Hoe Verberg Je Je Cannabis High?

Published :
Categories : Andere onderwerpen

Hoe Verberg Je Je Cannabis High?

Of je nu te high bent of er gewoon higher uitziet dan je bent, wellicht wil je wat advies hoe je dat verhelpt. Wij zijn hier om je te helpen! Laten we kijken wat je de volgende keer moet doen als je wiet wilt roken voor een evenement.

Ook al wordt cannabis wereldwijd steeds meer geaccepteerd, het is nog steeds illegaal in het grootste deel ervan. Hierdoor zijn velen nog bang om high te worden in het openbaar, met familie of bij bepaalde vrienden. Om te zorgen dat je toch kunt blowen zonder angst te hebben voor je geplande familiediner, geven we je een paar tips over hoe je het beste je high verdoezelt.

KEN JE TOLERANTIE

Allereerst is het zeer belangrijk dat je weet hoeveel cannabis je aankunt. Dit voorkomt dat je te veel neemt als je plannen hebt voor een groots evenement. Ga na hoe sterk de wiet is in de joint of pijp die je rookt. En wees er zeker van dat het geen “speciale verrassingen” bevat, zoals THC olie.

Neem een paar trekjes en wacht af hoe je je voelt. Het ergste wat je kunt doen: te snel roken, om je vervolgens te realiseren dat alles tegelijk inslaat en je niet meer kunt functioneren. Laat je niet door groepsdruk verleiden om meer hijsjes te nemen dan je aankunt. Neem je tijd en bepaal je eigen tempo. Er komen nog genoeg kansen om krankzinnig high te worden.

Het is ook van belang dat je weet welke soort wiet je rookt. Probeer niet alleen op de hoogte te zijn van het THC-gehalte. Ga ook na of het een meer stimulerende sativa of verdovende indica is. Het draagt niet bij aan je situatie als de soort zeer paranoia-opwekkend is. Hierdoor voel je je alleen maar higher en niet op je gemak. Als je de mogelijkheid hebt, kies dan een soort waarvan je weet dat die voor jou werkt. Ga je normaal gesproken niet voor energiek? Dan is een 100% sativa wellicht niet de juiste keuze voor je.

NIET TE VEEL NADENKEN

Laat jezelf niet in de paranoïde spiraal terechtkomen waarin je denkt dat je te high bent. Zodra je er te veel over gaat nadenken, neemt de angst alleen maar toe. Ontspan gewoon en overtuig jezelf dat alles in orde is. Onthoud ook dat, tenzij het iemand betreft die je echt goed kent, anderen waarschijnlijk niet eens het verschil kunnen zien.

En zelfs al zie je er waanzinnig high uit, pak het goed en met zelfvertrouwen aan. Wellicht kom je er wel vanaf met een klassieke “Ik ben gewoon moe”. Zolang je jezelf niet toestaat om weg te smelten in de stoel of te veel af te dwalen, zit je goed. Ga iets doen of wat bewegen. Afleiding helpt altijd. Als je niet gefocust bent op het omgaan met je high, kun je het in feite veel beter aan. Speel een computerspel, ga een stuk wandelen, of ga een potje kaarten met de familie. Het doet er eigenlijk niet toe wat je doet, zolang je maar niet zit te stressen over je mentale toestand.

Hoe Verberg Je Je Cannabis High?

WEES VOORBEREID

Als je weet dat je ergens naartoe gaat waar je eigenlijk niet high mag zijn, wees daar dan op voorbereid. Indien je de mogelijkheid hebt en het gepast is, draag dan een zonnebril. Die is je beste vriend. Hij bedekt niet alleen je ogen, maar je voelt je er ook ontspannen en beschermd door. Op deze manier komt het, waar je ook bent, wel goed met je omdat niemand weet hoe de vork in de steel steekt. Tenzij je hem binnen of ’s nachts draagt. Als je je in een van deze scenario’s bevindt, kun je wellicht wat oogdruppels gebruiken om je ogen te helpen hydrateren. Deze druppels maken een groot verschil. Niet alleen verminderen ze het rood worden van je ogen, maar ze houden ze ook open en wakker.

EET EN HYDRATEER

Zorg dat je goed eet en drinkt voordat je erop uit trekt voor een hardcore blowsessie. Hongerig en gedehydrateerd zijn, laat je alleen maar higher voelen. Met wat calorieën ben je een stuk functioneler. Het kan zelfs verstandig zijn om een snack bij je te hebben voor als je je overweldigd voelt. Iets zoets laat je zeker beter voelen.

Het laatste advies dat we willen meegeven, is om over een veilige plek te beschikken waar je naartoe kunt. Of dat nu eventjes bijkomen is in je auto of een blokje om te wandelen, het is beter dan ongemakkelijk blijven zitten waar je zit. Relax gewoon, dan komt het wel goed. Er is geen reden om te stressen. Veel geluk met je high!