Zambeza Seeds Online Sales Update

Published :

Zambeza Seeds Online Sales Update

Ons ultieme doel is het leveren van de allerbeste wietzaadjes en daarom hebben we belangrijk nieuws voor onze online klanten. Lees verder en ontdek wat er bij Zambeza in 2021 allemaal gaat veranderen.

De Focus van Zambeza Seeds in 2021

Het ultieme doel van Zambeza is om de best mogelijke wietzaadjes te leveren. Daarom stoppen we met onze online sales en gaan we ons meer op de ontwikkeling van zaden en de samenwerking met verkooppartners richten. Je kunt onze variëteiten vinden op Zamnesia. Door deze stap te nemen, kunnen we ons toewijden aan het samenstellen van de ultieme zadencatalogus, zodat we de best mogelijke collectie kunnen bieden.

We hebben deze beslissing niet zomaar genomen, maar kiezen er hiermee voor om doelbewuster te werken; jou helpen om de best mogelijke oogst binnen te halen.

Wat Betekent de Verandering voor Klanten van Zambeza?

Voor onze klanten betekent deze verandering dat we geen bestellingen meer via de website van Zambeza aannemen. Achter de schermen werken we echter gewoon verder en blijven we onze verkooppartners ondersteunen en baanbrekende genen ontwikkelen.

We kunnen ons echter voorstellen dat je het assortiment van Zambeza niet kunt missen en daarom hebben we goed nieuws voor je! Je hoeft niet bang te zijn dat je favorieten binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn — je kunt ze nog steeds bij vooraanstaande verkopers kopen.

Blijf op de Hoogte van Al het Nieuws van Zambeza

We begrijpen dat deze enorme verandering ook veel vragen oproept bij onze verkooppunten en zakelijke klanten. Al onze communicatiekanalen blijven daarom open voor vragen. We blijven zoals gebruikelijk met onze verkooppartners samenwerken, maar het is tijd om afscheid te nemen van onze loyale online community. We wensen je dit jaar de beste oogst ooit!

Namens het team van Zambeza: bedankt voor alle steun. Tot dusver is de reis onvergetelijk geweest, maar onze beste oogst moet nog komen — houd ons dus in de gaten!

Zambeza