Moonrocks Vs Sunrocks - Te Krachtig?

Published :
Categories : Strain informatie

Moonrocks Vs Sunrocks - Te Krachtig?

Moonrocks en Sunrocks zijn de laatste megasterke cannabisproducten op de markt. De kracht is buitengewoon toegenomen in deze next-gen cocktails, bestaande uit toppen, olie en kief. Hoog tijd dus om te onderzoeken wat ze zo intens maakt en of ze echt te heftig zijn voor de gemiddelde stoner.

WAT IS EEN MOONROCK?

Laten we met de Moonrock beginnen. Dit is een cannabis cocktail van een cannabis top, hasjolie en kief. Enkele jaren terug haalden Kurupt’s Moonrocks alle krantenkoppen in de wietwereld. Nooit eerder verschenen zulke krachtige lekkernijen met THC-percentages boven de 50%. En ze smaakten ook nog verrukkelijk. Deze buitenaards uitziende toppen waren niet alleen visueel aantrekkelijk, maar combineerden drie cannabisproducten tot één product.

Een Moonrock is een mooie, ijzige top, gedipt in BHO en bedekt met een laagje kief. In Californië werd vaak gebruik gemaakt van Girl Scout Cookies. De gekozen extracten waren eigenlijk de kers op de cannabis-taart. De kwaliteit van de hasjolie en kief echter liet vaak te wensen over. In de dispensaria overtrof het uiterlijk vaak het niveau. Eigenlijk kon je onmogelijk bepalen wat je kocht, totdat je het thuis probeerde.

Wat minder gewetensvolle cannabis handelaren zagen hun kans schoon. Ze maskeerden matige cannabis toppen en dumpten tegelijkertijd hun benedenmaatse extracten en kristallen. Desondanks betaalde de klant de hoofdprijs voor een opgedirkt, dubieus eindproduct. Uiteraard waren er genoeg bonafide dispensaria die beweerden uitsluitend gebruik te maken van eersteklas toppen en superieure extracten. Maar wie kon je vertrouwen? Op het moment van aankoop, wist je nooit zeker of je daadwerkelijk een cannabisproduct kocht met tot wel 60% THC of ruimteafval.

WAT IS EEN SUNROCK?

In tegenstelling tot de stoffig uitziende Moonrock, glinstert de Sunrock. Op papier zijn de ingrediënten van beide producten echter vrijwel identiek. Een Sunrock bestaat uit een hoogwaardige top, besprenkeld met rosin en bedekt met kief. De keuze voor de honingachtige rosin in plaats van de donkere BHO, geeft een unieke gloed aan de Sunrock en verbetert de kracht. De beste Sunrocks van Apollo Sunrocks en Big Tay Dee bevatten een fenomenale hoeveelheid THC van wel 80%.

Visueel is een Sunrock nog indrukwekkender dan een Moonrock. Vanwege de ongelooflijke kracht zijn zelfs legendarische stoners als Snoop Dogg op hun hoede.

HET BELANGRIJKSTE VERSCHIL TUSSEN DE TWEE

Een Sunrock is eigenlijk een Moonrock van de allerbeste kwaliteit. Vaak kiest men voor OG Kush, hoogwaardige rosin en organische kief, allemaal luxeproducten. Een Sunrock kost minstens €25 per gram. Een Moonrock kost gemiddeld €15-€20 per gram. Je moet dus in de buidel tasten voor die extra 20% THC.

Wil je graag eens genieten van een Moonrock of een Sunrock? Breek dan een stukje af en rook dit in een pijp of bong. Geen van beide is geschikt voor je grinder. Om een Moonrock of Sunrock in een joint te verwerken, strooi je deze THC-meteorieten spaarzaam over je wiet.

Moonrocks Vs Sunrocks - Te Krachtig?

HET LAATSTE WOORD OVER MEGA-KRACHTIGE CANNABISPRODUCTEN

Je hebt het waarschijnlijk al geraden: Moonrocks en Sunrocks zijn uitsluitend voor onbevreesde vuurvreters. Deze schatjes vegen de vloer met je aan. Deze ontzettend krachtige, driedubbele traktaties zijn zelfs niet te vergelijken met shatter en wax, waar doorgewinterde dabbers wel bekend mee zijn. De interstellaire effecten komen hard en razendsnel binnen. Alleen gebruikers met een hoge tolerantie zullen de buitenaardse ervaring waarderen. De intense high van een goed samengestelde Moonrock is waarschijnlijk nog wel te behappen. Met Sunrocks betreed je echter onontgonnen gebied, uitsluitend bestemd voor connoisseur cannanauten.