Top 6 snelst groeiende cannabiszaden

Published :
Categories : Cannabis kwekenStrain informatie

Top 6 snelst groeiende cannabiszaden

Kies deze 6 soorten als je op zoek bent naar snelheid. Deze autoflowering en gefeminiseerde fotoperiodieke soorten racen door de groei en bloei om een opbrengst te leveren met immense smaken en krachtige effecten.

Cannabissoorten zijn over de jaren heen selectief geteeld voor specifieke, gewenste eigenschappen. Sommige veredelaars zoeken naar pure kracht en gaan voor maximale THC-gehaltes. Andere concentreren zich op de therapeutische effecten van het kruid en proberen CBD en terpeen-gehaltes te verhogen. Er bestaat echter een ding dat alle cannabiskwekers wensen: snelheid.

Snelheid is bij allerlei soorten kweekoperaties een belangrijk aspect. Commerciële kwekers waarderen het vooral vanwege de snelle opbrengsten. Discrete telers en guerrillakwekers zijn ook dol op snelheid, aangezien dit hen in staat stelt hun kweek zo snel mogelijk te beginnen en eindigen. Hieronder zijn 6 van de snelst groeiende cannabiszaden.

SNELLE AUTOFLOWERING SOORTEN

Vanilla Ice Auto1. VANILLA ICE AUTOFLOWERING

Vanilla Ice Autoflowering is gecreëerd uit de originele Vanilla Ice en een ruderalis. De genen van ruderalis zijn hoofdzakelijk toegevoegd voor autoflowering eigenschappen. Snelle groei is daarbij een groot pluspunt in veel soorten. Ook in dit geval levert ruderalis die kwaliteiten, terwijl Vanilla Ice haar frisse, zoete en vanille-achtige smaken en indica-dominante genen overdraagt. Haar THC-gehalte van 13% biedt een zachte en milde high die goed beheersbaar is, zelfs na een aantal joints en bonghits. Ze is dus perfect voor beginners en mensen die niet zo goed tegen torenhoge THC-gehaltes bestand zijn.

Vanilla Ice Autoflowering levert binnen een kort tijdsbestek indrukwekkende oogsten van lange en smalle toppen op. Zowel binnen als buiten zijn de planten 55-65 dagen na de ontkieming al klaar voor de oogst. Binnenplanten worden ongeveer 60-90cm, zodat ze gemakkelijk te verstoppen zijn, en leveren oogsten op van 350g/m². Planten die buiten staan, blijven kleine struiken met hoogtes van 50-100cm en genereren 100-175g/plant.

Candy Caramelo Fast Flowering2. CANDY CARAMELO

Zoals haar naam al doet vermoeden, staat Candy Caramelo om meer dan alleen haar korte groeicyclus bekend. De trichomen van deze soort maken overuren om er terpenen uit te persen die overheerlijke smaken van munt, karamel en suiker combineren. Met behulp van eenvoudige extractiemethodes, zoals cannaboter, ben je in staat zoete edibles te maken die onweerstaanbaar zijn. Het roken van deze toppen levert een kalmerende indicahigh op. Deze ontspant het lichaam en genereert een relaxte toestand die een aantal uren aanhoudt.

De toppen van Candy Caramelo zijn klein, compact en spits toelopend. Beoordeel ze echter niet op hun formaat. Elk hijsje is verrijkt met een ongeëvenaarde smaak en een THC-gehalte dat tegen de 15% zit. Verwacht een oogst van 300–350g/m² en een hoogte van 75cm als je deze soort binnen teelt. Buitenplanten leveren 220g/plant op en worden maximaal 120cm hoog. Kwekers hoeven niet lang te wachten om deze smaken te proeven. Ze is al binnen 50 dagen na de ontkieming klaar voor het knippen.

Northern Lights XL Autoflowering3. NORTHERN LIGHTS XL AUTOFLOWERING

Northern Lights XL Autoflowering voldoet eigenlijk aan alle eisen waar kwekers van autoflowers naar zoeken. Ze biedt een goede opbrengst, snelle bloeitijd, stevige kracht en prachtige esthetiek. Om dit mogelijk te maken, is de legendarische Northern Lights XL gekruist met een ruderalis. Hierdoor zijn productieve en legendarische genen beschikbaar gekomen in een automatische versie. Deze dame biedt een chille, rustige indicahigh, gevoed door 14% THC en zoete, citrusachtige smaken en aroma’s.

Deze vlugge soort ontwikkelt prachtige toppen die smal en langwerpig zijn. Daarbij bevatten ze tinten groen, grijs, lichtpaars en wit. Kweek je haar binnen, dan schiet ze uit tot een hoogte van ongeveer 120m en levert ze tot 400g/m² op. Buiten wordt ze 150cm en genereert ze maximaal 230g/plant.

SNELGROEIENDE FEMINIZED FOTOPERIODIEKE SOORTEN

White Cheese4. WHITE CHEESE

White Cheese is in de kweekruimte samengesteld uit de betrouwbare en productieve genen van Afghani en Skunk. Deze combinatie heeft geleid tot een snelbloeiende delicatesse met een rijke smaak van kruiden en kaas. De fysieke indicahigh is daarbij ideaal om laat op de avond te ervaren, vanwege de sederende kwaliteiten bij hoge doses. Een THC-gehalte van 17% plaatst haar aan de mildere kant van het spectrum. Dit is genoeg om te ontspannen, zonder dat de blower meteen in een wazige toestand van paranoia en overweldiging belandt.

White Cheese is klaar voor het drogen en curen na een korte bloeitijd van 50 dagen. Binnen bereikt ze een beheersbare hoogte van 90cm en levert ze 350–450g/m² op. Buitenplanten genereren bevredigende opbrengsten van 150-220g/plant en worden maximaal 120cm hoog.

Power Plant XL5. POWER PLANT XL

De hoogst efficiënte en extreem productieve genen van deze soort zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. Power Plant XL staat bekend om haar grote opbrengst, die samengaat met vlugge groei. De plant bloeit ongeveer 55 dagen voordat ze te drogen en curen is en je de vruchten van je arbeid mag testen. Bovendien heeft deze sativa-dominante dame een THC-gehalte van ongeveer 20%. Het terpeenprofiel in de toppen maakt deze sensatie af met smaken van zoet, zuur en dennen.

Power Plant XL draait er bepaald niet omheen. Het lijkt bijna alsof ze zo snel mogelijk gerookt wil worden. Binnen leveren de planten 600–750g/m² aan toppen op en worden ze net iets meer dan een meter hoog. Als de plant in de vrije natuur groeit, genereert ze tot 600g/plant en wordt ze maximaal 200cm.

Lemon Kush6. LEMON KUSH

Lemon Kush biedt een ongelofelijk pittig vleugje citrus, samen met een THC-gehalte van 18%. Dit scherpe en verfrissende profiel vult de indicahigh mooi aan met stimulatie en alertheid. Deze interessante combinatie is tot stand gekomen na het bundelen van de oudersoorten Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush. De begeerlijke karakteristieken zijn beschikbaar voor kwekers na een korte bloeitijd van ongeveer 55 dagen.

Lemon Kush is niet kieskeurig en groeit zowel binnen als buiten gemakkelijk. Binnenplanten worden ongeveer 100-130cm hoog en leveren makkelijk tot wel 500g/m² op. Buitenplanten worden echter soms wel 230cm en genereren 450-550g/plant.