Het Maken Van Spaghettisaus Met Cannabis

Published :
Categories : Cannabisrecepten

Het Maken Van Spaghettisaus Met Cannabis

Er zijn zoveel beschikbare recepten voor met cannabis verrijkte gerechten, dat we er een speciaal kookprogramma mee kunnen vullen. Was het maar waar! Tot die tijd zullen we wat van onze favoriete recepten delen om thuis te proberen. Wat is er lekkerder dan een THC-rijke twist op een klassieker?

Precies zoals je moeder het maakt... nou ja, bijna! We kunnen beweren dat je (letterlijk) nieuwe hoogtes bereikt door cannabis aan een klassieke spaghettisaus toe te voegen. Ongeacht jouw voorkeur voor pastasaus; ons recept voor een met cannabis verrijkte spaghettisaus is het zoveelste voorbeeld van hoe gemakkelijk je cannabis integreert in je favoriete maaltijd.

SPAGHETTISAUS MET CANNABIS

Wiet is niet langer uitsluitend voor koekjes of brownies. Aankomende banketbakkers beginnen hun geliefde groene kruid steeds vaker te verwerken in een groot aantal culinaire lekkernijen. Als Gordon Ramsey of Ainsley Harriott meer in jouw straatje passen, is marihuana een geweldige aanvulling op een heleboel heerlijke gerechten.

Cannaboter is fundamenteel voor het koken met cannabis. Het is eenvoudig te maken en fungeert als basis voor een groot aantal recepten. Maar je kunt het ook simpelweg op je brood smeren. Het recept voor de perfecte spaghettisaus vraagt om zowel cannaboter als canna-olie. De methodes voor bereiding verschillen niet zoveel. Beiden draaien om het infuseren van cannabinoïden in een vetrijke substantie. Voor dit recept raden we olijfolie aan.

Het recept hieronder is genoeg voor 4-6 personen. Maar krijg je, net als wij, geen genoeg van klassieke Italiaanse gerechten? Nodig dan minder vrienden uit, zodat er meer overblijft voor jezelf.

INGREDIËNTEN

1 blik tomatenpuree (170g)
2 eetlepels canna-olie
120g cannaboter
1 laurierblad
½ theelepel peper
½ theelepel tijm
½ theelepel zout
75g uien (gehakt)
90g paprika (gehakt)
120ml cup water (gedestilleerd)
½ teentje knoflook (geperst)

MATERIALEN

Theelepel
Grote steelpan

INSTRUCTIES

STAP 1

Gooi alle ingrediënten samen in de pan. Mix alles zorgvuldig door elkaar.

STAP 2

Laat de saus ongeveer 2 uur sudderen. Vergeet niet te roeren zodat de saus niet aanbrandt.

STAP 3

Naar traditioneel gebruik opdienen met spaghetti. Maar om eerlijk te zijn, kun je eindeloos variëren met deze saus. Voeg bijvoorbeeld extra ingrediënten toe, zoals gehakt of gehaktballetjes. Ons advies? Laat je creativiteit de vrije loop. Plezier hebben en experimenteren vormen de basis van de cannabis gemeenschap.