Top 5 feminized cannabissoorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 feminized cannabissoorten

De beste feminized zaden uit het aanbod van Zambeza. Van een sterke, lichamelijke high tot opwekkende gevoelens van euforie; we komen tegemoet aan alle behoeften.

Feminized zaden sluiten het risico op mannelijke planten uit, waardoor jij precies zoveel planten kan kweken als je nodig hebt. Omdat vrouwelijke planten gegarandeerd zijn, is het niet langer nodig om je cannabis planten tijdens de eerste weken te controleren. Planten die niet feminized zijn, produceren namelijk 50-50% mannelijke en vrouwelijke planten. Omdat mannelijke planten geen toppen produceren en daarmee dus niets van die zoete, zalige goedheid, is niets vervelender dan je halve project te moeten vernietigen. Feminized zaden zijn de perfecte keuze voor beginnende kwekers en helpen je eerste project te versimpelen, terwijl ervaren kwekers precies de opbrengst krijgen die ze nodig hebben.

De Top 5 feminized zaden van Zambeza, maakt die stapjes in de wereld van het kweken nog gemakkelijker. Wat rest, is geduldig wachten terwijl je nieuwe cannabis plantjes groeien en je verleiden met hun unieke aroma’s en mogelijkheden.

#1 Power Plant XL

Power Plant XLPower Plant XL kent geen gelijke. Haar productiviteit en mogelijke opbrengst maken haar een echte krachtpatser en een mogelijke opbrengst van 600-750g/m2 rijke, intense sativa ligt voor het grijpen. Deze vernieuwde versie van een klassieker zal je laten verdwalen in opwekkende golven van euforie, die ontwikkelt naar een meer relaxte high naarmate er meer geconsumeerd wordt, perfect voor een sessie met vrienden. Deze soort zal binnen een vrij beperkte hoogte bereiken van 80-110cm. Buiten is het echter een heel ander verhaal. Onder de krachtige zon kan Power Plant XL een duizelingwekkende hoogte bereiken van 150-200cm.

#2 Amnesia Haze XL

Amnesia Haze XLOndanks haar naam, is Amnesia Haze een soort die je niet moet vergeten. Met een verbazingwekkend THC gehalte van 21%, zal je je die eerste keer dat je succesvol de beruchte Amnesia Haze kweekte en rookte zeker herinneren. Haar bloeiperiode van 65 dagen is absoluut de moeite, gezien de beloning die je krijgt. De verfrissende citrus- en citroensmaken zijn zoetmiddelen die de heftige, euforische high verbergen, waardoor je de hele dag stuitert. Zambeza Seeds kan deze soort niet genoeg aanraden. De lange bloeiperiode zal misschien sommige kwekers tegenstaan, maar de kwaliteit van de soort en de geleverde zaden zullen niet teleurstellen. Feit.

#3 Northern Lights XL

Northern Lights XLDe indica dominante high van Northern Lights XL pulseert door het lichaam en is een enorme beloning voor de ervaren stoner. Deze soort kan worden herleid naar de jaren '70, maar haar genetische achtergrond is wat mysterieus. Het kruisen van Northern Lights met een goed presterende Afghani, geeft haar de "XL" status en ze is buiten in staat tot wel 170-200cm hoog te groeien. De perfecte soort om bij te chillen na een lange dag werken. Deze wekt een ontspannen gevoel en een zwaar lichaam op, terwijl je op de bank hangt en reflecteert op de beste beslissing die je gemaakt hebt: Het kweken van Northern Lights XL.

#4 Skunk

SkunkWe kunnen Skunk op een ingewikkelde manier beschrijven, waarbij we diep ingaan op de zoete en kruidige aroma's, maar de beste manier om haar te beschrijven is "Skunky". Ze is een mix van genen over de hele wereld en haar oorsprong varieert van Afghanistan tot Mexico. Deze Skunk soort is solide en betrouwbaar en zal niet teleurstellen. Wanneer ze in het openbaar wordt gerookt, zal ze absoluut de aandacht trekken, want haar brutale en dappere aroma's zijn welbekend en niet alleen bij cannabis liefhebbers. Ondanks haar wereldse erfgoed, is ze goed thuis in het Europese klimaat en ze produceert een indrukwekkende opbrengst van 550-650g per plant wanneer ze buiten of in een kas wordt gekweekt.

#5 White Widow XL

White Widow XLWhite Widow XL is de laatste, maar zeker niet de minste, in onze Top 5. Deze aloude klassieker mag zeker niet vergeten worden door zowel beginnende als ervaren kwekers. Ze wordt beschouwd als een van de grootste commerciële successen in de cannabis wereld sinds 1994 en White Widow is een hybride hard inslaat aan beide kanten. Of het nu de creatieve "up high" is van de sativa kant of de indica kant die het lichaam helpt ontspannen; deze soort is geschikt voor alle situaties en behoeften. Net zoals Skunk, kan ze goed tegen het Europese klimaat, wat haar een rendabele optie maakt voor buitenkwekers, omdat ze nog steeds aanzienlijke oogsten levert als ze geplant wordt op een plekje met genoeg zonuren.