Top 5 Cannabis Soorten om te Kweken in het Italiaanse Klimaat

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 Cannabis Soorten om te Kweken in het Italiaanse Klimaat

Met zijn mediterrane zon en warme zomers, is Italië geen slechte plek om een buitenkweek te beginnen. Het team van Zambeza heeft vijf soorten uitgekozen waarvan we geloven dat ze ideaal zijn voor het genereren van briljante resultaten in het Italiaanse klimaat.

Omgeven door kusten met hoge temperaturen, heeft Italië over het algemeen een Mediterraans klimaat, hoewel ook koude lucht vanuit het noorden Italië binnen kan stromen en sneeuw in de bergen kan brengen. Maar voor het grootste deel kunnen Italianen genieten van warme zomers met temperaturen van tussen de 28-33°C en van soms zelfs 40°C. De winters kunnen soms nat en gematigd zijn, de zomerperiode is meestal droog en warm, hoewel de noordelijke regio's het hele jaar nat kunnen zijn. Italië heeft over het algemeen een zeer prettig klimaat en biedt een goede omgeving voor het kweken van cannabis, en daarom hebben we vijf soorten uitgekozen die geschikt zijn voor Italiaanse kwekers.

VANILLA ICE

Vanilla Ice

Vanilla Ice is een snel groeiende en veel-opbrengende soort met genetica die afkomstig zijn van Afghani, Skunk en Northern Lights. Met een zeer betrouwbare groei, waarbij zich compacte stengels en toppen ontwikkelen, kun je een stevige plant verwachten met oogsten van maximaal 550g in slechts 55 bloeidagen. Het is niet alleen een sterke en homogene plant, maar ze produceert ook prachtige, ijzige trichomen op de toppen en heeft een verleidelijke, zoete vanille smaak.

GREEN AK XL

 

Green AK XL

Green AK XL groeit krachtig en produceert extreem veel; maximaal 650-750g buiten, in een bloeitijd van slechts 55 dagen, en heeft zeer sterke en stabiele genetica. Met haar sterke genen afkomstig van AK-47 en landsoorten van over de hele wereld, uit Afghanistan, Mexico en Thailand, wordt ze maximaal 180cm hoog en houdt ze van een warme omgeving. Hierdoor is ze ideaal om in Italië te kweken, waar de condities goed aansluiten op haar behoeften.

BLUE SPIDER

Blue Spider

Blue Spider is een sativa dominante cannabis soort met een gemiddeld THC niveau van 18%. Deze schoonheid kan maar liefst 230 cm hoog worden in de juiste condities, met oogsten van maximaal 550g. Wij vinden Italië de ideale plaats voor haar. Deze kruising tussen Blueberry en White Widow is niet alleen een krachtig en lekker rookwaar, maar ze heeft ook zeer sterke genetica, waardoor ze geweldig is voor zowel buiten als binnenkweek, en ze in zonlicht binnen de kortste keren fantastische toppen kan produceren - en Italië heeft een overvloed aan zonlicht!

WHITE WIDOW HAZE

White Widow Haze

Verwacht een zeer lange plant aan het einde van de groeiperiode, mogelijk van zo'n 300cm hoog, gevuld met aromatische en krachtige toppen na ongeveer 65 bloeidagen. Deze tropische plant levert verbazingwekkende oogsten op van maximaal 700g als ze buiten wordt gekweekt. Zolang ze veel zonlicht krijgt, eindig je met de meest fruitige toppen die er zijn, met een ongelooflijk THC gehalte van 20% of meer.

CANDY CARAMELO FAST FLOWERING


Candy Caramelo Fast Flowering

Een klassieke Spaanse indica, Candy Caramelo, is ongelooflijk gemakkelijk om te kweken met haar genetica die afkomstig zijn van Candy Caramel en ruderalis. Ze is echter geen auto. Door zorgvuldige terug kweek, zorgen haar ruderalis genetica ervoor dat ze groeit als een fotoperiodische soort, maar met de snelheid van een auto. Verwacht de zoetste en zeer krachtige resultaten in een kort tijdsbestek. Onder optimale omstandigheden met genoeg zon en daglicht, kan deze plant 150g opbrengen en maximaal 110cm hoog worden, zonder veel gedoe of tijdsinspanning.

Zoals je ziet, zijn er tal van uitstekende cannabis soorten die je kunt kweken in Italië - met veel variatie in smaken, formaten en highs. In Italië heerst een van de beste klimaten voor het kweken van cannabis in Europa, dus maak er gebruik van!