De meest productieve cannabis soorten van Zambeza

Published :
Categories : Cannabis kwekenStrain informatie

De meest productieve cannabis soorten van Zambeza

De kwaliteit van je cannabis toppen is ongelooflijk belangrijk. De kwantiteit is echter ook een cruciale factor als je een tijdje met je stash wilt doen. Deze 8 soorten scoren op beide, maar ook op andere gebieden.

Het kweken van cannabis is soms een langdurig proces. Het vereist toewijding en oog voor detail. Tijdens het kweken, kom je soms veel problemen tegen. Denk aan ongedierte, ziektes en tekorten. Daarom is het belangrijk dat je altijd naar de best mogelijke resultaten streeft. Dit heeft veel te maken met de door jou geselecteerde genetica. Er bestaan diverse soorten die genetisch zijn uitgerust om een grote en zware oogst te produceren. Deze zijn uiteraard ideaal voor kwekers die graag een grote buit zien in ruil voor hun tijd en zuurverdiende geld. Hier zijn de meest productieve cannabis soorten van Zambeza.

DE MEEST PRODUCTIEVE, FEMINIZED ZAMBEZA SOORTEN

White Widow HazeWHITE WIDOW HAZE

White Widow Haze is het resultaat van een breeding programma met de wereldberoemde White Widow en de enorm krachtige Haze. Het eindproduct is een sensationele, sativa-dominante dame die de beste eigenschappen van deze krachtpatsers heeft behouden. De high is extreem sterk; ze haalt de kracht uit White Widow en combineert die met de cerebrale euforie van Haze. De soort produceert maar liefst 20% THC. Dit leidt tot een high die de cognitieve processen van de geest stimuleert. Daarnaast versterkt ze de focus en alertheid. Rook deze soort voor creatieve uitspattingen om de kwaliteit van je werk te verbeteren. De indrukwekkende high gaat gepaard met verleidelijke geuren en smaken van tropische vruchten en suiker.

Wat betreft de productiviteit, is White Widow Haze de eerste keus voor veel kwekers. In een binnentuin is dit beest in staat er 500–550g/m² uit te pompen. De planten blijven met 80-110cm ontzettend beheersbaar. Buiten, in de tuin of in potten, produceert ze tot 700g/plant, terwijl ze uitgroeit tot een ware wolkenkrabber van 300cm. White Widow Haze levert een zware oogst op na een bloeiperiode van ongeveer 65 dagen.

Critical XXLCRITICAL XXL

Zoek je naar een soort waarvan de weegschaal doorslaat? Uiteraard let je dan op soorten met de letters "XXL" in de naam. Deze toevoeging staat er namelijk niet zonder reden. Deze soort is ontwikkeld om enorme oogsten te produceren, in een relatief korte tijd. Ze heeft haar sterke en hoogproductieve aard van haar krachtige ouders Afghani en Skunk. Deze mix resulteert in een indica-dominante soort die een ontspannende stone opwekt, ideaal voor rust en downtime. Vat het THC-percentage van 19% niet te licht op, want dit draagt bij aan een snel opkomend, lang aanhoudend effect. De kalmerende high gaat gepaard met smaken en geuren van skunk, zoetigheid en kruiden.

Critical XXL is een waar kweekgenot, zowel binnen als buiten. Maar ondersteun deze dame wel met stokken of netten als ze haar toppen ontwikkelt, ongeacht de kweekomgeving. Binnen mag je een buit verwachten van 550–650g/m², afkomstig van planten van maximaal 150cm hoog. Buiten verheug je je op een oogst van zo'n 750g/plant. Je ziet dan planten van 230cm hoog. De bloeiperiode van Critical XXL is vrij kort, namelijk 50 dagen.

OG BubblegumOG BUBBLEGUM

OG Bubblegum is afkomstig van een sensationele kruising tussen de fruitige superster Bubble Gum en het krachtige icoon OG Kush. Dankzij deze genetische fusie is een soort ontstaan die barst van de smaak en gul is als het gaat om effecten en productiviteit. De indica dominantie garandeert een diep ontspannende, krachtige en euforische high. OG Bubblegum transformeert je stressvolle dag in een zalige avond. Zowel OG Kush als Bubble Gum staan bekend om hun zoete aroma's. OG Bubblegum barst dan ook van de indrukwekkende, zoete smaken en geuren van vruchten en bessen. Het THC-percentage van 19% belooft een onmiddellijke high die je oogjes rood kleurt.

OG Bubblegum is hoogproductief en ontwikkelt dichte, compacte toppen. Binnenplanten bereiken een hoogte van 100-130cm en verwennen je met 600g/m². Buitenboeren zien planten van 200cm hoog, met een opbrengst van 650g/plant. De schaar mag je buiten eind september pakken. De bloeiperiode van OG Bubblegum bedraagt ongeveer 55 dagen.

