Top 5 Autoflowering Cannabissoorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 Autoflowering Cannabissoorten

Voor het kiezen van de perfecte autoflowering soort heb je soms veel tijd nodig om onderzoek te doen, afhankelijk van je wensen. Hier is onze Top 5, die voldoet aan alle scenario's en smaken!

Autoflowering cannabis zaden bezitten enorm veel voordelen. Ze hebben een enorm korte levenscyclus, terwijl ze veelzijdig genoeg zijn om binnen of buiten te worden gekweekt, zonder de opbrengst tekort te doen. Autoflowering zaden, indica- of sativa planten die zijn gekruist met Ruderalis, zijn ideaal voor de beginnende kweker. Cannabis Ruderalis is een cannabis soort die autoflowering genen doorgeeft aan de soorten waarmee ze wordt gekruist. Hoewel cannabis Ruderalis vanwege haar korte groeicyclus weinig THC bevat, kan ze effectief worden gebruikt door kwekers om het beste uit beide werelden te combineren waneer ze met genetische partners wordt gebruikt om een hybride te creëren.

Zonder verdere omhaal, presenteert Zambeza de Top 5 autoflowering soorten. Het enige wat jou nog rest, is besluiten welke je wil proberen!

#1 Big Bud XXL Autoflowering

Big Bud XXLBig Bud XXL is letterlijk de big daddy van onze autoflowering zaden. Deze is in staat razendsnel grote toppen te produceren, tot wel 400-450g/m2 binnen, waardoor deze soort zeer lonend is voor de beginnende kweker. Na jaren van onophoudelijk vallen en opstaan, voorziet deze soort in de belangrijkste genen van de beruchte Ocean Grown Kush (OG Kush). Naast die uitgesproken OG smaak, worden er ook aparte pittige aroma's aan de mix toegevoegd, die je helpen ontspannen en relaxen terwijl je afdrijft in de kosmos.


#2 White Widow XL Autoflowering

White Widow XLAls er een cannabis hall of fame zou bestaan, had White Widow er een ereplaats gehad. White Widow staat bekend om haar betrouwbaarheid voor het produceren van uitmuntende cannabis en ze wordt al decennia lang succesvol gerookt en gekweekt.
Het gezegde "Als het niet kapot is, repareer het dan niet", gaat misschien vaak op, maar door het combineren van deze betrouwbare soort met Ruderalis genen hebben we een veelzijdige cannabis soort gecreëerd, die in diverse omgevingen kan worden gebruikt. Of het nu gebruikt wordt om de dag te starten met wat creativiteit, of om in de avond te relaxen met de rustgevende elementen; White Widow kan het allemaal.

#3 Power Plant XL Autoflowering

Power Plant XLPower Plant XL is afkomstig uit Zuid-Afrika en levert opwekkende sativa effecten in een ongelooflijk korte levenscyclus van 55-65 dagen. Soms hoeft geduld geen schone zaak te zijn! Power Plant XL is een veerkrachtige soort, goed geschikt voor buitenomgevingen, waar haar vrij open toppen behoorlijk goed bestand zijn tegen schimmels en lastige klimaten. Geniet van een kalmerende en intense stone, terwijl je ook profiteert van de opwekkende high die Power Plant genen leveren. Je zal de sterke en krachtige effecten van deze hybride razendsnel voelen.

#4 Green AK XL Autoflowering

Green AK XLHardlopers zijn doodlopers, maar niet in het geval van Green AK XL, die razendsnel toppen produceert met frisse en fruitige smaken. AK XL heeft alles mee. Haar levenscyclus bedraagt 60-70 dagen en ze heeft alle klassieke eigenschappen van de feminized AK-47 behouden.
Het aroma van een bloeiende AK doet denken aan dennenbomen en is een verfrissende afwisseling, terwijl je nog steeds die euforische high kan verwachten waar AK-47 om bekend staat. Ondanks de snelheid, gaat er bij deze soort geen kwaliteit verloren, want het THC niveau is 14%. De meesten zijn bang dat snel groeiende cannabis inlevert aan kracht of topdichtheid, vanwege die groeisnelheid. Green AK XL toont aan dat deze stereotiepen onjuist zijn.

#5 White Cheese Autoflowering

White CheeseMet Nederlandse wortels, is het geen wonder dat Zambeza Seeds een liefhebber is van alles met Cheese. Omdat White Cheese Autoflowering het beste van beide werelden bezit, is ze een win-win soort. Dat unieke, Cheesy aroma, oorspronkelijk gecreëerd door een collectieve groep uit de UK, bekend als "Exodus", draagt op unieke wijze bij aan de rookervaring. Het combineren van de genen van White Cheese met Ruderalis was een logische stap om deze indica dominante soort beschikbaar te maken voor de beginnende kweker. Deze Cheese verdient het te worden gedeeld!