Top 10 Stoner Video Games

Published :

Top 10 Stoner Video Games

Weinig activiteiten zijn zo leuk als games spelen. Spellen, ongeacht het platform, grijpen je aandacht en fantasie. Ze voorzien ons van de gelukkigste en meest geagiteerde momenten in ons leven. Verbeter die euforische gevoelens met een excellent supplement - wiet.

PERFECTE GAMES OM STONED TE SPELEN

Bevorder de emotionele achtbaan - of het hartzeer van een nederlaag - met je favoriete kruid. Al deze games kunnen solo gespeeld worden op een avond gewijd aan een krachtige indica. Of gezellig met vrienden en een bong vol inspirerende sativa.

10 FANTASTISCHE VIDEO GAMES VOOR STONERS

Met een game uit praktisch elk genre zit er vast wel eentje bij die aan jouw criteria voldoet. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat je genoeg wiet hebt om ze alle tien te spelen!

1. PORTAL 2

Een ongelofelijk verhaal van Stephen Merchant meets een boeiend spelopzet. Verplaats je in de rol van een zojuist wakker gemaakt karakter. Maak kennis met de beruchte Wheatley die een portal gun moet gebruiken om aan een testfaciliteit te ontsnappen. Als stoner stort je je op een eenvoudige, maar initieel complexe taak in elke testkamer. Niets genereert meer gelach dan een bot die vastloopt tussen twee portals. Het beste van alles? Portal 2 is geheel samen te spelen, dus de niet al te snuggere bot is nu je favoriete stoner vriend. Zorg ervoor dat je er een paar draait, want Portal 2 houdt je wel even bezig!

Portal 2 Video Game

2. THE STANLEY PARABLE

We blijven even bij games met een sterke verhaallijn. The Stanley Parable werkt net zo als Portal 2. Het verschil is echter dat dit spel in luttele seconden gespeeld kan worden. Voordat je gaat piepen "wat heeft dat dan voor nut?", bedenk dan dat deze game op tientallen verschillende manieren uitgespeeld kan worden. Geloof ons nu maar als we zeggen dat je creatieve input nodig hebt van goede wiet om het uit te spelen. Als je het moeilijk hebt, kun je elke keer een hijs nemen als de verteller "Stanley" zegt. Dat zorgt voor complete euforie. Zorg er wel voor dat je agenda leeg is.

The Stanley Parable Video GameBeelden dor https://www.stanleyparable.com/

3. MARIO KART 64

Hoewel Mario Kart 64 door velen als de beste beschouwd wordt, bieden andere versies net zoveel vreugde. Het racespel waarbij jongens mannen worden en vrienden vijanden... Niets geeft het einde van vriendschap zo goed weer als Princess Peach die je in de laatste ronde nog even inhaalt. Mario Kart 64 brengt je competitieve kant naar boven. Daarbij gaat de stijl van Rainbow Road perfect samen met een cerebrale high. Je geniet het meest van dit spel met maten. Dus steek de bong maar aan en bereid je voor op oorlog! Als je ooit bent aangereden door een schildpad in Mario Kart vlak voor de geblokte vlag, weet je wat we bedoelen.

Mario Kart 64Beelden dor https://www.nintendo-insider.com/mario-kart-64/

4. OUTLAST

Vind je het leuk om door spoken, angst en gekke patiënten in een psychiatrische inrichting achterna gezeten te worden? Dan is Outlast de game voor jou. Laten we eerlijk zijn, psychologische horror games zijn niet voor iedereen. Maar met een paar voorgedraaide joints is de angst ineens een stuk beter te behappen. Een interessante variatie op dit spel is dat je van speler wisselt als iemand gepakt of vermoord wordt. Dit houdt de spanning erin. Je kunt zelfs weddenschappen sluiten, zoals het overslaan van een hijs als je doodgaat of een extra hijsje als je wordt gespot. Hoe dan ook, de combinatie van een trippy verhaallijn, supernatuurlijke omgeving en vers kruid is echt geweldig.

