BitCanna Binnenkort Geaccepteerd Bij Zambeza!

Published :
Categories : Cannabis nieuws

BitCanna Binnenkort Geaccepteerd Bij Zambeza!

Als je een Europese cannabisgebruiker bent, wordt het afrekenen van al je cannabis-gerelateerde aankopen vanaf nu een stuk eenvoudiger. Zambeza Seeds accepteert binnenkort namelijk BitCanna. Eindelijk heeft de cannabis community een eigen cryptomunt. Lees verder om meer te ontdekken over BitCanna, de baanbrekende nieuwe cannabismunt.

MAAK KENNIS MET BITCANNA: DE CANNABIS CRYPTOMUNT

BitCanna is de gloednieuwe cryptomunt die een revolutie in gang zet voor de cannabisindustrie. Het zal de manier waarop we voor cannabis en cannabis-gerelateerde producten betalen voor altijd veranderen. Met jouw steun hoopt BitCanna de wereldwijde exchange voor wiet te worden. Marktleiders van de Europese canna-business zetten zelfs al in op BitCanna betalingen.

De baanbrekende evolutie komt eraan. BitCanna is niet zomaar de zoveelste cryptomunt op basis van blockchain, die iedereen kan gebruiken om mee te handelen. Alchemisten proberen al eeuwenlang zonder succes lood in goud te veranderen. BitCanna is geen digitale goudmijn; het is eerder ’s werelds eerste cannabismunt. En Zambeza Seeds is trots nu ook BitCanna te accepteren als betaalmiddel.

WAAROM DE CANNABISINDUSTRIE EEN MUNT NODIG HEEFT

Meestal is je geld niet veel waard als je cannabis of producten wilt kopen die met cannabisgebruik en/of teelt te maken hebben. Bankiers zijn absoluut geen vrienden van de wiet community. Of cannabis nu je medicijn is, of je recreatief geniet van een jointje; hoe vaak heb je wel geen ongemak ervaren bij een simpele aankoop? Het lijkt erop dat de machthebbers het je zo moeilijk mogelijk proberen te maken, als je je gewenste producten wilt kopen.

Online shoppen kan plots op een ware nachtmerrie uitdraaien. Je hebt je winkelmandje gevuld, gaat afrekenen en moet dan allerlei persoonlijke informatie invullen. Soms lukt het je de ondervraging te omzeilen, maar toch heb je uiteindelijk beperkte betaalopties. Het is niet echt online shoppen als je echt naar de bank moet met je identiteitsbewijs om een overschrijving te doen—of een cheque/contanten in een envelop te versturen.

De cannabisconsument verdient beter. Je zou geen werk hoeven te verrichten om een aankoop te doen. Met BitCanna hoef je niet door hoepels te springen om te kopen wat je wilt, wanneer je dat wilt.

BitCanna Binnenkort Geaccepteerd Bij Zambeza!

HOE BITCANNA WERKT

BitCanna werkt in een oogwenk. Geen vertragingen of wachten op verwerkingen meer. En zeker geen extra kosten voor het recht op een account of verborgen kosten. Het platform is gebaseerd op een unieke blockchain voor jouw veiligheid en voor betere traceerbaarheid van producten/diensten. Bovendien is BitCanna speciaal ontworpen om cash en alle andere e-commerce alternatieven te vervangen in de cannabisindustrie.

Daarnaast houdt BitCanna persoonlijke gebruikersdata privé en betalingen anoniem. Tegelijkertijd zijn zakelijke transacties transparanter. BitCanna maakt het daarbij eenvoudiger voor klanten om met de cannabisbranche in contact te komen. Ook verzekert een gespecialiseerd, veilig beoordelingssysteem dat je een stem hebt in wat er gebeurt. Dit helpt bij het verbeteren van de transparantie en het opbouwen van klantvertrouwen. Een QR-code, die werkt als een streepjescode, is ook een handige tool om je shopervaring te verbeteren. Zo kun je meer info verkrijgen over producten en verkopers. Verreweg het belangrijkste is dat BitCanna echt werkt voor cannabisgebruikers. Alles wat je nodig hebt om te beginnen, is een wallet.

HOE WORD JE EEN BITCANNA GEBRUIKER?

BitCanna heeft 3 geweldige wallets waaruit je kunt kiezen. De Lite Wallet is een geweldige starter wallet die je gratis kunt downloaden. Deze voorziet je van een veilige toegang met een private key. Je kunt hiermee munten versturen en directe POS betalingen doen.

BitCanna Mobile is een uitgebreidere app die perfect is voor online en instore aankopen. Registreer je voor een BitCanna ID en het kan zelfs dienen als identiteitsbewijs in de shop. Deze wallet laat je niet wachten met mobiele betalingen en P2P mogelijkheden en stelt je niet teleur. Krijg ook toegang tot onze uitgebreide cannabis database. Hier vind je handige reviews van cannabissoorten en shops. BitCanna Mobile geeft je ook toegang tot BitCanna kaarten die je de weg wijzen naar shops. Je kunt bovendien advertenties afstemmen op lokale cannabisondernemingen of daar waar je beloningen krijgt. En daar blijft het niet bij.

Met BitCanna Mobile wordt je smartphone een draagbare productscanner. Je kunt er QR-codes mee scannen en extra info over producten delen. Het beste van alles is dat je beloningen en kortingen kunt krijgen via het loyaliteitssysteem.

Tenslotte is er de Node Wallet voor cannabisconsumenten die ook onderdeel willen worden van BitCanna. Uiteraard word je daarbij beloond voor het synchroniseren van je apparaat met de blockchain. Draag je bij aan de veiligheid van de keten? Dan kun je een jaarlijkse bonus van 5-10% op je inzet verwachten. Neem je met een grote hoeveelheid munten deel? Dan kun je zelfs een master node draaien en in aanmerking komen voor master node beloningen.

HET LAATSTE WOORD OVER BITCANNA

Wanneer ben je voor het laatst beloond door een financieel instituut voor je lopende rekening? BitCanna verslaat de bank en andere cryptovaluta's op elk gebied dat ertoe doet en beloont de klant ook echt. Dit is de gestroomlijnde betaalservice die elke cannabisconsument en onderneming verdient. En je hoeft geen diehard wietfanaat te zijn om aan BitCanna mee te doen. Op zoek naar meer en wil je niet langer wachten? Verkrijg dan vandaag nog een BitCanna wallet. Doe mee met Zambeza Seeds en zorg dat BitCanna de toekomst wordt!