Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

Published :

Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

Het is geen geheim dat het opzetten van een kweek soms behoorlijk prijzig is. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op grote prijzen.

Hier bij Zambeza zijn we ruimhartig. Erg ruimhartig!

We geven onze klanten de kans om geweldige cadeauvouchers te winnen — met een waarde tot wel € 500,-! Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier onderaan deze tekst invullen. O, en iedereen kan meedoen! Het maakt niet uit of je een deskundige kweker bent of nog nooit zaadjes hebt laten ontkiemen. Als je meedoet aan deze wedstrijd, zijn de kansen voor iedereen gelijk. Het enige wat je hoeft te doen,  is de kans grijpen om iets te winnen. Schrijf je in tussen 23 december 2019 en 28 januari 2020.

En wat zijn de prijzen? Maak je klaar en schrik niet.

Degene die de eerste prijs wint, krijgt een geweldige cadeaubon ter waarde van € 500,-. Deze bon kun je besteden aan onze producten! Als je een kweker bent, dan kun je daarmee je kweek verbeteren. Heb je nog nooit eerder gekweekt, dan is er geen beter begin mogelijk.

De tweede prijs is een indrukwekkende cadeaubon t.w.v. € 250,-, te besteden aan onze producten. Dat is meer dan genoeg om jouw manier van kweken voor altijd te veranderen. Tot slot is de derde prijs een cadeaubon t.w.v. € 150,-, te besteden aan ons assortiment. Daarmee is het mogelijk om bijvoorbeeld een aantal hoogwaardige zaden te kopen of goede apparatuur. Het enige wat u hoeft te doen is:

1) Volg Zambeza Seeds op Instagram en Facebook

2) Vul het onderstaande formulier in en doe mee aan deze wedstrijd.

*Uitsluitend toegankelijk voor stoners ouder dan 18 jaar, die in een land wonen waar we naartoe verzenden.

*Door dit vakje aan te vinken, sta ik toe dat Zambeza Seeds mij persoonlijke e-mailberichten stuurt met inbegrip van, maar niet beperkt tot, evenementen, acties, aanbiedingen en kortingen.

We wensen je veel succes!