Top-5 Feminized Indica Cannabisstrains

Published :
Categories : Strain informatieTop 10

Top-5 Feminized Indica Cannabisstrains

Als je een fan bent van indica-dominante strains, dan heb je geluk. In deze post nemen we een kijkje naar de top-5 indica cannabisstrains bij Zambeza. Onthoud: al deze zaden zijn beschikbaar van onze website met directe bezorging aan je deur.

Indicastrains worden door cannabiskenners over de hele wereld geliefd vanwege hun unieke lichamelijke effecten.

Als je een fan ben van indica-dominante strains, dan heb je geluk. In deze post nemen we een kijkje naar de top-5 indica cannabisstrains bij Zambeza. Onthoud: al deze zaden zijn beschikbaar via onze website en worden direct bij je thuisbezorgd.

#5 NORTHERN LIGHTS XL

Northern Lights XLNorthern Lights is zonder twijfel een van de meest iconische cannabisstrains. Het debuteerde in Nederland in 1985, alhoewel sommigen claimen dat het oorspronkelijk uit Seattle, Washington komt.

Met krachtige genen, inclusief die van Afghaanse en Thaise landras-strains, heeft Northern Lights sindsdien een grote variatie aan krachtige hybrides geproduceerd, inclusief Shiva Skunk en Super Silver Haze.

Zambeza heeft deze krachtige genetica gestabiliseerd om een nieuwe variatie te creëren van deze klassieke strain die geliefd is door kwekers van over de hele wereld.

Deze planten zijn door kwekers van over de hele wereld geliefd vanwege hun korte bloeitijd en capaciteit om een grote opbrengst en verbluffend eindproduct te produceren.

Bij binnenkweek groeien Northern Lights XL-planten tussen de 120-150cm hoog, terwijl ze tot 230cm bereiken wanneer ze buiten groeien. Gemiddelde opbrengsten liggen tussen de 550-650g per plant, en de bloeitijd is gemiddeld 60 dagen.

Zambeza’s Northern Lights XL is extreem makkelijk te kweken, wat het een superkeuze maakt voor nieuwe kwekers of zelfs ervaren kwekers die zonder te veel gedoe een eersteklas strain willen produceren.

Northern Lights XL produceert lange, dichte toppen die typisch zijn voor sativa-strains. Ze zijn extreem harsrijk, bedekt met een dikke laag ijzige trichomen en gespikkeld met dikke, rode stampers.

De toppen geven ook een iconisch aroma af dat gekenmerkt wordt door een combinatie van aardse en dennengeuren, met zoete ondertonen.

Northern Lights XL heeft een hoog THC-gehalte van 19% en produceert een zeer typische indica high. Verwacht gevoelens van blijdschap en euforie terwijl je diepe lichamelijke ontspanning ervaart. Deze strain is geweldig om ’s nachts te gebruiken of op andere momenten waarop productief blijven geen prioriteit is.

#4 WHITE CHEESE FAST FLOWERING

White Cheese Fast FloweringZambeza’s White Cheese is een indica-dominante kruising tussen Super Skunk en landras Afghani. Het is door smokers geliefd vanwege de krachtige effecten terwijl kwekers er dol op zijn vanwege de grote opbrengsten en snelle bloeitijd (zoals de naam doet vermoeden).

Onbevestigde geruchten claimen dat de eerste Cheese-strains in de late jaren ’80 in London verschenen. Vandaag de dag heeft Zambeza deze genetica gestabiliseerd om een krachtige cannabisvariant te creëren die een perfecte toevoeging is voor elke tuin.

White Cheese Fast Flowering-planten floreren wanneer ze buiten groeien. Terwijl planten binnen kort en gedrongen blijven (en slechts 60-90cm hoogte bereiken), kunnen buitenplanten hoogtes van over 200cm bereiken. Zoals verwacht zijn binnenoogsten duidelijk kleiner, met gemiddeld zo’n 350-450g per plant, terwijl buitenoogsten 600g per plant kunnen overtreffen.

De gemiddelde bloeitijd voor Zambeza’s White Cheese-planten is slechts 50 dagen.

De toppen van deze plant hebben een heel duidelijk kaasaroma, met daaronder zachte, pittige noten. Ze smaken nogal vers en kruidig en zijn meestal lang en superstrak.

Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze toppen ijzig wit wanneer ze volledig hebben kunnen volgroeien, dankzij een dikke laag gezonde trichomen.

Het feit dat White Cheese-toppen meestal keihard zijn, betekent dat kwekers extra voorzichtig moeten zijn om de vochtigheidsgraad in hun kweekomgeving te controleren om het risico op schimmel te voorkomen. Deze strain is dus misschien beter geschikt voor ervaren kwekers die deze planten een beetje extra liefde en zorg kunnen geven.

White Cheese heeft een gemiddeld THC-gehalte van over de 17%. Het heeft daarom krachtige, kalmerende effecten en een heel ontspannende, vrolijke high zonder dat het je volledig uit het veld slaat. De meeste gebruikers zijn dol op deze strain omdat ze genoeg focus en concentratie overhouden om hun dagelijkse taken uit te voeren.

