Top 5 eenvoudig te kweken fotoperiode cannabissoorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 eenvoudig te kweken fotoperiode cannabissoorten

Beginnende cannabis kwekers en connaisseurs van alle niveaus: Hou je vast! Wij hebben een lijst gemaakt met 5 gemakkelijk te kweken cannabisplanten van Zambeza Seeds. Het is tijd je kweekruimte te verfraaien en weer te genieten van het ganja boeren. Met deze geweldige cannabis genetica, oogst je grote toppen met krachtige effecten.

SIMPELE SINSEMILLA

Het kweken van hoogwaardige, fotoperiode cannabisplanten hoeft geen tijdrovend en veeleisend proces te zijn. Het selecteren van de juiste genetica is de meest belangrijke factor van je hele kweekproject. Zambeza Seeds heeft een Top 5 samengesteld met cannabisplanten die een genot zijn om te kweken.

Met deze soorten laat je magie los in je kweekruimte, ongeacht je kweekstijl of je ervaring. Laat ons je introduceren in het genot en de relatieve eenvoud van het kweken van verbluffende Sinsemilla.

SKUNK

Skunk is wellicht de meest succesvolle hybride in de cannabis geschiedenis. Uiteraard moesten onze breeders ook een eigen fantastische versie ontwikkelen. Door de jaren heen is de honger van stoners naar klassieke Skunk genetica alleen maar groter geworden, omdat de hedendaagse zadenmarkt overspoeld wordt met Kush hybrides. De Skunk staat nog steeds alleen en zet de standaard voor eersteklas cannabis.

Genetische stabiliteit en een bewezen track record zorgen voor prestaties in de grow op. Skunk is een vintage mix van sativa en indica genetica die een fenomenale, hybride kracht vertonen. De planten zijn niet veeleisend, ontwikkelen zich uniform en zullen zowel binnen als buiten lonende resultaten produceren.

Tijdens de bloeiperiode van slechts 8 weken, zal die welbekende Skunk geur de lucht verrijken. De high is een prachtige combinatie van cerebrale euforie en een mellow, lichamelijke stone. De opbrengsten zijn gul en met een beetje liefdevolle verzorging kunnen zelfs beginnende kwekers een gigantische opbrengst binnenharken.

WHITE WIDOW XL

White Widow XL is waarschijnlijk de meest productieve Widow variant op de huidige markt. Onze breeders waren vastberaden de productie en kracht van de originele coffeeshop legende te versterken. Hun arbeid heeft zijn vruchten afgeworpen in de zaden van White Widow XL. Deze soort zal andere Widow rivalen in de kweekruimte absoluut overtreffen.

De verwoestende kracht en de extra ijzige harslaag zijn behouden gebleven. Daarnaast is de bloem-tot-blad verhouding verbeterd om de opbrengsten te verhogen. Planten zijn binnen vrij gedrongen en bereiken een hoogte van 60-90cm. Buiten kunnen de planten echter aanzienlijk groter worden en een hoogte bereiken van 2m. In slechts 60 dagen op 12/12, soms nog minder, kan White Widow XL indrukwekkende oogsten produceren met verrassende wiet met een sativa invloed.

POWER PLANT XL

Power Plant XL is een geweldige keuze voor beginnende kwekers met een voorliefde voor opwekkende sativa highs. Deze soort is een verbeterde versie van de vintage South African Power Plant, gemengd met Nederlandse genetica. Het resultaat is een zeer beheersbare sativa die binnen zelden hoger wordt dan 1m. Ook buiten stretcht ze niet zoveel als andere sativa's, want ze wordt meestal 2m hoog.

Na een bloeiperiode van slechts 8 weken zal Power Plant XL rijp zijn en een rijkelijke opbrengst produceren. Aardse dennenaroma's zullen de kweekruimte vullen en een complexe mix van zoetzure smaken staat garant voor een betoverende head stash. Als je zoekt naar zeldzame old-school smaken die een opwekkende buzz in je bol opwekken, is Power Plant XL de cannabisplant voor jou.

CRITICAL XXL

Critical XXL valt in een heel eigen klasse zware indica's. Mogelijk is alleen het monster van Loch Ness groter en groener. Selectief breeding van Skunk #1 en een erfgoed Afghani maakten de ultra-krachtige Critical XXL mogelijk. De bloeiperiode is snel en krachtig en dit beest heeft slechts 50 dagen nodig. De opbrengsten zijn gigantisch en het is hoogstwaarschijnlijk dat je je persoonlijke records verbreekt met deze cannabis genetica.

Critical XXL kan het best worden gekweekt met LST- en/of ScrOG-methoden, omdat de cola's en zijtakken zo zwaar beladen kunnen worden dat ze ondersteuning nodig hebben. Voedingsstoffen kunnen in hoge doseringen worden toegediend, zodat je deze dikke toppen echt kan vetmesten.

Deze soort is niet alleen hoogproductief, maar ze slaat ook nog eens hard in. De eerste head buzz wordt al snel opgevolgd door een couchlock stone. 19% THC en een monsterlijke productie; waar wacht je nog op?

POWER KUSH

Uiteraard kunnen we je niet zonder Kush laten zitten, dus we hebben de Power Kush voor het laatst bewaard. Deze geweldige hybride is een kruising van de eersteklas Amerikaanse soort OG Kush en de Europese favoriet Critical. Het doel was uiteraard een hybride te creëeren met de beste eigenschappen van beide legendarische soorten. Het goede nieuws is dat dit project van Zambeza zeer succesvol was en Power Kush is het bewijs.

Power Kush heeft een onopvallend profiel en vraagt weinig onderhoud, terwijl ze tegelijkertijd krachtig en enorm productief is. Dit is een Kush variant die maar blijft geven. Kweek haar moeiteloos en succesvol, zowel binnen als buiten.

Beginnende of doorgewinterde kwekers, die zoeken naar een hybride met prachtig erfgoed, zullen verrukt zijn van Power Kush. De effecten kunnen in een woord worden beschreven: Couchlocking. En dit was ook wel te verwachten van eersteklas Kush toppen met 20% THC. Jouw kweekruimte zal zeker worden verrijkt door deze zaden.

Het zal inmiddels wel duidelijk zijn dat er verschillende opties bestaan voor kwekers die zoeken naar een traditioneel, fotoperiode kweekproject. Alle bovengenoemde soorten zullen kwekers trots maken!