Marihuana kweken voor beginners volgens de 'guerilla-methode'

Published :
Categories : Cannabis kweken

Marihuana kweken voor beginners volgens de 'guerilla-methode'

Er zijn een groot aantal verschillende methoden om marihuana te kweken. Een van de meest populaire vormen van het kweken van marihuana is door middel van het zogenaamde 'guerrilla growing'.

Hieronder vindt u een uitgebreide handleiding omtrent het begrip 'guerrilla growing' en tips die beginners op weg helpen.

wat betekent 'guerilla growing'?

'Guerilla growing' verwijst naar het planten en kweken van cannabisplanten op openbare plaatsen zoals afgelegen bosgebieden of elders in de natuur. Op deze manier vermijdt uw het kweken in uw eigen tuin en het risico om gepakt te worden.

Guerilla Cannabis Kweken


Beginnerstips voor 'guerilla growing' van marihuana

De eerste tip voor het kweken van marihuana volgens de 'guerrilla-methode' gaat over het vinden van de perfecte plek om de planten te laten groeien. Aangezien planten niet zonder water kunnen hebt u een plaats nodig die in de buurt ligt van een waterbron, zoals een beek of een rivier. Zorg ervoor dat u een plaatst kiest die voldoende afgezonderd is van gebieden waar mensen werken of langskomen. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om uw cannabis te planten en kweken in een bosrijke omgeving, zorg er dan voor dat de plek zo ver mogelijk weg is van de bospaden. Zo verkleint u de kans dat iemand uw planten ontdekt.

De volgende stap in dit proces is ervoor te zorgen dat uw planten opgekweekt kunnen worden tot hun volle potentieel. Om het beste uit uw planten te halen is het raadzaam dat u 's winter al binnenshuis begint met de zaden. Gedurende deze periode hebt u een groeilamp nodig om de zaden te laten ontkiemen alvorens u ze overbrengt naar de gekozen plek buiten. Deze manier van werken levert u meer marihuana per plant op. Als de lente is aangebroken plant u uw cannabisplanten buiten.
Zambeza Seedkit de beste cannabis zaden ontkieming kit

Zodra u uw cannabisplanten elk in een apart diep gat buiten hebt geplaatst bewatert u de bodem tot deze heel vochtig is. Vanaf dit moment zult u er voor moeten zorgen dat uw planten beschermd zijn voor momenten dat u er niet bent. Besproeit u om dat te bereiken de directe omgeving met een ongediertebestrijdingsmiddel. Uw planten moeten voldoende water krijgen;  als het een week lang niet geregend heeft moet u de planten zelf begieten. In de zomer is essentieel dat uw planten genoeg water krijgen, in de herfst moeten de planten juist droog zijn. Als ze dan teveel water krijgen zou dat kunnen leiden tot het wegrotten van de buds. Als dit allemaal achter de rug is is het tijd om de planten te oogsten. Om er zeker van te zijn dat er niemand anders in de buurt is kunt u dat beste heel vroeg in de ochtend doen.