en THC gewoonlijk 17%, wat zorgt voor een opbeurend in plaats van overweldigend cerebraal effect. Sommige sativa soorten kunnen te ‘pittig’ zijn en de gebruiker zelfs paranoïde laten voelen. Pineapple is perfect om je ontspannen te laten voelen en ook voor overdag. Pineapple is energiek, creatief en positief inspirerend. Het is heel goed mogelijk dat Pineapple je zal laten huppelen in plaats van lopen en hardop meezingen met je favoriete liedje.

Natuurlijk konden we het niet laten om een tropische smaak toe te voegen aan een andere legendarische soort; de OG Kush. De combinatie van onze lekkerste old-school Sativa met de knock-out kracht van de OG Kush was vanzelfsprekend. Pineapple Express is het wereldberoemde liefdeskind van de kruising tussen Pineapple en OG Kush. Deze kruising met enorme kracht levert opbrengsten van maximaal 550g/m², vermindert de bloeitijd tot slechts 55 dagen, en versterkt het THC-gehalte tot 19%.

Pineapple is niet je doorsnee soort en tot nu toe bijna een bedreigde cannabissoort. Het uitbrengen van Pineapple in zaadvorm is ons geschenk aan een hele nieuwe generatie van cannabisgebruikers en een echte knaller uit het verleden voor de old-school hippies.