#3 PINEAPPLE EXPRESS

Pineapple ExpressDeze strain kreeg veel aandacht nadat het in 2008 een rol had in de film met Seth Rogen en James Franco.

Het is heel onduidelijk waar deze strain oorspronkelijk vandaan komt. Sommige zeggen dat het uit Hawaii komt, terwijl andere claimen dat het gecreëerd was door G13-laboratoria. Hoe dan ook: Zambeza’s nieuwe Pineapple Express geeft een frisse draai aan deze populaire strain en zorgt voor een excellente kweek binnenshuis, buitenshuis of zelfs in een kas.

Als je grotere oogsten zoekt, raden we aan om Pineapple Express buiten te kweken. Binnen zullen de planten meestal 100-130cm hoog worden en ongeveer 550g per plant produceren, terwijl buitenplanten met gemak hoogtes van 170cm kunnen bereiken en oogsten van 650g per plant kunnen produceren.

De gemiddelde bloeitijd voor Pineapple Express is 55 dagen, wat het een geweldige keuze maakt voor iedereen die snel wat eersteklas toppen wil oogsten.

Deze planten produceren prachtige lichtgroene toppen, bespikkeld met rode stampers en bedekt met een ijzige laag THC-rijke trichomen. Ze zijn meestal vrij strak en hebben een heerlijk vers, tropisch aroma met noten van appel, mango en, je raadt het goed, ananas.

Een van de grootste verschillen met Zambeza’s Pineapple Express is dat het een indica-dominante kruising is (veel andere varianten claimen meer naar de sativa-kant te neigen).

Deze strain, een kruising tussen California OG Kush en Pineapple, een Jamaicaanse hybride, zal je een extreem blij en zeer ontspannen gevoel geven. Met THC-levels van gemiddeld 19% is dit een strain die hard aankomt en als je er te veel van rookt kom je misschien niet meer overeind uit je luie stoel.

#2 CANDY CARAMELO FAST FLOWERING

Candy Caramelo Fast FloweringAls je een nieuwe indica-cannabisstrain zoekt die makkelijk te kweken is en grote oogsten produceert binnen 50 dagen, dan is dit de strain voor jou.

Candy Caramelo is een Zambeza-original en is een driedelige kruising tussen Maple Leaf Indica, White Rhino en Blue Back. Met zulke sterke genen kan je verwachten dat deze planten extra krachtige toppen produceren die je een ontspannen maar creatief gevoel geven.

Vergelijkbaar met sommige van de andere strains op deze lijst floreert Candy Caramelo echt buitenshuis, vooral in warmere klimaten. Binnenplanten zullen meestal tussen de 60-90cm hoog groeien en ongeveer 400-500g per plant produceert. Buitenplanten die aan genoeg zonlicht worden blootgesteld kunnen echter tot 240cm hoog groeien en oogsten produceren van meer dan 600g per plant.

De gemiddelde bloeitijd voor Candy Caramelois 45 dagen, wat het een favoriet maakt onder de kwekers die hun eigen groeikosten willen drukken maar de kwaliteit van hun wiet niet willen opofferen.

De toppen die deze plant produceert zijn uitzonderlijk. Ze zijn langwerpig en strak, en hebben meestal een specifiek snoepachtig aroma dat zoet en vers is, met subtiele hinten van karamel. De smaak is iets milder en heeft zelfs subtiele ondertonen van mint.

Met een THC-gehalte van 16% produceert Candy Caramelo zeer milde effecten. Verwacht sterke lichamelijke ontspanning te ervaren terwijl je genoeg focus hebt om creatief aan de slag te gaan met muziek, kunst of zelfs werktaken, wat dit een geweldige smoke maakt voor elk moment van de dag.

#1 LEMON KUSH

Lemon KushAls laatste op de lijst van onze top feminized indicia cannabisstrains is Lemon Kush, een complexe kruising tussen Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush.

Deze strain wordt door zowel kwekers als cannabisliefhebbers geprezen vanwege de kalmerende effecten, krachtige genetica, grote opbrengsten en korte bloeitijd.

Als je de grootste oogst van deze planten wil ophalen, dan raden we zeker aan om ze buitenshuis te kweken. Binnenplanten zullen meestal 100-130cm hoog worden en produceren opbrengsten van ongeveer 450g per plant, terwijl buitenplanten tot 230cm hoog groeien en uitzonderlijke oogsten van meer dan 550g kunnen produceren.

Net als Pineapple Express heeft Zambeza’s Lemon Kush een bloeitijd van ongeveer 55 dagen. Het is een zeer beheersbare en weerbarstige strain, wat het een geweldige keuze maakt voor nieuwe kwekers.

De toppen die deze planten produceren zijn echt van eersteklaskwaliteit. Ze zijn lang, dik en volledig bedekt in kleverige, ijzige trichomen en heel weinig stampers. Ze hebben ook een sterk citrusaroma met hele subtiele, kruidige noten.

De effecten van Lemon Kush zijn zwaar beïnvloed door haar afkomt; verwacht diepe lichamelijke ontspanning dankzij de Pakistani Kushi gecombineerd met precies de juiste hoeveelheid geestelijke stimulatie van de Lemon Thai en Chemdawg.