Top 5 autoflowering Sativa cannabis soorten

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top 5 autoflowering Sativa cannabis soorten

Cannabis sativa wordt geassocieerd met energie, creativiteit en functionaliteit overdag. Een sativa kan de hele dag worden gerookt, zonder op de bank in slaap te vallen. Voor diegenen met groene vingers zijn autoflowering soorten gemakkelijk te kweken.

Bijna iedereen die van cannabis geniet, weet wel welke soorten er gebruikt moeten worden om de gewenste high op te wekken. Nu de cannabis industrie floreert in sommige delen van de wereld, en innovaties en perfectie in het kweken nieuwe hoogtes bereiken, is er een enorm aanbod aan smaken, geuren en sensaties beschikbaar voor iedereen. De twee belangrijkste verschillen in de ervaren high, zitten in de keuze of er een indica of sativa soort wordt gebruikt.

Van deze twee belangrijkste subsoorten, staan sativa's bekend om hun stimulerende aard, buzzy high en gevoelens van positiviteit en energie. In vergelijking met indica's, zijn sativa planten veel groter en daarom goed geschikt om buiten te worden gekweekt. Ze ontwikkelen bladeren met lange, slanke vingers en worden groot en struikachtig.

Een iets minder bekende derde soort, cannabis ruderalis, is met sativa soorten gekruist om autoflowering sativa planten te kunnen ontwikkelen. De autoflowering eigenschap wordt uitsluitend in cannabis ruderalis gevonden. Deze eigenschap is zeer gewild bij kwekers en elimineert de noodzaak tot aanpassing van de fotoperiode om een plant tot bloei te dwingen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de planten gemakkelijker te kweken zijn.

Deze combinatie van genetica biedt kwekers de kans met gemak een groot aantal sativa soorten te kweken. Hier zijn de top 5 autoflowering sativa soorten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

JACK THE RIPPER AUTOFLOWERING

Jack the Ripper Autoflowering


Jack The Ripper Autoflowering
is het liefdeskind van de sativa soort Jack Herer, gemengd met cannabis ruderalis. Deze razendsnelle soort zal binnen 60 dagen na ontkieming haar toppen showen, afhankelijk van de kweekomstandigheden van de plant. Zo'n korte doorlooptijd minimaliseert elk risico op verdachte activiteiten. Kleinere binnenprojecten kunnen opbrengsten behalen van 300-350g/m², maar als je het geluk hebt buiten voldoende ruimte te hebben en in het juiste klimaat woont, kan je een buit binnenhalen van wel 75-130g/plant. Een volle kom of dikke blunt, gevuld met de zoet geurende Jack The Ripper Autoflowering staat garant voor het opwekken van een heldere, buzzy en euforische high, die zorgt voor een creatieve en productieve mindset. Deze is dus ideaal voor gebruik overdag. De soort biedt de zintuiglijke verwennerij van zowel zoete als zure smaken. Deze majestueuze dame is sativa-dominant en bevat maar liefst 17% THC.

LITTLE DWARF

Little Dwarf Autoflowering


Little Dwarf
is een meester als het gaat om discretie, waardoor ze de perfecte metgezel is voor kwekers die in bepaalde gebieden wonen waar het verbod op cannabis nog in volle gang is. Als je Little Dwarf ziet, weet je direct waar haar naam vandaan komt. Deze minuscule plant zal ongeveer 40-70cm hoog worden en dit doet ze in slechts 55 tot 65 dagen. Laat je echter niet foppen door haar formaat, want ze bevat tenslotte Skunk genetica. Vanwege het beheersbare, kleine formaat en de autoflowering eigenschap, is Little Dwarf natuurlijk een geweldige keuze voor beginnende kwekers. Deze sativa-dominante plant bevat 14 procent THC. Binnen kan je je verheugen op een opbrengst van 200-250g/m², terwijl in een buitenproject ongeveer 40-80 per plant kan worden behaald. Little Dwarf verwent met zoete en pittige smaken, vergezeld van klassieke sativa effecten, zoals versterkte creativiteit en gevoelens van geluk en tevredenheid.

SUPER SILVER HAZE AUTOFLOWERING

Super Silver Haze Autoflowering Feminzed Cannabis Seeds


Super Silver Haze Autoflowering
is een krachtige combinatie van Skunk, NL en Haze en aan deze reeds fantastische soort is ook nog wat Ruderalis toegevoegd om de autoflowering eigenschap in te bouwen. Super Silver Haze Autoflowering heeft een extreem handige levenscyclus van ongeveer 70 tot 85 dagen, wat perfect is voor kwekers die niet te lang willen wachten op een overvloedige oogst. Planten zullen binnen ongeveer 80-100cm groot worden en een opbrengst produceren van ongeveer 250-300g/m². Buitenkwekers zien iets grotere planten, ongeveer 110-150cm, en kunnen uitkijken naar 120-170g zaligheid per plant. Super Silver Haze Autoflowering staat bekend om haar kracht en bevat maar liefst 17% THC. Omdat ze sativa dominant is, biedt ze gebruikers een vrolijk en opwekkend effect, wat perfect is als je creatief aan de slag moet of overdag wil gebruiken. De smaken zijn verrukkelijk zoet en citrus-achtig.

NYC DIESEL AUTOFLOWERING

NYC Diesel Autoflowering Sativa Cannabis Seeds


NYC Diesel Autoflowering
is een zeer gewilde soort, die ontstaan is uit een kruising van NYC Diesel met de autoflowering genetica uit cannabis ruderalis. Dit is wederom een autoflowering soort die zich razendsnel ontwikkelt, wat perfect is voor projecten die snel moeten worden afgerond; de doorlooptijd van ontkieming tot oogst bedraagt ongeveer 55-65 dagen. Binnenkwekers kunnen planten verwachten van 60-90cm met een vrij grote productie van 300-350g/m². Kwekers met een buitenruimte kunnen echter planten zien van een meter hoog en een beestachtige opbrengst van ongeveer 75-120g per plant. NYC Diesel Autoflowering is relatief gemakkelijk te kweken en fungeert als een prachtige plant voor beginners of personen de weinig tijd hebben om hun planten te verzorgen. Deze soort bevat 15% THC, wat een stimulerende en buzzy high opwekt en fantastisch samengaat met activiteiten of boeiende gesprekken. Verwacht een ietwat bittere, citroenachtige smaak in elke kom of blunt.

AMNESIA HAZE XL AUTOFLOWERING

Amnesia Haze XL Autoflowering Sativa Cannabis Seeds


Amnesia Haze XL Autoflowering
is een kruising tussen de welbekende Amnesia Haze XL en cannabis ruderalis. Dit is een geweldige optie voor kwekers die zoeken naar de kracht van Amnesia Haze XL in een variant die eenvoudiger te kweken is vanwege de autoflowering eigenschappen, met een doorlooptijd van 70-85 dagen. Binnenkwekers kunnen rekenen op planten van 60-90cm hoog, een mooi, compact en discreet formaat. Binnenplanten zullen een opbrengst produceren van ongeveer 350-400g/m². Als je echter liever buiten kweekt, zal je iets grotere planten zien, ongeveer 90-120cm hoog, met een flinke opbrengst van 120-175g per plant. Amnesia Haze XL Autoflowering heeft typische, klassieke sativa effecten en biedt de kweker een krachtige, energieke high, die perfect is als je overdag nog wel wil functioneren, in combinatie met een licht geestverruimende ervaring. Ze bevat een fatsoenlijke hoeveelheid THC, namelijk 16%, maar ze verwent ook de smaakpapillen met citrus- en citroensmaken.