Top 5 Autoflowering Indica Soorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 Autoflowering Indica Soorten

Snelgroeiende Indica soorten zijn zeer gewenst. Bekijk de top 5 autoflowering Indica soorten die hun namen in de hall of fame hebben gegraveerd.

De laatste decennia is de genetica van autoflowering soorten steeds krachtiger is geworden en dit heeft de aandacht getrokken van cannabis kwekers. Van begin tot eind, hebben autoflowering soorten licht nodig om te bloeien, zonder veranderingen in de licht cycli. Telers kunnen nu genieten van het beste van twee werelden door autoflowering indica soorten te kweken; ze groeien snel én maken de gebruiker ontspannen en high. Laten we de top 5 van autoflowering indica soorten eens bekijken!

#5 NORTHERN LIGHTS XL AUTOFLOWERING

Northern Lights XL AutofloweringNorthern Lights XL Autoflowering is beestachtig en zal voortreffelijke toppen leveren. Deze soort groeit in een kort tijdsbestek, als gevolg van de autoflowering genetica. Verwacht dus maar dat de toppen klaar zullen zijn na 60-70 dagen. De Northern Lights XL Autoflowering soort heeft een lange naam, die overeenkomt met de hoogten die het kan bereiken: 100-130cm binnenshuis en 120-150cm buiten. Dit is verbazingwekkend, gezien de autoflowering genetica. Het kan buiten 150-230g per plant leveren! Geen wonder dat deze autoflower geweldig is, het groeit snel en levert hoge opbrengsten. Het bevat een matig THC-gehalte van 14%, wat fijn is voor een lekkere zachte smoke. Northern Lights XL Autoflowering is een indica dominante soort, die je bewustzijn diep zal ontspannen. Vergeet niet dat deze Indica zeer dicht kan groeien, wat fantastisch is, maar zorg dat je de vochtigheidsgraad intact houdt, om de kans op schimmels te elimineren. Als je wilt relaxen, ontspannen of mediteren, neem deze kanjer dan en verwacht niets minder dan heerlijkheid.

#4 BLUEBERRY AUTOFLOWERING

Blueberry AutofloweringAls je een zogenaamde “bucket list” hebt, voeg dit dan toe aan de lijst: “Blueberry Autoflowering kweken”; kweek het en bedank ons later maar. Blueberry soorten hebben een legendarisch aura rond hun toppen, dat je geest naar de bosbessen velden van noordelijke bossen zal sturen. In 2000 won deze ongelooflijke soort de High Times Cannabis Cup, en niemand betwijfelde het oordeel van de jury over deze Indica pracht. Bij Zambeza Seeds, produceerden we een Blueberry Autoflowering soort, die snel groeit, met zijn ongerepte blueberry essentie. Na 55-65 dagen is de plant klaar om te oogsten. De plant produceert gewoonlijk een vaste hoeveelheid van 75-130g. Blueberry Autoflowering staat genoteerd om 60-90cm in de hoogte groeien, dat is kort en perfect voor beginnende kwekers. Het THC-gehalte is te vergelijken met de Northern Lights XL Autoflowering met 14%; het is perfect voor de relaxte "Ik heb nog dingen te doen vandaag" sessies. Dus voordat je het loodje legt, vergeet niet om deze legende te kweken.

#3 GREEN MONSTER AUTOFLOWERING

Green Monster AutofloweringDe complexe kruising tussen Green Monster x Big Devil 2 x ruderalis creëerde een Green Monster Autoflowering excellentie. Met een matig THC-gehalte van 15% en een korte levensduur van 55-60 dagen, zal de plant kwalitatieve toppen produceren. Deze indica-dominante soort bereikt een hoogte van 60-90cm binnenshuis en 70-120cm buitenshuis. Hoewel dit als kort wordt beschouwd, kan het in de juiste omstandigheden tussen de 70-120g per plant genereren. De smaak van dit monster kan variëren tussen zoet, kruidig en citroen-achtige aroma's. Stel je voor wat de baby van een monster en een duivel kan produceren. Ontdek het en kweek deze krachtige plant.

#2 BLUEBERRY CHEESE AUTOFLOWERING

Blueberry Cheese AutofloweringBlueberry met cheese; je denkt waarschijnlijk aan een heerlijke blueberry cheesecake. Ook al is dat ongelooflijk lekker, wij hebben het over een Blueberry Cheese Autoflowering soort, die de zoetheid van de Blueberry genetica mengt met die legendarische Cheese. De soort is zeer kort, tussen 40-70cm binnen en 50-100cm buiten, een perfecte hoogte voor beginnende telers en sluikse operaties. Hetgeen de plant ontbreekt in de hoogte, compenseert het met een sterk THC-gehalte van 17%, dat je naar de snack-hemel zal sturen. Verwacht ook vrolijke Indica gevoelens, die je de slappe lach kunnen geven tijdens het observeren van alledaagse dingen. Aarzel niet en kweek deze geweldige soort, je zult er geen spijt van krijgen.

#1 OG BUBBLE GUM AUTOFLOWERING

OG Bubble Gum AutofloweringTenslotte presenteren we de OG Bubble Gum Autoflowering soort die je zoete ervaringen zal geven. Een triootje tussen OG Kush x Bubble Gum x ruderalis creëerde de genetica van deze zeer unieke soort. Onder optimale cannabis omstandigheden eindigt OG Bubble Gum Autoflowering tussen 50-60 dagen na het ontkiemen. Buitenshuis, kun je verwachten dat de opbrengst ongeveer 100-175g per plant is, hetgeen echt goed is, gezien de levensduur. De hoogte bereikt 70-110cm; binnen zal de plant een beetje kleiner zijn, ongeveer 60-90cm, wat geen groot verschil is met buitenkweek. Het THC-gehalte is 16%, wat een aanzienlijke hoeveelheid is, die je stoned, ontspannen en gelukkig zal maken.

CONCLUSIE: GEWELDIGE AUTOFLOWERING INDICA

Dit is dus onze top 5 van autoflowering Indica soorten! Kweek ze en geniet van de Indica essentie die ze zullen verstrekken. Je kunt rekenen op korte cycli, mooie trichomen en een onberispelijke high. Zorg ervoor dat je de juiste soort kiest voor jouw milieu, en aarzel geen moment om te beginnen met de Indica autoflowering soorten te kweken.