Doe Langer Met Je Joint: Laat Hem Langzaam Branden

Published :
Categories : Andere onderwerpen

Doe Langer Met Je Joint: Laat Hem Langzaam Branden

Als je die snel brandende joint wat wil vertragen voor een langdurige ervaring, dan ben je hier aan het goede adres: we beschrijven hoe je een langzaam brandende joint kun draaien.

Een goede joint kunnen draaien is een waardevolle vaardigheid voor in je portfolio. Joints met de perfecte brandsnelheid verzekeren je van die mooie en gelijkmatige smoke die universeel gewenst is. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen voorkeuren, maar als je een voortreffelijke joint wil rollen waar je lang mee doet, lees dan verder.

KWALITEIT VAN DE TOP

Het gebruiken van professioneel gecurede toppen draagt bij aan een optimale brandsnelheid van je joint. Vochtige toppen die niet blootgesteld zijn aan de perfecte cure-technieken zullen de brandsnelheid wel vertragen, maar het zal geen fijne smoke zijn omdat de kwaliteit van de cannabis vreselijk is. Oude en opgedroogde toppen branden heel snel en belemmeren die gewenste ervaring. Zorg er daarom voor dat de kwaliteit van de wiet die je growt of koopt heel duidelijk “dank” is. Als je pure joints rolt: super. Maar als je er liever tabak aan toevoegt, zorgt er dan voor dat ook dat relatief droog is.

VLOEITJES

Vloeitjes komen in alle soorten en maten, ze kunnen dik, dun, lang en kort zijn, gemaakt van verschillende soorten materiaal, met verschillende toevoegingen en lijmsubstanties. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, branden dunnere vloeitjes trager dan dikke, dus als je een trage joint wil dan weet je waar je voor moet gaan. Fabrikanten creëren vloeitjes die gemaakt zijn voor langdurigere ervaringen, vloeitjes zoals RAW en Elements zijn heel populair onder mede-cannabisfans. Dus draai wat van die heerlijke OG Bubble Gum met een degelijk langzaam brandend vloeitje en ga ervoor. Het toevoegen van een vloeitje als extra laagje zal de levensduur van de joint verlengen en ongewenste verbranding aan de zijkant voorkomen. Als je er geen probleem mee hebt om wat extra vloei toe te voegen aan je joint: probeer het eens.

Zambeza Rolling papers and tips

GRINDEN

Gelijkmatig gegrinde toppen bieden de ganja-liefhebber een gelijkmatige smoke. Kwaliteits-grinders zullen toppen met gemak tot kleine stukjes vermalen. Goedkope grinders kunnen voor ongelijke stukjes zorgen en soms maalt het midden van de grinder zelfs niet eens, dus zoek wat kwaliteits-grinders en voeg ze toe aan je collectie. De volgende keer dat je Northern Lights XL grindt, grind je als een koning.

MAAK HET STRAK

Als je de brandsnelheid van een joint wil vertragen, zorg er dan voor dat je hem gelijkmatig en strak draait, zo creëer je een joint waar je meesterlijk lang mee doet. Zorg er wel voor dat het niet té strak is, want dat kan vanwege het gebrek aan luchtstroming moeilijk te roken zijn en je zult er misschien wat rare en ongewenste gezichten bij trekken.

WAX EN HONING

Je kunt de vloeitjes van de joints glaceren met ganja-wax, wat de brandsnelheid van je joint zal vertragen en een goede cannabinoïde-boost aan je systeem geeft. Je kunt het glaceren aan de binnenkant, voordat je de joint rolt, of aan de buitenkant nadat de joint eenmaal is gemaakt. Sommige smokers strooien voor een extra boost bovendien graag wat wiet bovenop de geglaceerde joint. Hetzelfde kun je doen met honing, het vertraagt de brandsnelheid en geeft een lekkere honingsmaak.

CONCLUSIE

Alle wiet-rokers draaien hun joints op hun eigen manier en hebben hun eigen voorkeuren, maar in de meeste gevallen hopen we allemaal op zo’n langzaam brandende joint die heerlijk smaakt en body heeft dankzij die heerlijke cannabinoïde- en THC-magie. Dus draai er eentje, smoke ‘m, deel ‘m, geniet ervan!