SkunkSKUNK

Skunk is een echte zuivere soort en de basis van de meest krachtige en beroemde kruisingen op de huidige markt. Deze eersteklas genen zijn het resultaat van de ouders Super Skunk, Acapulco Gold en Colombian Gold. Dit leidt tot een genetische verhouding van 75% sativa genetica en 25% indica genetica. Deze krachtige dame straalt prikkelende, zoete aroma's uit van vruchten en typische Skunk. Zowel het THC- als CBD-percentage is vrij gematigd. Toch slaat de high keihard in en houdt deze lang aan. Dit is vooral een lichamelijke high die de spieren tot rust brengt en de geest kalmeert.

Skunk is zowel binnen als buiten hoogproductief. Verwacht binnenshuis een opbrengst van ongeveer 500g/m², afkomstig van planten van 100-120cm hoog. Buitenplanten zijn ook gul en worden zo'n 200cm hoog. De bloeiperiode bedraagt 7-8 weken.

DE MEEST PRODUCTIEVE AUTOFLOWERING ZAMBEZA SOORTEN

White Cheese AutofloweringWHITE CHEESE AUTOFLOWERING

Net als de meeste autoflowering soorten, behoudt White Cheese Autoflowering een kort en compact formaat. Dit maakt haar ideaal voor kleine kweekruimten, maar ook als discretie van belang is. Laat je echter niet foppen door haar formaat. White Cheese Autoflowering is klein, maar produceert een behoorlijk indrukwekkende opbrengst. Dit kleine monster is ontstaan uit White Cheese en ruderalis. Het resultaat is een indica-dominante soort met een THC-percentage van 16%. De high is opvallend ontspannend en therapeutisch.

White Cheese Autoflowering is gemakkelijk te kweken en vraagt weinig onderhoud. Binnenplanten bereiken een beheersbare hoogte van 60-90cm en produceren een indrukwekkende buit van ongeveer 400–450g/m². Buiten zie je planten van 50-120cm hoog. Ook daar is de opbrengst fantastisch met ongeveer 150-220g/plant. White Cheese Autoflowering heeft weinig geduld en spoedt van zaad naar oogst in slechts 60 dagen.

White Widow XL AutofloweringWHITE WIDOW XL AUTOFLOWERING

Dit is een heel speciale soort en het eindproduct van de kennismaking van de beestachtige White Widow XL met ruderalis om haar de autoflowering wereld in te helpen. Alsof de kracht en opbrengst van White Widow XL nog niet genoeg zijn, zijn de genen nu verkrijgbaar in de vorm van een gemakkelijk te kweken autoflower. White Widow XL Autoflowering is een sativa-dominante dame. De high is prettig en helder. Dankzij 15% THC geniet je van de zalige middenweg tussen een onbevredigd gevoel en een te sterke high.

White Widow XL Autoflowering wordt zowel binnen als buiten ongeveer 100cm hoog. Desondanks is de opbrengst fantastisch. Binnenplanten produceren 500g/m², terwijl buitenplanten de kweker belonen met tot wel 250g/plant. Daarnaast oogst je 70-85 dagen na de ontkieming al.

Northern Lights XL AutofloweringNORTHERN LIGHTS XL AUTOFLOWERING

Northern Lights XL Autoflowering is een van de meest productieve autoflowering soorten op de huidige markt. Deze schoonheid heeft klassieke genen, bestaande uit de favoriete Northern Lights en de gulle Power Bud. De ouders zijn Northern Lights XL en ruderalis, om de autoflowering genetica toe te voegen. Ze is indica-dominant en dus mag je rekenen op een kalmerende, ontspannende high. Heerlijk om in de avonden mee te chillen. Het THC-percentage van 14% garandeert echter dat de high nooit te intens wordt. Dit percentage is precies genoeg voor bevrediging, zonder beginnende gebruikers te overweldigen.

Northern Lights XL Autoflowering is echt gul en de moeite van het kweken waard. Binnenplanten produceren een opbrengst van 350–400g/m² en bereiken een hoogte van 100-130cm. Buiten zien kwekers een oogst van 230g/plant, afkomstig van planten van 150cm hoog. 60-70 dagen na de ontkieming is het alweer tijd voor de oogst.

Green AK XL AutofloweringGREEN AK XL AUTOFLOWERING

Green AK XL Autoflowering is een echte krachtpatser binnen de autoflowering wereld. Meestal moet je met autoflowers een compromis sluiten tussen groeisnelheid en opbrengst. Maar Green AK XL Autoflowering scoort op allebei. De genen zijn afkomstig van AK-47; de soort is ontstaan uit een breeding project met Green AK XL en ruderalis. De high is ontzettend chill en leidt tot meditatieve overpeinzingen. Dankzij het THC-percentage van 14% geniet je van een kalme gemoedstoestand.

Binnenplanten worden slechts 60-90cm hoog, maar produceren een relatief flinke opbrengst van 400-450g/m². Buitenplanten bereiken een hoogte van 70-110cm en leveren tot 150g/plant op. Deze dame haast zich naar het hakblok in slechts 60-70 dagen.