Outlast Video GameBeelden dor https://www.tamindir.com/windows/outlast-2/

5. ROCK BAND/GUITAR HERO

Alle versies van deze games schenken uren speelgenot. Vooral als je de persoon bent in je vriendengroep die alle controllers vaarwel heeft gezegd. Dit spel behelst een gitaar, drumstel, basgitaar, microfoon en keyboard (ja, de Rock Band keyboard is echt iets). Je kunt ontdekken dat ritme, of een gebrek eraan, alleen maar verslechtert als je high wordt. Dat hoort allemaal bij het spel - onthoud dat je altijd de moeilijkheidsgraad kunt downgraden, wij verklappen niets. Wil je een klassiek stoner/video game volkslied? De Halo theme song is verkrijgbaar als gratis download.

Rock Band video GameBeelden dor https://www.playstation.com/

6. ELDER SCROLLS 5: SKYRIM

Je kunt het op Alexa, Switch en elke grote console spelen en het vormt naar alle waarschijnlijkheid de basis van mondiale dominante AI. Oké, we maken maar een beetje een geintje wat betreft AI, maar Skyrim is overal! Behoor je tot het handjevol mensen dat dit nog nooit gespeeld heeft? Wiet en Skyrim doen je straks herinneren aan al je perfecte Kerstfeesten en verjaardagen. Het landschap, de roerende soundtrack en geestige dialogen nemen je mee op het ultieme fantasieavontuur. Vul je wietvoorraad aan, meld je ziek en duik helemaal in deze wereld!

Elder Scrolls V: Skyrim Video GameBeelden dor https://elderscrolls.bethesda.net/

7. LIMBO

Limbo, zwartgallig en dreigend, is de perfecte aanvulling op een superkrachtige lichaamsgecentreerde indica. Voor de aanhoudende strijd tussen lichte en donkere secties tegen een achtergrond van puzzels heb je zowel focus als vastberadenheid nodig. Het met zorg vertelde verhaal maakt je frustratie weer goed. De reden voor een indica in plaats van een sativa-dominante soort? Je hebt een helder hoofd nodig voor de uitdagingen van het spel. Dit is een van de weinige games die je het best in je uppie kunt spelen, waarbij je volledig in de atmosfeer opgaat.

Limbo Video GameBeelden dor https://playdead.com/games/limbo

8. CRAWL

Geen lijst met games is compleet zonder een 8 bits nominatie en Crawl voldoet perfect aan die eis. Met deze lokale multiplayer is een couch-lock geen probleem. Je neemt de rol van een onverschrokken held op je en strijdt met je vrienden om tot kampioen gekroond te worden. Het leuke is dat als je doodgaat je een demon kunt worden die doorgaat met de battle tegen je kameraden. Het tempo van de strijd is razendsnel en meedogenloos, terwijl de gezonde competitie je steeds doet terugkomen voor meer. Voeg daarbij het feit dat je je demons kunt upgraden naar verscheidene gruwelijke variëteiten en de game wordt een klassieker voor elke stonersessie

Crawl video GameBeelden vor https://www.mobygames.com/

9.SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE

De titel alleen al zou een indicatie moeten zijn van de "insteek" van dit spel. Als je bekend bent met het South Park universum, valt The Fractured But Whole niet tegen. Ken je de serie niet, bereid je dan voor op aanhoudende pijn. Laten we uitleggen waarom. South Park zorgt voor gelach vanaf het moment dat je het woord "go" hoort - je zult smeken om een break om je lachspieren te laten herstellen. Als je het spel speelt, zorgen de energie en uitbundigheid voor een verlangen naar een fruitige sativa. Ondanks de ietwat voor de hand liggende humor zijn de game mechanics diepgaand en belonend. Reken er dus maar niet op dat je dit spel in een avond uitspeelt.

South Park The Fractured but Whole Video GameBeelden dor https://www.polygon.com/

10. MORTAL COMBAT X

Gamepuristen kunnen aanvoeren dat de oudere, meer retro Mortal Kombat titels het meest begerenswaardig zijn, maar de laatste editie doet de serie nog steeds eer aan. Met de ongelofelijk gedetailleerde en grafische eigenschappen, heeft een overwinning op vrienden nog nooit zo goed gevoeld. Waarom leg je de lat niet wat hoger door een minitoernooi te houden? De winnaar pakt de ultieme prijs, namelijk de stash van elke speler. De extreme bewegingen tijdens het eindspel zorgen voor veel lachmomenten en de extraordinaire focus van iedereen houdt de moraal van de strijd hoog. Alleen met premium quality toppen erbij kun je overleven.

Mortal Kombat Video GameBeelder deer: https://www.mortalkombat.com/