Cannabis Suiker Maken In 5 Eenvoudige Stappen

Published :
Categories : Cannabisrecepten

Cannabis Suiker Maken In 5 Eenvoudige Stappen

Cannabis-minnende snoepers zijn in de zevende hemel met ons recept voor cannabis suiker. Je maakt het razendsnel en bewaren is simpel. Er bestaat geen betere methode voor je zelfmedicatie.

Je kunt cannabis verwerken in je dagelijkse routine, zonder gebruik te maken van de conventionele methodes als roken of verdampen. Waarschijnlijk heb je wel gehoord van cannaboter, een simpel en effectief product om je medicijn te gebruiken. Met een beetje creativiteit ontstaan er echter veel meer opties om cannabis toe te voegen aan voedsel.

LAAT DE ZOETEKAUW IN JE LOS

Dit recept is ideaal voor de snoepers onder ons. Cannabis suiker is een edible die ongelooflijk simpel te maken is en een breed aantal toepassingen bezit. Gebruik het in thee of koffie of strooi het over je ontbijtgranen of je fruit. Cannabis suiker is perfect voor het zoeten van elk recept.

Cannabis suiker is een simpele aanvulling op je ochtendroutine, met die noodzakelijke buzz als extra voordeel. Beschouw het als koffie op steroïden, waar we allemaal wel eens behoefte aan hebben. Vergeet niet dat dit de ultieme, discrete manier is om je medicijn te gebruiken.

INGREDIËNTEN

Kristalsuiker
Cannabis tinctuur op basis van alcohol

APPARATUUR

Eetlepel
Bakpapier
Grote ovenschaal / bakplaat
Fijne zeef
Middelgrote mengkom
Maatbekers
Luchtdicht bakje

Cannabis Suiker Maken In 5 Eenvoudige Stappen

HOE MAAK JE CANNABIS SUIKER

STAP 1

Voeg 200 gram kristalsuiker toe aan de middelgrote kom. Voeg ook een eetlepel cannabis tinctuur toe. 200 gram suiker en een eetlepel alcohol is de standaard verhouding voor cannabis suiker, mocht je in de toekomst meer willen maken. Mix de ingrediënten goed door elkaar.

Verwarm je oven voor op 200°C.

STAP 2

Bedek de grote ovenschaal of bakplaat met bakpapier. Versdeel het suikermengsel gelijkmatig over het bakpapier. Geen zorgen als je klontjes of korrels ziet; dit is normaal.

STAP 3

Bak de suiker een half uur lang in de voorverwarmde oven. De alcohol verdampt hiermee uit het suikermengsel.

STAP 4

Haal de bakplaat uit de oven en laat het mengsel goed afkoelen. Zeef de suiker met de zeef boven een kom, met behulp van de achterkant van de eetlepel. Je verwijdert hiermee grotere klontjes en de suiker krijgt weer een normale consistentie.

STAP 5

Wat rest, is je cannabis suiker overscheppen in een luchtdicht bakje. Nu heb je het altijd bij de hand! Simpel, praktisch en ook nog eens lekker!