Wat is vervuilde wiet?

Published :
Categories : Andere onderwerpenMedicinale cannabis

Wat is vervuilde wiet?

Het is bekend dat onbetrouwbare dealers hun product bewerken met meer gevaarlijke stoffen om het gewicht of de kracht te verhogen en daarom is het verstandig voorzichtig te werk te gaan met underground bronnen bij het kopen van cannabis.

Het is oké een beetje paranoïde te zijn. Je koopt een product omdat je van plan bent het te gebruiken. Je lichaam is je tempel, dus waarom zou je iets roken waarmee gerommeld is? Je koopt toch ook geen eten dat barst van de kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen, dus waarom zou je dat gezonde verstand niet gebruiken als het gaat om de cannabis die je consumeert?

WAAROM ROMMELEN MET CANNABIS?

De belangrijkste reden waarom een slechte dealer zijn product aanpast, is het verhogen van het gewicht, waardoor de winst natuurlijk wordt verhoogd. Vaak worden oregano blaadjes of een ander kruid toegevoegd aan het zakje, die op het eerste gezicht en voor het ongetrainde oog redelijk op cannabis lijken. Gemalen of geplet glas kan worden toegevoegd om de aanwezigheid van trichomen te imiteren, waardoor glinsterende cannabis ontstaat die krachtig lijkt voor de beginner. Toppen kunnen ook in water worden geweekt om het gewicht te verhogen.

Het is ook bekend dat dealers de zintuigen van de klant bedotten door het product in te spuiten met poedersuiker of kleurstof voor levensmiddelen, in een poging het product er krachtiger en smakelijker uit te laten zien. Vermalen wasmiddel kan de suggestie van veel kief opwekken en ook de bloemrijke geur van de toppen meer uitgesproken laten lijken. Parfum, stinkdier spray en zelfs dieselbrandstof zijn gebruikte methoden om de geur van beroemde/kenmerkende soorten te imiteren.

De laatste reden waarom iemand zijn product zou willen aanpassen, is het verhogen van de kracht, namelijk door cannabis te gebruiken als basis voor een bijmengsel van andere drugs. Alkaloïde bestanddelen kunnen worden opgelost in alcohol en worden verdampt op het plantenmateriaal. Het is niet ongehoord dat cannabis via deze methode wordt bewerkt met PCP, cocaïne of zelfs DMT. Het is lastig de bewerkte toppen te spotten, tot het product gerookt wordt en de effecten gevoeld. Wees dus altijd voorzichtig en weet wat je koopt. Gelukkig is cannabis relatief goedkoop op de zwarte markt, dus geen enkele succesvolle dealer zou zijn handel bewerken met een duurder product.

WAT ALS MIJN CANNABIS BEWERKT IS?

Het innemen van een onbekende stof kan schadelijk zijn voor je lichaam. Je zou moeten verzekeren dat wat je koopt ook 100% biologisch is en precies zoals geadverteerd. Het consumeren van bewerkte cannabis kan een aantal vervelende effecten hebben. Stop het roken, bezoek een arts en controleer je voorraad als je een van de volgende symptomen ervaart:

-Slapeloosheid

-Verminderde eetlust
-Prikkelbaarheid
-Problemen met ademen
-Duizeligheid
-Overgeven
-Diarree
-Delirium
-Orgaan falen

Als je cannabis is bewerkt met een sterker drugsmengsel, kan je oncomfortabele bijwerkingen ervaren. Je zou in paniek kunnen raken als je slechts een lichte high verwachtte. Blijf kalm en schakel een ervaren vriend in om je door de ervaring te helpen. Houd water en medische hulp bij de hand, mocht je het nodig hebben.

HOE HERKEN JE HET?

Wat je als eerste wat je moet doen om te testen of er met je cannabis is gerommeld, is de boel nauwkeurig onderzoeken. Met een beetje ervaring kan je meestal wel bepalen of er wat gaande is. Een goede methode is het gebruik van een vergrootglas of loupe.

Om te testen op zand, glas of gruis, neem je een klein stukje van je stash en wrijf dit over de glanzende kant van een oude CD: Onbewerkte cannabis zal de CD niet krassen, maar toegevoegd gruis of glas, zal een kras maken.

Om te testen op wasmiddel, laat je een klein stukje vallen in een kom water en draai het rond. Als er zeepsop ontstaat, weet je genoeg.

Om te testen op diesel, brandstof toevoegingen of chemische versnijdingsmiddelen, houd je een klein stukje boven een vlam. Als het knalt, vonkt, of als de kleur van de vlam verandert, is ermee geknoeid. Chemisch aangepaste cannabis ruikt vaak ook ruw en chemisch bij het verbranden.

Om te testen op kleurstoffen, breek je een top open om te ontdekken of de kleur overal gelijk is. Het sprayen met een paarse oplossing zal namelijk alleen invloed hebben op de buitenkant van de top.

Als een laatste test kan je een top voorzichtig tegen een zwart oppervlak tikken. Als witte stukjes gemakkelijk loskomen, moet je het niet vertrouwen.

ADVIES VOOR DE KOPER

Koop nooit cannabis dat al vermalen is. Dit kan worden gedaan om de aanwezigheid van versnijdingsmiddelen te verdoezelen. Koop uitsluitend hele toppen van een gerenommeerde bron. Inspecteer elke lading, vertrouw op je gevoel en onthoud dat het beter is wat weg te gooien dan in het ziekenhuis te belanden.

Persoonlijk wil ik alle lezers aanmoedigen nooit laced weed te delen of een onwetende persoon te doseren met een bijmengsel. Als je weet dat je voorraad besmet is, gooi het dan weg; de mogelijke risico's wegen zwaarder dan het geld dat je hebt uitgegeven. Je kan altijd een ander zakje kopen. - Bardot.

"Het doseren van iemand zonder dat ze het weten, is een kleingeestige vorm van geweld. Ons bewustzijn, hoe beperkt dan ook, is van onszelf. Het is enorm persoonlijk. Het is ook onze ingang en verbinding met goddelijk bewustzijn. Dus het doseren van iemand zonder hun medeweten is prutsen met hun verbinding met God. Dit te doen, voor de lol of uit wraak, is simpelweg walgelijk. Het is afschuwelijk en het toppunt van onbewustheid. Het is een zonde."

- Nick Sand