Veganistische Cannabis Kokosnoot Karamels

Published :
Categories : Cannabisrecepten

Veganistische Cannabis Kokosnoot Karamels

Deze snoepjes zijn zo makkelijk om te maken, maar eerst zul je wat cannabis-toegediende kokosmelk moeten bereiden.

Voor de karamels, heb je een snoepjes thermometer nodig om ervoor zorgen dat de temperatuur juist is.

INGREDIËNTEN (VOOR CANNABIS-TOEGEDIENDE KOKOSMELK)


400ml blik kokosmelk (vol)

~10g hoogwaardige cannabis (we raden onze Candy Caramelo Autoflowering aan)


METHODE

1. Verwarm de kokosmelk in een kleine pan.

2. Voeg tijdens het roeren langzaam de wiet toe en verwarm op ~ 100°C gedurende 30 minuten.

3. Laat het mengsel afkoelen en zeef het door een kaasdoek of mousseline vel.

En dat is het! Toegediende kokosmelk is een geweldige, zuivel-vrije manier om van wiet te genieten. Het is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om het volgende recept te maken.

INGREDIËNTEN (VOOR DE KARAMELS)


Maakt ~ 30 karamels.

1 kopje cannabis-toegediende kokosmelk

½ kopje basterdsuiker

½ kopje zonnebloem margarine

¼ kopje pure ahornsiroop

1 theelepel vanille-extract

Een beetje citroensap

2 royale snufjes roze Himalaya zout

METHODE

1. Voeg de kokosmelk, suiker, zonnebloem margarine en ahornsiroop toe aan een kleine steelpan. Smelt het zachtjes op een matig vuur al roerend.

2. Zodra je mengsel begint te koken, stop met roeren en steek de snoepjes thermometer erin.

3. Wanneer de thermometer 120°C aangeeft, verwijder deze dan van het vuur, en roer het vanille-extract, citroensap en zout erin.

4. Giet het verdikte mengsel op een dienblad bekleed met bakpapier. Zet het in de koelkast en laat het afkoelen tot het hard is.

5. Snijd de karamels in rechthoekige vormen met een keuken schaar. Wikkel ze individueel in vetvrij papier en bewaar ze in de koelkast.

Zo gemakkelijk is dat! Zorg ervoor dat je ze deelt met je vrienden, en geniet! Zoals altijd, rijd niet onder invloed, en eet pas meer cannabis-toegediend voedsel totdat je het effect voelt van de eerste hap.