Hoe Intensiveer Je Je Cannabis High?

Published :
Categories : Andere onderwerpenCannabis nieuwsStrain informatie

Hoe Intensiveer Je Je Cannabis High?

Wil je graag de effectiviteit van cannabis versterken? Probeer dan een van deze methodes (of allemaal). Ze zijn goedkoop, gemakkelijk en geven je volgende marihuana sessie een geweldige boost.

8 MANIEREN OM JE CANNABIS HIGH TE INTENSIVEREN

Er bestaan verschillende manieren om je cannabis high te versterken. In tegenstelling tot andere drugs, lijkt wiet een soort plafond te hebben als het gaat om de effectiviteit. Bij alcohol word je meer dronken naarmate je meer drinkt, maar cannabis heeft een duidelijkere grens. Als je meer wiet gebruikt om een sterkere high te genereren, werkt dit vaak averechts. Zodra je die ideale piek gevonden hebt, kun je deze vaak niet overstijgen. Waarschijnlijk val je in slaap en verspil je een goede high en lekkere cannabis.

Als je een van deze technieken probeert, is je marihuana effectiever. Hierdoor geniet je van meer waar voor je geld.

1. MANGO KRACHT

Mango's kunnen de effectiviteit van cannabis intensiveren. Daarnaast zijn ze geweldig voor je algehele welzijn. De vruchten zijn rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen, nuttige enzymen en vezels. Deze indrukwekkende lijst van kenmerken maakt ze effectief bij het bestrijden van borst- en darmkanker, leukemie en prostaatkanker. De enzymen maken de huid gladder en verlichten ook nog eens problemen met de spijsvertering.

Belangrijker nog is het feit dat mango's terpenen bevatten die ze van hun sensationele aroma en smaak voorzien. Myrceen, een terpeen die vaak in cannabis gevonden wordt, zit ook in grote hoeveelheden in de mango. Terpenen betreden de bloedbaan in razend tempo en bereiden je lichaam en geest voor op een snelle, meer effectieve opname van THC. Eet elke dag een mango voor je gezondheid en een meer vruchtbare en krachtige high.

2. VERANDER VAN SOORT

Wanneer je constant dezelfde soort gebruikt, went je lichaam daar snel aan. Word je aan het begin van de week nog van je sokken geblazen, zit je tegen het weekend met een matig effect. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar schakel eens over naar een andere soort met een lager THC-percentage. Dit kan een intenser gevoel opleveren dan een meer THC-rijke strain die je al een paar dagen regelmatig gebruikt.

De effecten van cannabis worden veroorzaakt door de subtiele wisselwerking tussen honderden verbindingen. THC, CBD, CBN en meer dan tachtig andere cannabinoïden en een indrukwekkende hoeveelheid terpenen werken samen om je high te maken. Het regelmatig switchen tussen soorten houdt je hersenen gestimuleerd met nieuwe combinaties van actieve verbindingen.

3. IETS MET VIS

THC is een vetzuur. De effecten op het lichaam komen overeen met anandamide, de lichaamseigen verbinding die genotsgevoelens opwekt. Anandamide is een endocannabinoïde en neurotransmitter die het lichaam zelf synthetiseert uit omega-6 essentiële vetzuren. Cannabinoïden wekken ook ontstekingsremmende en immuunreacties op in het menselijk lichaam.

Omega-6 vinden we in vis, eieren, noten en, heel interessant, koudgeperste hennepzaad olie. Consumptie van deze voedingsmiddelen, voor of tijdens het gebruik van cannabis, versterkt mogelijk de effectiviteit van THC, terwijl de stoffen tegelijkertijd ontsteking en verminderen.

4. MMMMMMMM, CHOCOLADE

Pure chocolade (hoe donkerder, hoe beter) bevat niet alleen nuttige antioxidanten. Als je pure chocola eet, versterk je de effecten van marihuana. En daar is een goede wetenschappelijke reden voor.

Het belangrijkste bestanddeel van chocolade is cacao. Cacao vertraagt de afbraak van anandamide. Hoe langer anandamide in de hersenen aanwezig is, hoe langduriger je geniet van gelukzalige gevoelens. Het gevolg is dat de high en het algemene gevoel van welzijn langer lijkt te duren.

Cholate&Marihuana

5. VOOR ELK WAT WILS

Experimenteer. Ontdek welke soorten je fijn vindt. De soort speelt een belangrijke rol bij je high. Dit proces gaat natuurlijk met vallen en opstaan, maar dat maakt het juist leuk. Het is niet altijd zo dat je meer geniet van de meest THC-rijke soorten.

Indica soorten zijn ontspannend, wekken een unieke euforie op en hebben veel therapeutische waarde. Sativa's staan bekend om hun cerebrale high en stimulerende effecten. Hybriden combineren het beste uit beide werelden. Veel medicinale soorten zijn rijk aan CBD. Deze produceren een "entourage effect" of chemische synergie, wat wellicht precies in je straatje past. Er zijn duizenden hoogwaardige soorten op de markt. Je komt een heel eind met een beetje nieuwsgierigheid en geduld.

6. EET JEZELF HIGH

De THC in edibles wordt door het lichaam anders verwerkt. De lever gaat ermee aan de slag, waarna de verbinding 11-hydroxy-THC wordt geproduceerd. Deze is soms wel 25-300% sterker dan de THC die via de longen rechtstreeks in de bloedbaan wordt opgenomen.

De high is dus intenser, maar de effecten van edibles houden ook langer aan. Enige voorzichtigheid is geboden als je net komt kijken in de wereld van de edibles. Wacht een tijdje voordat je meer eet. Het effect komt soms pas na ruim 30 minuten op. Veel beginnende gebruikers gaan hier de fout in en "trippen" urenlang.

7. BEZOEK DE SPORTSCHOOL

Lichamelijke fitheid biedt talloze voordelen voor zowel lichaam als geest. Een paar voordelen zijn een helder denkvermogen, meer uithoudingsvermogen, betere slaap en minder kans op chronische ziekten.

Als je sport voordat je cannabis gebruikt, verhoogt dit het THC niveau. Onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Sydney, heeft aangetoond dat 35 minuten cardio-activiteit het gehalte THC met 15% verhoogt in het plasma van reguliere gebruikers. De sportschool induiken voordat je de pijp aansteekt, lijkt dus een strak plan. Leef langer en word higher.

8. GA VOOR CONCENTRATEN

Als wiet je wereld niet meer op zijn kop zet, ook niet na het proberen van deze tips, kies dan voor een concentraat. Het dabben of verdampen van concentraten, zoals honey oil, wax of de gouwe ouwe Marokkaanse hasj, wekt een vette rush en high op. Voeg een concentraat toe aan je joint of bowl voordat je ervan geniet. De toevoeging van concentraten is een gegarandeerde manier om een geweldige high te bereiken die zelfs de meest doorgewinterde stoner overweldigt.