Cannabis Dating Apps

Published :
Categories : Andere onderwerpenCannabis nieuws

Cannabis Dating Apps

Dating apps voor cannabisliefhebbers zijn typisch iets wat hippies van de 21ste eeuw zouden verwachten. Kijk maar eens naar deze cannabis dating apps en ontdek wat ze je te bieden hebben.

Voor alle cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner, kan liefde, romantiek en passie gevonden worden. Tinder is een overweldigend succes geworden en heeft het datingwereldje veranderd. Sindsdien zijn ook andere datingsites als paddenstoelen uit de grond geschoten. Daarbij ontstonden sites gericht op bepaalde interesses, culturele achtergronden, religies, een specifieke seksuele geaardheid en zo verder. Tegenwoordig hebben we ook cannabis dating apps. Ja, je leest het goed, apps die cannabisgebruikers, cannabis-enthousiastelingen, cannabis activisten en medicinale gebruikers bij elkaar brengen. Het stigma rond wiet is steeds meer aan het vervagen. Toch geven veel stoners de voorkeur aan daten met iemand die er ook van houdt. We bekijken drie van die cannabis dating apps en wat je ermee kunt.

MY 420 MATE

Deze app is al benoemd in de High Times en The New York Times. Het biedt een voedingsbodem voor het opbloeien van romantische relaties tussen cannabisliefhebbers. Je kunt gratis lid worden van de app. Daarbij hoef je alleen wat informatie in te vullen, een goede foto toe te voegen en een persoonlijkheidstest te doen om gelijkgestemden te vinden. Je kunt het best alle gegevens invullen. Zo kunnen de algoritmes de beste match voor je vinden. Er is ook een chatfunctie, dus je kunt ook chatten over je favoriete strains en edibles. De app is simpel, maar als er toch iets onduidelijk is, kun je een beroep doen op de klantenservice.

420 SINGLES

Deze dating app is fantastisch om erachter te komen uit welke bijzonderheden de passie voor cannabis van andere mensen bestaat. Je kunt verschillende vragen beantwoorden. Denk aan: Wat is je favoriete strain? Sativa of indica? Rook je, gebruik je een vaporizer, houd je van edibles? Enzovoort. Deze dating app ziet er erg basic uit en aan de vormgeving is misschien wat weinig aandacht besteed. Toch zou je hier mogelijk je ware cannabisliefhebber-liefje kunnen vinden. Er is ook een blog verbonden aan 420 Singles. Daar kun je verschillende artikelen lezen over cannabis, dating en marsmannetjes.

HIGH THERE

High There heeft in ieder geval een pakkende naam en de interface ziet er gelikt en uitgebreid uit. Het is een dating app, maar sommige functies doen sterk aan Twitter denken. High There is ook een platform waar je hashtags kunt volgen en een netwerk kunt opbouwen. De kop van de homepage vermeldt zelfs met koeienletters "the cannabis social network." Je kunt profielen van anderen bekijken, waaronder foto's, voorkeuren en beschrijvingen. Als je van deze app gebruikmaakt en een gesprek begint met "High There!", kan dat echter niet echt origineel overkomen.

CONCLUSIE: CANNA-LIEFDE

De meeste mensen die deze apps gebruiken, beginnen graag met een stevige rooksessie als vorm van eerste date. Houd er wel rekening mee dat sommige van deze apps niet werken in het land waar je woont. Apps die zich richten op een bepaalde niche, hebben altijd minder gebruikers dan Tinder. Echter, de beste matches komen tot stand door een gedeelde passie - in dit geval alles wat met onze geliefde cannabis te maken heeft.