Hoe kun je cannabis consumeren zonder het te roken

Published :
Categories : Andere onderwerpen

Hoe kun je cannabis consumeren zonder het te roken

We sommen zes alternatieve manieren op om cannabis te consumeren, zodat je de gevaren van rook en verbranding voorkomt! Je longen zullen je dankbaar zijn.

Herinner je je de eerste keer dat je cannabis probeerde te roken nog? Als je het niet gewend was om te roken, dan herinner je je waarschijnlijk nog wel een brandende keel, de ongecoördineerde pogingen om een carb te gebruiken, en vanwege je lage weerstand tegen THC, heel erg ‘high’ werd. Voor de ervaren rokers, zijn dit geen relevante dingen om over na te denken. Maar we willen altijd rekening houden met degenen die cannabis anders of gezonder willen consumeren.

Roken is niet voor iedereen en zeker niet de beste manier om cannabis te consumeren als je je zorgen maakt over je longen en gezondheid in het algemeen. We weten allemaal dat er vele manieren zijn om cannabis te consumeren, maar je bent misschien op zoek naar een meer gezondheidsbewuste oplossing. We hebben 6 manieren samengevat om cannabis op een gezondere manier te consumeren:

VAPORIZEN

Vaporizen

Vaporizen is een techniek waarbij cannabis wordt verhit tot een temperatuur die zorgt dat de actieve verbindingen worden verdampt zonder enige verbranding te veroorzaken. Het is de verbranding van roken die zorgt voor de totstandkoming van alle schadelijke toxinen en teer - vaporizen voorkomt dit.

De meeste mensen ervaren een veel helderdere high en de smaak van verdampte cannabis heeft vaak de voorkeur aan die van verbrande bloemen. Net als bij alle producten heb je verschillende soorten vaporizers; je kunt meer over het onderwerp lezen voordat je er een koopt. Er zijn veel betaalbare vaporizers om jouw rookvrije ervaring te proberen.

EETWAREN

Eetwaren

Heb je je ooit zo geheimzinnig als 007 willen voelen? Misschien moet je dan proberen om cannabis te consumeren in de vorm van eetwaren; klinkt best wel cool en undercover toch? De verscheidenheid aan cannabis-toegediende levensmiddelen en dranken groeit snel, zozeer dat je bijna alles kunt toedienen indien er boter of olie wordt gebruikt. Het is bijna hetzelfde als het bakken van een taart, je hoeft enkel de boter of olie die je gebruikt, met cannabis toe te dienen.

Als je begint met het bakken van je weg naar een hogere staat, onthoud dan alstublieft, om te beginnen met lagere doses cannabis. Dit komt doordat de psychoactieve verbinding THC een intenser effect heeft wanneer het wordt gegeten, vergeleken met het roken of vaporizen. De high duurt ook veel langer - dus als je teveel gebruikt, zal je je lange tijd ongemakkelijk voelen. Cannabis eetwaren kunnen tot een uur duren voordat ze beginnen te werken, dus doe het rustig aan en begin met een klein beetje voordat je meer eet.

EETBARE OLIËN

Eetbare Oliën

Eetbare oliën zijn cannabis geconcentreerd die zijn ontworpen om mondeling te worden ingenomen. Je kunt vaak meer in detail kiezen welk soort cannabis concentraat je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een concentraat dat gericht is op CBD, of dat gericht is op THC. Het hangt af van jouw persoonlijke doelen. Net als eetwaren kunnen eetbare oliën krachtige effecten veroorzaken die een tijdje duren voordat ze beginnen te werken. Wees dus voorzichtig, altijd.

TINCTUREN

Tincturen

Tincturen zijn cannabis-infusies die vaak gemaakt worden van alcohol die onder de tong wordt ingenomen. Het verschil tussen tincturen en eetbare oliën of toegediende voedingsmiddelen is dat tincturen onmiddellijk in de bloedbaan komen, waardoor ze snelwerkende effecten hebben en een betere dosiscontrole mogelijk is. Er is een ruime keuze aan profielen om uit te kiezen met verschillende soorten smaken. Tincturen worden ook vaak voor medische doelen gebruikt.

TOPICALS

Topicals

Voor een lokale oplossing voor pijn en ontsteking kun je cannabis-toegediende lotions en balsems kopen die je direct op de huid kunt toepassen. Topicals kunnen gebruikt worden zonder psychoactieve effecten te ondervinden.

DABBING

Dabbing

Dabbing is een unieke methode om cannabis te consumeren. Het wordt flash-vaporization genoemd waarbij cannabis concentraten op een verwarmde waterpijpbevestiging worden gedruppeld en ingeademd worden voor intensieve krachtige effecten. Het kan extreem krachtig zijn, dus wees voorzichtig!

Geniet van jouw rookvrije cannabis consumptie!