Top 5 feminized cannabissoorten voor warmere klimaten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 feminized cannabissoorten voor warmere klimaten

Ben jij zo gelukkig ergens te wonen waar het zonnetje altijd schijnt? Wat heerlijk! Hier zijn 5 van onze feminized cannabis soorten die zullen floreren in een warm klimaat.

Wonen in een Zuid-Europees land heeft als voordeel dat je elke soort uit onze catalogus kan kweken, maar er zijn een aantal soorten die het buitengewoon goed doen buiten in een warm klimaat. Als je niet zelf wil zoeken naar een van Zambeza's soorten die volledig tot haar recht komt in warme en zonnige omstandigheden, kan je simpelweg een van de soorten kiezen uit de lijst hieronder. Hier zijn Zambeza's Top 5 feminized soorten voor warmere klimaten.

POWER PLANT XL

Power Plant XL cannabis seedsPower Plant XL staat bekend als een enorm productieve sativa-dominante soort die buiten tot wel 500-600g per plant kan produceren en soms nog wel meer onder ideale omstandigheden. Een pond gedroogde toppen is een mooi doel en de oogst kan meestal halverwege oktober worden gerealiseerd. De daadwerkelijke bloeiperiode begint vrij laat, maar zodra deze op gang is, zal de productiviteit en ontwikkeling bizar zijn. De South African Sativa genen maken Power Plant XL zeer geschikt voor warmere klimaten en de opwekkende effecten maken je enorm high, dus vlieg niet te dicht bij de zon!

AMNESIA HAZE XL

Amnesia Haze XL Amnesia Haze XL laat, net als vele andere Haze soorten, haar volledige potentieel zien als ze wordt blootgesteld aan een hoog niveau van lichtintensiteit en warme temperaturen. De lichtintensiteit van natuurlijk zonlicht komt in sommige regio's in Zuid-Europa overeen met ongeveer 2000W/m², wat zeker kan worden beschouwd als een upgrade naar een 400-600W HPS lamp.

Het kweken van Amnesia Haze in warmere klimaten, waaronder droge en dorre omstandigheden, resulteert meestal in een grote oogst van 600-700g per plant, bij een hoogte van 170-200cm. Elke buitenkweker in Zuid-Europa zou Amnesia Haze XL moeten proberen; de high is absoluut het wachten waard en planten kunnen meestal eind oktober worden geoogst.

SUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze Cannabis seedsSuper Silver Haze is een sativa-dominante Haze hybride met een relatief hoge invloed van Indica genen, vergeleken met andere soorten. Ze is een kruising van Skunk, Northern Lights XL en een extreem krachtige Haze variant. Dit hogere percentage Indica genen, voornamelijk afkomstig van onze Northern Lights XL, maken deze soort opmerkelijk productief en zeer geschikt voor buiten.

Uiteindelijke opbrengst tot 550-650g per plant is de beloning voor het kweken van Super Silver Haze in een warm klimaat. In warme omstandigheden kan er buiten meestal halverwege oktober worden geoogst en de planten bereiken een hoogte van 170-230cm.

BLUE SPIDER

Blue Spider Cannabis seedsBlue Spider is wederom een soort uit Zambeza's catalogus die zeer goede resultaten heeft laten zien wanneer ze gekweekt werd in warmere klimaten. Ze is een sativa-dominante hybride, gecreëerd door onze klassieke White Widow XL te kruisen met fruitige Blueberry genen. White Widow XL is voornamelijk verantwoordelijk voor de geweldige hybride kracht.

Blueberry was de perfecte soort om een nieuwe dimensie toe te voegen aan het smaakprofiel en ook om Blue Spider een prachtig uiterlijk te geven. De gemiddelde hoogte van de plant van 170-230cm, een productie tot 450-550g per plant en een weerstand tegen hoge temperaturen maken Blue Spider een geweldige soort om buiten te kweken in het zuiden van Europa. Wanneer Blueberry niet gewenst is, kan je simpelweg kiezen voor White Widow XL: De opbrengst zal met 500-600g per plant nog hoger zijn!

SKUNK

Skunk Cannabis seedsSkunk is een van de meest consistente en voorspelbare soorten uit onze catalogus en heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare partner in veel verschillende omgevingen, binnen of buiten. De sativa-dominantie van onze Skunk maakt haar geschikt om te worden gekweekt in warmere klimaten, waar ze haar bloeiperiode meestal eind september tot halverwege oktober voltooit en tot 550-650g per plant produceert. Een reden voor de enorme stabiliteit van deze soort is haar genetische geschiedenis, die terug dateert tot de jaren '70, toen Skunk voor het eerst werd gekweekt in de VS.

Hierna werd ze naar Nederland gebracht, waar ze een absolute favoriet werd bij veel kwekers, rokers en coffeeshops. Skunk werd op grote schaal gekweekt en gestabiliseerd voor de productie van zaden in de late jaren '70, waardoor ze de meest betrouwbare genen ooit kreeg. Warmere klimaten zijn niet echt een grote uitdaging voor Skunk; elke zonnestraal wordt omgezet in cannabis van topkwaliteit.

Deze feminized soorten zijn slechts een paar voorbeelden van varianten die buitengewoon goed presteren in warmere klimaten. Zambeza biedt een uitgebreid aanbod van meer dan 40 cannabis soorten en we brengen continu nieuwe uit, om onze klanten de kans te bieden een soort te kiezen die ze graag willen hebben. Laten we dit blog beëindigen met een laatste insider tip voor warmere klimaten: Green AK XL: Zambeza's hoogproductieve versie van de beruchte AK-47. Dit one-hit wonder is dol op de zon en produceert toppen van groot kaliber.