Product successfully added to your shopping cart.

Green AK XL

Green AK XL
Green AK XL werd ontwikkeld voor grote oogsten en exclusieve smaken. Ze kan wel 600-750g/m² produceren, afhankelijk van de kweekomstandigheden en -methoden. De bloeiperiode is 55 dagen. De genetische achtergrond is divers: Landrassen uit Afghanistan, Colombia, Mexico en Thailand zijn gebruikt voor deze hybride die uitbundig groeit en gul geeft.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (6)
€ 17.50 incl. Btw

Green AK XL: Verbijsterende opbrengst en exclusieve smaken


Cannabis kwekers die bekend zijn met de AK-47, weten wat de kwaliteiten zijn van deze hoogproductieve en ongelooflijk krachtige variant. Zambeza Seeds had het idee om deze genen uit Colombia te verrijken met geselecteerde landrassen uit Afghanistan, Mexico en Thailand. Green AK XL bleek duidelijk Sativa dominant in haar effecten, maar is eenvoudig te onderhouden.

De bloeiperiode van deze soort is ongeveer 55 dagen. Deze periode is lang genoeg om oogsten van 600-750g/m² te produceren als Green AK XL binnen wordt gekweekt. Het feit dat deze soort binnen meestal niet groter wordt dan 80-110cm, helpt om te kunnen optimaliseren voor een grote opbrengst. Over het algemeen kan je altijd nadenken over het kweken van AK-47 genen in een Screen of Green, oftewel SCROG. Deze versie van AK-47 is echter zo homogeen, dat ze ook geschikt is voor de Sea of Green methode. Het is net wat je persoonlijke voorkeur is. Buitenkwekers kunnen gemiddeld hoge planten verwachten, ongeveer 140-180cm hoog. De oogsten kunnen pieken op 600-750g per plant, wanneer de omstandigheden buiten ideaal zijn.

Als je een hit neemt van wat mooi uitgeharde wiet, zal de pittige, maar plezierige smaak direct opvallen. Deze aroma's evolueren al snel in iets meer complex, met een bepaalde fruitigheid en vleugen dennenboom. De eerste keer Green AK XL roken is een ervaring op zich en de meeste cannabis gebruikers zullen de high zeker waarderen. Dit is een typische Sativa high, met duidelijke, verhelderende en opwekkende effecten. Wanneer grotere hoeveelheden worden geconsumeerd, of wanneer meer tijd verstrijkt, zal het effect iets veranderen, waardoor de ervaring meer leunt naar een ontspannen, lichamelijke sensatie. Het THC niveau is met 18% hoog te noemen.

Er zijn kwekers die denken dat je niet de fout in kan met een soort die een fatsoenlijke hoeveelheid AK-47 genen bevat. Ze hebben gelijk. Deze vernieuwde versie van Zambeza Seeds heeft veel meer te bieden, in vergelijking met de originele klassieker. De opbrengst, kracht, homogeniteit, smaak en high halen allemaal voordelen uit de complexe mix van landras genetica uit verschillende delen van de wereld. Natuurlijk helpt ook AK-47 enorm met haar doordringende kracht. Kwekers die dol zijn op heldere, opwekkende sativa effecten en megalomane oogsten: Jullie zoektocht is voorbij! Green AK XL zal de klus klaren!

 • Genetica Afghan x Colombian x Mexican x Thai Landraces
 • THC 18%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 140 - 180cm
 • Opbrengst binnen g/m² 600 - 750g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Spicy, Fruity, Piney
 • Effect High, Euphoric, Relaxed
   
  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : 10 of 10 plants.. very strong and good plant, i like it

  By on 30/Oct/2017 :
  (5)

  Title : straordinaria
  Comment : ragazzi non fatevi ingannare dall'unico commento negativo di questa genetica.. ascoltate me.questa pianta è davvero incredibile. velocissima, vigorosa , forte, un mix davvero micidiale. vi assicuro che non ve ne pentirete mai.

  By on 15/Mar/2017 :
  (3)

  Title : virus
  Comment : Very good All 10 seeds gem. 1 plant now Tobbaco virus, greenroom now go down, nice, ty zambeza seeds for Virus


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Green AK XL
 • Green AK XL
 • Green AK XL