De Beste Manieren Om De Geur Van Wiet Te Verdoezelen

Published :
Categories : Andere onderwerpen

De Beste Manieren Om De Geur Van Wiet Te Verdoezelen

Cannabis ruikt zalig. Maar soms is het nodig de geur te verdoezelen. Laat dit artikel je leidraad zijn voor vrijwel reukloze cannabis ondernemingen.

Marihuana heeft een uitgesproken geur die je al op grote afstand kunt herkennen. De aromatische geuren van het kruid zijn de belangrijkste reden dat mensen worden betrapt met hun favoriete Kush in handen. Ben je ooit in het hol van een echte stoner geweest? Bijvoorbeeld het appartement van een vriend waar iedereen 24/7 zit te roken? Dan weet je dat het prikkelende cannabis parfum als een deken om je heen slaat. We hebben daarom besloten dit artikel te wijden aan het voorkomen en verwijderen van die beruchte wietlucht.

DE BESTE CONSUMPTIEMETHODEN OM GEURTJES TE VERMINDEREN

Laten we het eerst eens hebben over de daadwerkelijke geur die de consumptie van cannabis genereert. Roken is de methode die de meeste geurtjes veroorzaakt. Als rook wordt uitgeblazen in de atmosfeer, blijven de verbindingen van cannabis in de lucht hangen en verwennen ze de neusgaten van iedereen die langsloopt.

Rook is ook vrij dik en wordt gemakkelijk opgenomen door poreuze materialen. Wil je geurtjes voorkomen bij de consumptie van cannabis? Dan kun je het beste kiezen voor een product dat geen geurig bijproduct afgeeft. Denk bijvoorbeeld aan tincturen of edibles. Houd er wel rekening mee dat het maken van edibles op zichzelf ook een welriekende klus is. De geur die bij het koken met wiet wordt afgegeven, is echter niet zo herkenbaar. Het ruikt namelijk niet echt naar de rook van cannabis. Als je toch liever wiet inhaleert, gebruik dan een vaporizer van goede kwaliteit. De damp van cannabis lost namelijk beter op dan rook en de geur is niet zo opdringerig.

HET VOORKOMEN VAN GEURTJES

In het geval je weet dat je consumptiemethode een aanzienlijke hoeveelheid geur creëert, moet je rekening houden met het volgende:

Als je rookt, weet dan dat de rook gemakkelijk wordt opgenomen door alles om je heen, zelfs je huid en haar. Kleding, beddengoed, gordijnen, vloerbedekking, handdoeken en je kleren nemen de rook van wiet ook snel op en blijven die lange tijd vasthouden.

De beste plaats om te roken, is uiteraard buiten. Zelfs een flinke bries doet wonderen als het gaat om het verwijderen van het bewijs van je plaats delict. Dit is echter niet altijd een optie, bijvoorbeeld als je nieuwsgierige buren hebt.

Als je dus binnen moet roken, kun je de stank misschien wel het beste voorkomen door te roken onder de afzuigkap. De meeste rook wordt dan naar buiten gezogen. Heb je geen afzuigkap? Gebruik dan een sploof. Dit is een zelfgemaakt apparaat, gemaakt van een lege wc rol die aan een kant bedekt is en afgesloten met een elastiekje. Blaas simpelweg uit in de sploof en zet de ramen open.

Als de keuken geen optie is, kun je altijd nog naar de badkamer verhuizen voor je rooksessie. De badkamer bevat over het algemeen minder absorberende materialen dan bijvoorbeeld de slaapkamer.

Als je na je rooksessie nog de deur uitgaat, trek dan ook even andere kleren aan. Probeer je "wiet-kleding" apart te houden van je "alledaagse" kledingstukken. Was ook je handen met zeep en poets je tanden. Ben je cannaboter of cannabis olie aan het maken, zet dan de afzuigkap aan en gooi de ramen open.

De Beste Manieren Om De Geur Van Wiet Te Verdoezelen

DE GEURTJES VERDOEZELEN

Om de geurtjes na het roken van wiet te verdoezelen, is een luchtreiniger de beste optie. Deze sprays zijn speciaal gemaakt om chemische deeltjes uit de lucht te verwijderen. Ze verbergen ze dus niet slechts, zoals een klassieke Febreze spray. Denk ook aan wierook, het verwarmen van azijn of het maken van toast. Dit zijn allemaal creatieve manieren om de wietlucht te temperen.

Als het gaat om het maskeren van de geur van je stash, kun je je toppen in plastic verpakken en in een blik koffie bewaren. De koffiegeur is sterker dan de geur van je cannabis. Wil je je stash meenemen, maar maak je je zorgen over luchtjes? Plaats je zakje wiet dan in een groter zakje met koffie. Of neem gewoon het hele koffieblik mee. Zowel de wiet als de koffie doet je goed, wat een win-winsituatie! Een andere tip is te kiezen voor hasj als je de deur uitgaat; het aroma hiervan valt nauwelijks op.

WELRIEKENDE CANNABISPLANTEN

Laten we het nu eens hebben over je tuin. Als cannabisplanten gaan bloeien, scheiden ze hun aromatische parfums uit. Binnenkwekers kunnen koolstoffilters en ozongeneratoren gebruiken om de geur effectief naar buiten te blazen. Ook kun je overwegen minder welriekende soorten te kweken. Buitenkwekers kunnen daarnaast munt, lavendel, rozemarijn, citroengras of andere gezelschapsplanten in de buurt van hun cannabisplanten neerzetten. Dit helpt de geur te verzwakken.

MAAK EEN EINDE AAN DIE WIETLUCHT

Je hebt nu goede tips om af te komen van die wietlucht. Je weet wat je te doen staat als je thuis wilt roken, je stash mee wilt nemen de stad in of je eigen planten wilt kweken. Begin met een gerust hart aan al je heimelijke marihuana plannetjes!